Jump to content

Photo

Solarij

• Please log in to reply
415 replies to this topic

#241 Estelle

Estelle

sramežljivec

• Člani
  • 22 posts

Posted 12 May 2007 - 06:39 PM

QUOTE(sonchika @ 24. 1. 2006 - 16:55) View Post

Evo ga:
IPB Image
EnergyLight
HF 3309/01

Special light device with intensity dimmer that gives you the daylight - and energy - you need, whatever the season, in a way that easily fits into your daily routine.
The EnergyLight helps you feel more energetic and improves your mood within just a few days when you use it regularly. Simply switch it on while eating, reading the newspaper, watching TV, or working at your desk. The lamp can be angled, so the light always reaches your eyes and you can move around freely. The digital user interface lets you know how much energy you are gaining during the session, and the dimmer enables you to adjust the light to your preferred intensity.

A mogoče kdo ve, kje bi se dalo to dobit?
  • 0

#242 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 13 May 2007 - 07:18 AM

Vprašaj na Philips Slovenijo.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#243 Estelle

Estelle

sramežljivec

• Člani
  • 22 posts

Posted 13 May 2007 - 10:48 AM

QUOTE(sonchika @ 13. 5. 2007 - 8:18) View Post

Vprašaj na Philips Slovenijo.

Dobra ideja! Thanks!
  • 0

#244 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 13 May 2007 - 09:21 PM

Blondi danke. biggrin.gif
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#245 phobia

phobia

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 137 posts

Posted 10 November 2007 - 12:24 AM

Vprašanje za tiste, ki imate izkušnje s solarijem: a je možno, da v enem tednu dobim nekaj barve? Če bi šla v solarij npr. 3x po nekaj minut, bi se to že kaj poznalo? Drugače sem precej bleda, ker se soncu izogibam, v solariju pa sploh še nisem bila. Vem, da bi za "lepo" zagorelost morala hoditi dalj časa, ampak se nimam namena spražiti do čokoladno rjave barve, rada bi samo za odtenek temnejšo kožo (ker gre za posebno priložnost in nočem izgledati kot vampir oops.gif ).

• 0

#246 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 10 November 2007 - 08:25 AM

ja malo se ti bo poznalo,ampak če si full bela pazi da ne bo namesto željene nežno rjave, kaka rdeča

• 0

#247 phobia

phobia

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 137 posts

Posted 10 November 2007 - 09:52 AM

Hvala za opozorilo TiTa, na to sploh nisem pomislila slap.gif . Kaj pa če grem v tistega z najšibkejšimi žarnicami? Ali je bolje, da sploh ne grem?

• 0

#248 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 10 November 2007 - 10:09 AM

pojdi v najslabšega za recimo 5 minutk, pa boš vidla če boš full rdeča ne več it, če bopa ok, pa idi za dva dni v najslabšega za 7 minut, pa potem tretjič recimo za 9 minut
  • 0

#249 phobia

phobia

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 137 posts

Posted 10 November 2007 - 10:12 AM

O super, še enkrat hvala. Bom nekako tako skombinirala, kot si predlagala, pa bom videla, kako bo...
  • 0

#250 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 10 November 2007 - 10:15 AM

Jst sem ful bele sorte...pa sem šla v enem tednu izračunano skupaj za 1h v solarij (čisto navaden) in se mi ni poznalo nič - nisem bila niti rdeča, niti rjava.
  • 0

#251 phobia

phobia

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 137 posts

Posted 10 November 2007 - 10:25 AM

Samo ena ura je že kar dosti, ne? Ma saj ne vem... po eni strani se mi zdi škoda denar metat stran, če se mi tako ali tako ne bo nič poznalo, po drugi strani je pa čisto odvisno od kože, kako bo reagirala. Mislim, da bom jaz vseeno kar poskusila.
Če ima še katera podobno izkušnjo - na dan z njo biggrin.gif

• 0

#252 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 10 November 2007 - 10:27 AM

