Jump to content

Photo

hujšaj z mano:)

• Please log in to reply
2378 replies to this topic

#241 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 30 July 2007 - 02:46 PM

takrat je pri meni delovala 90dnevna dieta. Mogoče se je zopet lotim - v kombinaciji z miganjem.
  • 0

#242 Anaya

Anaya

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 104 posts
  • Interests:Bloganje, branje, glasba, surfanje... :)

Posted 30 July 2007 - 03:06 PM

Kako pa izgleda tale 90-dnevna dieta?
  • 0
Dobimo se na -> Blogu !

#243 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 30 July 2007 - 03:08 PM

http://www.mojplanet.si/

tule najdeš najpomembnejše informacije. Obstaja tudi knjigica z razlago in luškanimi recepti. Včasih se je dala dobit v trafikah.
  • 0

#244 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 30 July 2007 - 04:14 PM

Še vedno sem mnenja, da gre pri tej dieti za zmanjšan vnos kalorij.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#245 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 30 July 2007 - 05:18 PM

ja, in deluje samo če ti postane način življenja, ko prenehaš se vrne tud teža
  • 0

#246 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 30 July 2007 - 05:28 PM

To niti ni res... jaz sem se potem kakšne 2 meseca držala tega, da sem kombinirala tisto kar naj bi šlo skupaj... Pa mi je potem kilaža zdržala več kot eno leto. No, sicer pa je od človeka do človeka odvisno.

Pa... ni res, da gre za zmanjšan vnos kalorij. Drugače ne bi imel vsak četrti dan tortice za večerjo. Gre za kombiniranje - pravilno kombiniranje. Za vsako stvar, ki jo rabi telo razgradit, obstaja drugačen encim - za beljakovine je pepsin in za škrob je amilaza. Če ta dva encima delujeta istočasno, noben od njiju ne razgradi toliko, kot če bi deloval samo en. Torej gre pač za takšno kombiniranje hrane, da prevladuje en encim, kateri razgradi bolj popolno.

Sicer pa... kaj pa je problem rečt: danes jem zrezek pa zelenjavno prilogo, jutri rižoto, pojutrijšnjem testenine, dan kasneje pa sadje.

Se navadiš...ni panike.
  • 0

#247 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 30 July 2007 - 05:33 PM

Bolje je miganje, pa tut če kile ne gredo sprva dol se telo lahko lepo oblikuje. Če ne migaš pa zmanjšaš vnos kalorij, pa rezultati niso tako lepi, sicer maš majn kg ampak maščobe v telesu še vedno ostanjeo, mišic je pa majn.
Jaz sem izgubila 5 kg pred mesecei s tem, da sem se več gibala: plavanje, kolo, kak sprehod... Torej nič težkega, res pa je, da se nisem nažirala in sem jedla pet obrokov na dan. Zdej pa, ko je poletje in je vrt poln lahko jem veliko zelenjave.
Na začetku sem se težko privadila na to, da sem jedla vsake tri urce en majhen obrok. Lažje mi je bilo kolesarit ali pa plavat. In po treh tednih sem mela še kr isto kg celo 2 kili več, kar me je šokiral. cry.gif In seveda sem s pomočjo kolegic, ki so me motivirale lepo vstrajala in nato se je nekako iztopilo tistih 5 kg.
In zdaj se mi dobro zdi, ker v faco nisem tako zalita laugh.gif in ker pašem v hlače pa še špehek na na bokih je izginu.
  • 0

#248 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 30 July 2007 - 05:38 PM

men maščobe izginejo že če manj jem mi ni lih treba migat smile.gif
  • 0

#249 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 30 July 2007 - 05:43 PM

Ja lepo, sam jz ti ne verjamem ( pri meni to ne deluje). Sicer pa, če lahko majn ješ tk ni panike pol.
  • 0

