Jump to content

Photo

Vprašanja, Ki Se Porajajo V Vaših Firbčnih Beticah

• Please log in to reply
481 replies to this topic

#241 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 May 2007 - 06:22 AM

QUOTE(crna @ 14. 4. 2007 - 15:40) View Post

Oj! Again jst s svojimi kopičastimi vprašanji:

kater šampon bi bil fajn za mastnejše lase, za nekaj več volumna (sicer ni nujno) in da je nežen, a las ne zmehča preveč (se poliznejo)? Še vedno nisem kupila ničesar (starih šamponov že zmanjkuje), bi pa poskusila kaj novega (do zdaj imela Fructise, Self Absorbed, Thickening, Joico KPAK, Johnson's Baby šampon, Vichyje, Guhle, ...)... Zadnjič sem nekaj spraševala Dolemo, pa sem pomešala imena šamponov (kot se mi itak rado dogaja) in sem spraševala "krneki"... oops.gif

Si že mela Tigi Sexed Up? Js sm ga fantu kupla, ker si vsak dan pere lase in je baje dovolj nežen, pa sem si tudi sama z njim oprala in sm mela res polne lase, ker gre kao za body building šampon, torej doda lasem formo in volumen. Diši pa prekrasno po malinah.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#242 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 25 May 2007 - 12:57 PM

Emily, dej se mal bl potrud pr oceni za nutritive masko
pa kaj se to prav 3 glasovi pa 2 oceni
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#243 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 28 May 2007 - 09:50 PM

ej dilema, tale sexed up šampon, ki naj bi bil nežen in za vsakodnevno uporabo. Kaj pa sestavine? jaz sem sicer najdla oceno, pa ni bilo ravno sijajna.. tko da me zanima kako je s tem.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#244 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 29 May 2007 - 07:10 AM

Sestavin ne vem na pamet, bom pol poiskala, vem pa da niso nič posebnega. Gre pa načeloma za čisto nemasten šampon z nežnimi čistilci, kakšnih strašnih negovalnih sestavin se tle ne najde, naredi pa zelo lepe lase.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#245 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 May 2007 - 09:40 AM

Ok tenx iščem en nežen šampon za pogosto umivanje mastnih las. Bom tega poskusila wink.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#246 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 29 May 2007 - 04:27 PM

Tega bi pa tud jst probala... hmm.gif No, bom frizerki rekla, če ga lahko naroči, če ga mogoč ne bi mela... smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#247 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 04 June 2007 - 08:15 PM

A je katera od vas nabavila un Bosch fen, k ga prodajajo v Mercatorju, če zbereš zadost pik? Enkrat sem prebrala, da ste ene neki govorile v zvezi s tem fenom pa me samo zanima, če se splača, kako ste kej zadovoljne.
thanks.gif
  • 0

#248 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 June 2007 - 10:04 PM

Frida,
mi smo ga kupili, jaz sem zadovoljna! Se mi zdi, da si res nekoliko hitreje s temi ioni posušim lase, drugače pa zelo soliden fen z vsemi temi funkcijami - jakosti pihanja, jakost toplote, ioni, hladno pihanje, oni nastavek ogromen - ne vem, kak se mu reče. Dober fen, popolnoma konkurenčen ostalim v tem cenovnem razredu (torej okoli 10k).
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#249 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 05 June 2007 - 08:10 AM

Zakoon hvala ti!
Včeri sem pametovala mami, da je ziher beden... whistling.gif
  • 0

#250 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 05 June 2007 - 08:22 AM

Mi smo ga tudi kupli wink.gif in smo ful zadovoljni, vsi po vrsti, še moja visoko zahtevna-nenaklonjena-novostim mama laugh.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#251 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 05 June 2007 - 10:00 AM

Sem ji povedala vajino mnenje in ga je kupila pred 15 minutami. thumbup.gif
  • 0

#252 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 08 June 2007 - 06:08 PM

Za kakšno akcijo pa gre?

• 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#253 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 June 2007 - 06:14 PM

V Mercatorju je pod akcijo, ko zbiraš one pike ob nakupih, saj veš... in pol zbereš določeno št. pik in si lahko izbiraš izdelke... in je pač tudi ta fen v akciji, doplačaš pa potem mislim da malo več kot polovico.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#254 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 08 June 2007 - 06:22 PM

Aha, hvala Jenna. No zanimalo me je, kolk pik rabiš - da vidim, če ima mama slučajno. Sicer pa moram o tem nakupu še mal razmislit .... drgač bom bankrot biggrin.gif
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#255 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 June 2007 - 06:32 PM

Rabiš 20 nalepk (če, maš pika kartico), sicer 25 nalepk (če nimaš pika kartice). Doplačaš pa še potem natanko 21,99 eur (za 50% manj). Saj piše vse na onem lističu, kamor lepiš. wink.gif
  • 0

#256 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 08 June 2007 - 07:28 PM

Mami je plačala nekaj čez 5 bivših jurjev. Sem si pa dons posušila lase z njim in mi je prav fajn. Sem naštimala hladno sušenje z ioni, sicer traja dlje zarad hladnega zraka, ampak lasje so ful lepši, tista vročina mi naredi take na otip trde lase, nč fajn. Sem kar navdušena nad tem, da ga mamo.
  • 0

#257 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 08 June 2007 - 09:04 PM

Superca. Sam po mojem itak nimam tolk nalepk, ko nismo ravno zvesti Mercatorju wink.gif
  • 0

#258 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 June 2007 - 09:58 PM

No vidiš, zaj pa nauš fena mela. laugh.gif

• 0

#259 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 09 June 2007 - 05:20 PM

Mi imao tudi ta fen, sicer že kar nekaj časa, pa ga niti sprobala še nisem. Eh, bo treba počakat na jesen/zimo.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#260 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 09 June 2007 - 06:03 PM

Zakaj pa do takrat? A si zdej naravno sušiš lase?
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users