Jump to content

Photo

Senčila

• Please log in to reply
677 replies to this topic

#241 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 25 April 2006 - 08:40 PM

Se popolnoma strinjam! 8) Meni je mogoče črna senčka premalo črna. Aja, sem pa prebrala v njihovem katalogu, da za bolj izrazitejšo barvo lahko naneseš te senčke z mokrim čopičem. Je treba probat.
  • 0

#242 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85921 posts

Posted 25 April 2006 - 09:39 PM

QUOTE(Blondi)
Se popolnoma strinjam! 8) Meni je mogoče črna senčka premalo črna. Aja, sem pa prebrala v njihovem katalogu, da za bolj izrazitejšo barvo lahko naneseš te senčke z mokrim čopičem. Je treba probat.

Saj tako je pri vseh.
  • 0

#243 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 April 2006 - 11:24 PM

QUOTE(Blondi)

Kera črna? biggrin.gif
Ker moja je (temno) vijolična. Poglej tam, ko sem nalimala svoj mejkap (pa tudi že iz same senčke je razvidno, da ni črna). biggrin.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#244 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 26 April 2006 - 08:06 AM

Neeeeee IPB Image Črna je biggrin.gif
lol no, zakaj jaz mislim že celi čas, da je črna? omg, barvno slepa sem biggrin.gif
  • 0

#245 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 April 2006 - 12:51 PM

.
Ne vem, kako je to mogoče, da jo zamenjuješ s črno, res. biggrin.gif Morda v pakungi še deluje izredno temno, ampak pol na veki je pa jasno vijolična. biggrin.gif:D

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#246 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 26 April 2006 - 01:46 PM

meni se zdi, da se ogromnih pakung senčk ne splača kupovat, sploh, če se ne mažeš z njimi vsak dan (kot na primer jaz), ker se jih itak ne porabi. jaz dobim grozne lišaje po veki, če je starejša od pol leta, recimo. nič kaj prijetno.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#247 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 April 2006 - 02:20 PM

.
Jaz pa zaj redno prakticiram senčke (včasih sem tuš), pa se mi kar splača. Sploh, ko so takšne prekrasne farbe. biggrin.gif Kože okoli oči pa tudi nimam občutljive.

.
  • 0

#248 isabela

isabela

sramežljivec

• Člani
  • 95 posts

Posted 28 April 2006 - 03:04 AM

QUOTE(DiLeMa)
Govorilo se je o Maybelline penastih senčkah, ki še niso pri nas ... kaj pa     L'Oreal Mousse Appeal senčke? Te so že kar nekaj časa tudi pri nas v trgovinah, baje niso slabe, pa tudi barve so lepe ... srebrnkasto modra, roza, shimmrasto bela, vijoličasta, zelena z zlatkastim shimmrom in bakreno rjava.

IPB Image

A lahko vprašam kje se te senčke dajo dobit..k jst jih v Celju-v drogerijah ne najdem.....pa bi jih ful rada mela.....
  • 0

#249 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 28 April 2006 - 07:46 AM

te sm js vidla ucer v italiji wink.gif k nam pridejo enkrat polet pomoje. al pa se prej wink.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#250 isabela

isabela

sramežljivec

• Člani
  • 95 posts

Posted 28 April 2006 - 10:25 AM

QUOTE(*pikica*)
te sm js vidla ucer v italiji  :wink: k nam pridejo enkrat polet pomoje. al pa se prej  :wink:

Jaooo poleti...komi.... ermm.gif ermm.gif ermm.gif cry.gif cry.gif evil.gif
  • 0

#251 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 28 April 2006 - 04:57 PM

QUOTE(isabela)
QUOTE(DiLeMa)
Govorilo se je o Maybelline penastih senčkah, ki še niso pri nas ... kaj pa L'Oreal Mousse Appeal senčke? Te so že kar nekaj časa tudi pri nas v trgovinah, baje niso slabe, pa tudi barve so lepe ... srebrnkasto modra, roza, shimmrasto bela, vijoličasta, zelena z zlatkastim shimmrom in bakreno rjava.

IPB Image

A lahko vprašam kje se te senčke dajo dobit..k jst jih v Celju-v drogerijah ne najdem.....pa bi jih ful rada mela.....

Te senčke se že dobijo pri nas en čas, kjer imajo Loreal.

Maybelline pa jih še ni-teh v peni.
  • 0

#252 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 28 April 2006 - 10:54 PM

aja upsi sm jih zamenjala s dmm senckami oops.gif se opravicujem
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

• Guests

Posted 02 May 2006 - 02:57 PM

A mi pove ena prosim, ce pase zlata oziroma rjavo zlatkasta sencka na zelene oci pa blont lase?? Ker men se zdi da pase, eni pa govorijo, da je grozno.. Zdaj pa glede mojega okusa tut za druge stvari bi znalo bit to res, da se men zdi blazno dobro, vsem ostalim pa obup biggrin.gif
  • 0

#254 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 02 May 2006 - 03:21 PM

QUOTE(izabela)
A mi pove ena prosim, ce pase zlata oziroma rjavo zlatkasta sencka na zelene oci pa blont lase?? Ker men se zdi da pase, eni pa govorijo, da je grozno.. Zdaj pa glede mojega okusa tut za druge stvari bi znalo bit to res, da se men zdi blazno dobro, vsem ostalim pa obup biggrin.gif

namaz se, posliki, dej na lepa-si v NAS make-up, pa ti bomo z veseljem povedale ce pase al ne wink.gif
  • 0

#255 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 02 May 2006 - 03:46 PM

QUOTE(izabela)

A ti je res tako važno kaj mislijo drugi? Če ti je všeč, nosi!!! Okusi so tako ali tako različni od človeka do človeka. Jebeš druge!
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#256 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 02 May 2006 - 07:03 PM

Itak.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

• Guests

Posted 03 May 2006 - 06:10 PM

Js itak nosim. Zanima me pac eno objektivno mnenje. smile.gif
Nimam digitalnega fotoaparata, tk da se bol tezko pofotkam. Un na telefonu pa ni kaj prida..sam temne slike pridejo ven.
  • 0

#258 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85921 posts

Posted 03 May 2006 - 07:57 PM

QUOTE(izabela)
Js itak nosim. Zanima me pac eno objektivno mnenje. smile.gif
Nimam digitalnega fotoaparata, tk da se bol tezko pofotkam. Un na telefonu pa ni kaj prida..sam temne slike pridejo ven.

Jaz sem tudi blond,in imam bolj kot ne zelene oči,pa zlata zlo paše. 8) Sem sigurna,da tut tebi.
  • 0

#259 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 05 May 2006 - 07:49 AM

Zlata barva zelo paše.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#260 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32294 posts

Posted 05 May 2006 - 08:47 AM

A res, zlata? ermm.gif
Men pa sploh ne potegne zlata, imam sivo-modre oči in dost svetle (bele) pramene zdej, pa kožo z roza podtonom in malo rdečice na licih,
pa si zlate na svojih vekah nikakor ne predtavljam, pomoje nisem pravi tip blondinke za zlato.. wink.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users