Jump to content

Photo

Vprašanja, Ki Se Porajajo V Vaših Firbčnih Beticah

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#241 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17584 posts

Posted 21 April 2007 - 02:28 PM

@black_sweety, vem kaj misliš. =)

Tole sem en cajt nazaj napisala:

QUOTE(MateYa @ 4. 3. 2007 - 16:15) View Post
Danes sem v Mercatorju prvič videla neko različico Garnier Total Comfort in sicer Garnier Nutritionist & Comfort (nekaj takega) z novo formulo. Primerjala sem sestavine in so na začetku enake, v drugi polovici pa se malo razlikujejo.

Nutritionist & Comfort kreme v sestavinah sicer ni, je pa pravzaprav le neka novejša različica stare Comfortove in se sestavine razlikujejo le v drugi polovici.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#242 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 23 April 2007 - 01:14 PM

Kokrat je treba kremo z spfjem nanašat na obraz v primeru, če ne greš pod tuš/v morje (pač, da si ne zmočiš z vodo). Ko recimo se namažem 10 min predn grem na sonce s krmeo, ki ima spf pa pol mam občutek, da bi se mogla spet, pol pa ne vem na kokrat nej ponavlam tole. Jz se kr tm 1krat na uro namažm, ko tud hitr vsrka
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#243 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 24 April 2007 - 03:51 PM

Japidu Mateyci, tocno to.

Vsaj ena, ki me razume.:=P
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#244 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 13 May 2007 - 03:38 PM

blondi (ali pa katera druga) kaj garnier ima tudi kakšno samoporjavitveno kremo za telo, ki ne bi vsebovala veliko teh samoporj. sestavin?
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#245 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 13 May 2007 - 05:41 PM

Ja ma, s te iste kolekcije, samo ga je Sonchika porazno ocenila v Sestavinah, mislim da je ful alkoholen. Dove bi bil pomojem boljša izbira.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

• Guests

Posted 04 June 2007 - 08:02 PM

QUOTE(Sarah @ 4. 6. 2007 - 14:30) View Post

Je zanimive, nedoločljive bež/rjavkasto/rozkaste barve

Tole sm glih prebrala in morm rect da mi je mal smesno, namrec, moja krema je svetlo roza (pastelno) barve, pa malo se svetlika. Nobene bez/rjave ni zraven, na nobeni svetlobi in pod nobenim kotom.
  • 0

#247 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17584 posts

Posted 04 June 2007 - 08:34 PM

Enako pri meni.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#248 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 04 June 2007 - 08:49 PM

haha Sarah ma pa pokvarjeno kremo ahaha
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

• Guests

Posted 04 June 2007 - 09:04 PM

laugh.gif
  • 0

#250 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 June 2007 - 09:25 PM

Tak vas bom za bučo počla, da vam bo slabo ratalo!! evil.gif laugh.gif Kremo sem ji jaz prodala, skoraj nerabljeno in lahko potrdim, da je popolnoma normalne barve (sem mela še eno 25g, enake farbe), lahko pa da pač ne dojemamo barv vsi čist enako. Giblje se pač v rozkastih vodah, meni se tudi zdi, da ima včasih mal rjavkastega, pa ne shitty rjavo, ampak tko - ni glih totalno pink.

Zdej pa tiho, podlasice opravljive.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#251 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 June 2007 - 09:31 PM

Umrla bom, prisežem... lol1.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#252 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 June 2007 - 09:50 PM

Omg no, laugh.gif ok sem farbenbleind torej, nevem, ampak to zame ni roza, kvečjemu roza z rahlo primesjo rjavkaste no tongue1.gif

meni se tudi zdi, da ima včasih mal rjavkastega, pa ne shitty rjavo, ampak tko - ni glih totalno pink.

Tako je! tongue.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#253 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 04 June 2007 - 10:55 PM

SN. biggrin.gif (op.: samo norci)
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#254 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 June 2007 - 08:17 PM

DiLeMa,
mam eno vprašanje okoli AloeDermal čistilne kreme. Praviš, da jo treba pustiti učinkovati par minutk. In zdaj me zanima, v kolikor si z njo čistiš tudi MU - kako potem to izvajaš? laugh.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#255 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 June 2007 - 08:35 PM

Jaz mejkap na očeh itak očistim s posebno zadevščino, kar se pa pudra tiče ... najprej dam malenkost kreme, dobro podrgnem in splaknem (da gre tista ta hujša umazanija dol), potem pa jo še enkrat bolj izdatno nanesem, vmasiram in pustim učinkovat.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#256 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 June 2007 - 08:42 PM

Aha, razumem! Sem si mislila, da je nekak tak.
V glavnem, me mika. Ful. twisted.gif

• 0

#257 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 June 2007 - 09:13 PM

That's a shock. tongue.gif laugh.gif Ma ne vem, meni je res všeč, kar je velika stvar, glede na to, da drugače res ne maram teh krem in sem bila vedno zvesta gelom. Ta pa mi je res 1A in me geli sploh ne mikajo več, se mi zdi tole krasna popestritev.
  • 0

#258 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 June 2007 - 09:43 PM

Res šok, ja. =)
Meni je všeč predvsem tisti del, ko ti tak fino nahrani kožo, da potem ne rabiš nič nanesti kasneje... ali pa morda zgolj tonik. Pa še draga ni za 200ml količino. Bom probala, si bom prav zabeležila na moj, vedno predolg, nakupovalni listič.

• 0

#259 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17584 posts

Posted 18 June 2007 - 07:28 PM

Dilema, a si ti res odštela 13.40 € za Nepozebnik dnevno kremo? Danes sem bila v Sanolaborju in sem zanjo dala nekaj čez 11 €. Vem pa, da je bila nočna res okoli 13 €, sj zato sem pa cenejšo vzela.

http://www2.lepa-si....?showtopic=8982
  • 0

Bill Bullard

#260 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 June 2007 - 08:02 PM

To je pa že predaleč nazaj, da bi vedela točno ceno, žal. Možno je, da sem se v oceni zmotila za kakšen evro.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users