#250 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 30 July 2007 - 05:49 PM

ni treba d verjameš, sam vsako telo neki druzga rabi. js bi pa ob tolk rekreacije ratala sam mišičasta shujšala pa zihr nebi. tko da tud ančka pomarančka,res maš srečo d lahk s to dieto težo obdržiš,večina žensk se kasnej nazaj zredi in to ful
  • 0

#251 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 30 July 2007 - 05:51 PM

Ja maš prav vsako telo rabi neki druga, to odkrit je včas že lahko skor umetnost, če pa ne probaš pa pač ne veš. Jaz mam še tabletke tko, da pač pr men brez miganja ne gre.
  • 0

#252 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 30 July 2007 - 05:53 PM

kakšne tabletke to?
  • 0

#253 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 30 July 2007 - 05:56 PM

Diane 35, baje ful močne, sam se nisn zredila zaradi njih, ampak zaradi tega, ker sem nehala januarja kaditi, pa sem pol bila lepo dežurna za računalnikom oops.gif, jedla ko pujsika, kr sem bla lačna, tko da ni čudno.
Tabletke pa sem jemala leto in se mi teža ni dvignila, ampak takrat sem se tut gibala.
  • 0

#254 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 30 July 2007 - 05:57 PM

kontracepcija draga moja smile.gif ista štorija je bla pri meni...zato sem sploh prišla na tistih groznih 76.
  • 0

#255 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 30 July 2007 - 06:03 PM

Ja pol je res smotan shujšat. Vem, da prej, ko jih nisem imela sem mal majn jedla pa so kile šle same od sebe dol.

No jaz bom še vedno lepo ustrajala, da se neb zredila, pa tip me lepo podpira pa kolegice, pa je lažje pa zabavno.
  • 0

#256 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 30 July 2007 - 06:05 PM

js tud jem kontracepcijske pa se mi nč ne pozna,sm pa jedla prej enkrat harmonet in sm dobila grozn velik celulita po njih
  • 0

#257 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 30 July 2007 - 08:23 PM

kaj pa tale varijanta, da je gugalnica pač otroška in ni narejena za ženske s širokimi boki?
  • 0
IPB Image

#258 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 30 July 2007 - 11:01 PM

Kakšna gugalnica?? huh.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#259 roža

roža

sramežljivec

• Člani
  • 30 posts

Posted 31 July 2007 - 08:32 AM

no jaz mam z kontracepcijskimi tabletami bolj slabe izkušnje. imela sem logest in sem se zredla za 10 kg v 6 mesecih. Od začetka niti nisem bla tolko pozorna pol pa naenkrat vse hlače premale in vaganje in oojooj. groza! najprej sem mislila da so izpiti krivi, ampak pol so se izpiti končali in kilogrami spet gor. no pol sem ugotvla da se že skoraj nažiram, saj sem vedno bla lačna.no del še mi je zdaj ostal ko imam napade lakote. rada bi teh 10 kg spravla z sebe ampak kako. diete pri meni ne delujejo. gibam se ampak ni učinka. želim si da vsaj v obrazu ne bi bila tako "napumpana", pa malo trebušćek in ritka dol. ah kaj morem sem pač taka kot sem ampak nisem zadovoljna sama s sabo! Tudi v družbo ne zahajam rada, ker mam občutek da me vsi gledajo in se norčujejo iz mene. Kar je deloma tudi res. nekateri se norčujejo drugi pa ne. zanima me če ma kdo kake izkušnje z telovadbo zjutraj takoj ko se vstane. ali je potrebno najprej zajtrkovati ali lahko najprej kaki čajček pol pa telovadba pol pa zajtrk.
  • 0

#260 ninća

ninća

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 103 posts

Posted 31 July 2007 - 08:49 AM

Nevem Roža. Jes zaj že en tedn pa pol ne jem po 17.uri, pa neka se probam s kolesom furat, pa sm shujšala samo 2kg sad.gif pa niti nimam več volje ko gre tak počasi sad.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users