Jump to content

Photo

barvanje las

• Please log in to reply
841 replies to this topic

#241 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 August 2009 - 09:22 AM

Sej sem napisala v prejšnjem postu. wink.gif
Torej, zmešala sem svetlo rjavo (hellbraun) in srednje rjavo (mittelbraun).
Vse je napisano tudi v Kokošnjaku, tam pa najdeš tudi slikco moje nove barve.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#242 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 August 2009 - 12:05 PM

Kaj je DiLeMa, za blontno barvo pa si si premisla ? smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#243 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 11 August 2009 - 12:32 PM

Mati že ves čas skače okol mene s stranjo, ki jo je iztrgala iz revije in na kateri je ženska s ful lepo platinasto blond barvo. Skooooos mi ta list tišči pod nos, častna beseda. laugh.gif Jaz še vedno trdim, da sem bjonda po duši ( tongue.gif ) ker sem se s to barvo najboljše počutla in skos razmišljam o tem, da bi se fanbnila, ampak enostavno ko pomislim na narastek in na svoje občutljivo lasišče, me mine do vsega. ermm.gif Pustmo se presenetit, pri meni se nikol ne ve, lahko da me čez noč prime. Mi je pa všeč tud tko, kot ima zdej Kim Kardashian, pa pramenanje je manj agresivno za lase in lasišče.

IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#244 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 August 2009 - 12:48 PM

No kul biggrin.gif, jaz sem tut vmes razmišljala, da bi šla nazaj na rjavo, ampak je tut moja barva blond in pika.
  • 0
Viens, reste ici!

#245 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18598 posts

Posted 11 August 2009 - 12:50 PM

Jaz isto, pa dajala sem si rjava pramena za novoleto itd., pa zdej ko gledam slikce za nazaj vidim da je zdejšna blond miljonkrat bolša. Blond po duši in izgledu tongue.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#246 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 11 August 2009 - 04:51 PM

še ena blonda po barvi in duši

Nincha&Ana a vidve tudi z blanžem barvata???
meni je blond barva najlepša, pa fajn se počutim, samo mi vedno bolj gre peroksid na živce, oziroma to kar sem zaradi njega naredila svojim lasem

zdaj razmišljam da bi imela kot ta v avatarju, ermm.gif
  • 0

#247 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 11 August 2009 - 05:29 PM

Lo fi, a se po celi dolžini barvaš?

Ne, ti ta platinasta bolj paše biggrin.gif
  • 0

#248 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18598 posts

Posted 11 August 2009 - 05:35 PM

Ne, jaz se barvam s Subrinino Ice blonde, ampak že to men nardi katastrofo na laseh, če barvam celotno dolžino. Očitno je samo še pramenanje zame. sad.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#249 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 11 August 2009 - 05:35 PM

ne narastek mi barva,
ja platinasta je itak najlepša, samo sem zadnjič gledala svoje stare slike, ko sem mela natur lase, pa sem mela tak lepe,goste, zdaj recimo pa sploh ne morem bit brez podaljškov, ker se mi zaradi blanža jkonice lomijo,
ma jaz sem že čist obupana zaradi teh las cry.gif skoz bi neko spremembo,pa sem vedno ista
  • 0

#250 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18598 posts

Posted 11 August 2009 - 05:36 PM

Kok pa daješ za podaljške, pa kok časa ti držijo?
  • 0

After all this time?

Always.

#251 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 11 August 2009 - 05:53 PM

Jaz mislim, da so tudi podaljški na žalost en začaran krog, ker dodatno škodijo (vsaj v manjši meri) že v osnovi slabotnim oz. poškodovanim lasem, pa še šok mora bit, ko jih daš dol in zato jih večinoma ženske nosijo leta in leta in so dobesedno prikovane nanje. Samo pač sej sami veste kakšna sem jaz, vse za zdravje las in imam raje goste in močne ter naravno dolge lase z malenkost manj vpadljivo barvo, kot pa nevem kako krasno barvo in na glavi 5 uničenih in slamnatih špagetov.

Drugače pa imate meni vse tri bjonde (Ana, Nincha in Lo-Fi) ful lepe in sexy barve las, sam kaj ko je meni taaako škoda las. Res, ni mi gršega, kot presušeni in uničeni lasje, za moje pojme pokvarijo celoten izgled. oops.gif Samo itak vem da jih negujete in imate lepe (tudi iz slik vidim), se pa po mestu sprehajajo res ženske s skurjenim, prav skurjenim gnezdom na glavi. blink.gif

Lo-Fi, bi se dalo videt kakšno sliko las pred barvanjem na blond?
  • 0

#252 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 11 August 2009 - 06:04 PM

Dilema se čist strinjam s tabo, zato pa si tako želim "rešit" lase, ampak ne veš kaka muka je iz meni popolne barve las it na nekaj čist kontra,pa še tak fajn se počutim v tej barvi sad.gif
nažalost nimam nobene slike na računalniku od prej, skenerja pa tudi ne

saj zaj full skrbim za njim(izdelki)jem proso ,negujem v nulo. ampak kaj to pomaga če grem 1krat mesečno k frizerju pa uničim vse s peroksidom

Ninča,2krat letno,400evrov
  • 0

#253 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 11 August 2009 - 06:37 PM

Kaj pa še kakšno drugo prehransko dopolnilo? Zdej so prišle ven tablete Inneov, ravno zadnjič sem se z eno drugo forumašico pogovarjala o njih in meni delujejo po opisu super.