Jah lej - če te sonce samo po sebi ne prime, ti tud solarij ne bo pomagal.
  • 0

#253 phobia

phobia

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 137 posts

Posted 10 November 2007 - 10:47 AM

Ja, to že, ampak jaz se soncu namerno izogibam. Na morju sem bila nazadnje lani, pa še tam sem preživela ves čas v senci, kolikor se je pač dalo. Ko sem bila mlajša, sem pa brez problema porjavela, seveda brez sončenja - samo s skakanjem okoli smile.gif .
Zdaj bi pa pač rada dobila malo umetne barve, ker sem res čisto bleda, pa še zelo prosojno, nežno kožo imam.
  • 0

#254 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 12 November 2007 - 06:33 PM

mene pa zanima če je v Celju kje kak Ergoline studio, ki pač prideš not in greš v solarij, kot npr. v MB pri EPF-u, a ma Celje kaj podobnega?
  • 0

#255 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 12 November 2007 - 07:57 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 10. 11. 2007 - 10:27) View Post

Jah lej - če te sonce samo po sebi ne prime, ti tud solarij ne bo pomagal.

jaz sem ena takih oops.gif poleti sem se dobesedno pražila 1 teden na plaži po cele dneve in prišla domov skoraj enaka, kot sem šla na morje. Tako da me je kolega vprašu, če sem bila na morju na Aljaski biggrin.gif

Na koncu spoznaš, da si ipak sicer najrajši tak kot si - res svetlopolta in se niti več ne trudim, da bi bila nevemkako rjava, zagorela ali whatsoever.
  • 0

#256 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 13 November 2007 - 07:55 AM

QUOTE(besweety_inside @ 12. 11. 2007 - 19:33) View Post

mene pa zanima če je v Celju kje kak Ergoline studio, ki pač prideš not in greš v solarij, kot npr. v MB pri EPF-u, a ma Celje kaj podobnega?

• 0

#257 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 13 November 2007 - 08:50 AM

besweety_inside, v Celju je, klko mi je znano, sončni studio v Planetu Tuš. Ni Ergoline, ampak je Second sun, ker tam pri epf-u v mb, sta dva skup, en je od prve firme, en pa od druge.

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#258 Dianca

Dianca

sramežljivec

• Člani
  • 4 posts

Posted 13 November 2007 - 09:48 AM

Jaz sem po koži tud fejst bleda in se zato ker sem rdečelasa sploh naj ne bi pretirano smela zadrževati na soncu, zato tudi na upam v solarij. Proti moji bledoličnosti sem poskusila vse sorte, od pretiranega prehranjevanja s korenčkom in njegovim sokom do vseh mogočih porjavitvenih krem, ki bolj ali manj puščajo madeže. Letos sem poskusila šumeče tablete od Phyto Vescent (Solei). Začela sem jih jemati aprila (vsak dan eno, tri teden) in moram reči, da se je med majskimi prazniki že poznala razlika biggrin.gif . Naslednjo rundo sem jemala poleti, ko sem bila z otroki v koloniji in morem reči, da nisem imela nobenih opeklin zaradi večjega zadrževanja na soncu (ker se ponavadi hitro spečem, včasih dobim celo alergijo). Po mojem, se potem pozna razlika tudi v solariju, saj je v bistvu princip isti, kot sonce. Aja, okusa so pa te šumečke fajn, kot če piješ sok ACE smile.gif
No, veliko sreče, če bo katera poskusila biggrin.gif
  • 0

#259 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 13 November 2007 - 10:15 AM

hvala Blondi! wink.gif
  • 0

#260 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 23 July 2008 - 04:10 PM

Slišala sem da ima nekaj solarijev že neke nove žarnice ko manj škodujejo kot sonce ker nimajo nekih škodljivih žarkov, al nekaj takega..

A je to mogoče? Je ktera že čula kaj podobnega?
  • 0
Memento mori.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users