So pa namenjene oslabljenim lasem, pospešujejo rast, hranijo lasne mešičke in tako dalje. Tle je link:

http://www.lekarnar....eov-gostota-las

Drugače pa če bi se odpovedala podaljškom in si omislila kakšen sexy paž, bi tudi pomoje dosti razbremenila lase, samo sklepam, da to tudi ne pride v upoštev, ane. smile.gif
  • 0

#254 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 11 August 2009 - 08:45 PM

o hvala lepa, bom kupla še to jutri smile.gif

hm paž res ne, zdaj zbiram pogum da se postrižem tak do ramen, pa si bom s krtačo pač oblikovala lase.....
sicer pa samo peroksi bi mogla opustit, torej menjat barvo pa bi bla rešena ermm.gif
  • 0

#255 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 August 2009 - 09:43 PM

Lo-Fi, jaz se barvam s profesionalnimi barvami, kupljenimi v Estelli. Barvam strogo samo narastek in se strižem vsake tri mesce. Se mi zdi, da nimam uničenih las in tut barva mi je lepa smile.gif . Sem pa mela prej, ko sem kupovala barve v Mullerju ful probleme, ker mi nikakor ni uspelo izenačit barve po celi glavi. No, zdaj pa je super.
  • 0
Viens, reste ici!

#256 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 12 August 2009 - 06:41 PM

Katere pa kupuješ ana?

Ja Lo fi, jaz sem tud tak naredla kot je dilema rekla.
(Vem, spet moram nakladat o mojih bivših črnih dolgih laseh ampak samo da to povem biggrin.gif ) Ko sem si sama popramenala posvetlila lase iz črne na rjavo so(itak) bili uničeni.In mi je bilo že vrh glave, ko sem pogledala tak po konicah oziroma po spodnji dolžini 10 cm in videla lomljive lase.Grozno.Pa sem se sama postrigla tak nkje do konca lopaticpa se mi je zdelo nekako da mi ne paše(mi je žal..kr se samo nisem bila navajena, če bi pustila rasti lase potem ko sem jih sama postrigla bi jih sedaj mela že čez polovico hrbta sad.gif ) in sem se postrigla na paža.No pa ni bilo nič več uničenih las.Zdej sem se odločla da se bom barvala enkrat na tri mesece (zdej se nisem že..hmm 4 mesece biggrin.gif In sem tak ponosna, nikol š nisem tk dolgo zdržala) vmes pa te tonirane kreme.Pa puščam dolge zdej ane biggrin.gif
  • 0

#257 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 12 August 2009 - 08:05 PM

Komentar na debato o tem, kako se blondinke ne mormo navadit na druge barve svojih las. Tud sama sem blond po naravi, vendar temno blond, barvam pa se na svetlo blond, pa sem 100 x že probala s svetlo rjavo, pa se vedno vrnem na blond. Se mi zdi, da z drugo barvo las nisem to jaz. Je pa res, da morajo bit blond lasje posebno negovani in je s tem kar dosti dela.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#258 FlowerPower

FlowerPower

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 285 posts

Posted 12 August 2009 - 08:51 PM

Še en komentar na tole temo - jaz sem tudi po naravi dokaj temno blond (skoraj do konca OŠ belo-puhasto-blond) in sm se kr neklaj časa barvala na svetlo, ampak mi je zdaj totalno noro boljš, ko sm šla na rjavo (dokaj svetlo, rahlo rdečkasto kano wub.gif )...
  • 0

#259 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 12 August 2009 - 08:58 PM

jap ko si enkrat blond,ti ta barva "zleze"pod kožo rolleyes.gif
  • 0

#260 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 12 August 2009 - 09:03 PM

Jaz bom rekla, da tista barva za katero ugotoviš, da je "tvoja barva", na tisto se vedno vračaš, pa naj je to blond, rjava ali črna. Moja barva je temno rjava - takšna kot je naravna in čeprav sem se barvala že na več različnih odtenkov rdeče, črne in svetlo rjave, na koncu vedno znova pristanem na svoji naravni barvi, za katero vedno znova ugotavljam, da mi najbolj pristaja.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users