Jump to content

Photo

NARAVNA KOZMETIKA

• Please log in to reply
814 replies to this topic

• Guests

Posted 24 November 2007 - 07:20 PM

Nova avstralska naravna kozmetika, ki prihaja tudi k nam klik.
Slovenske spletne strani še ni, sem pa probala tekoči puder in je čudovit (ampak drag, bivših 10.000 SIT!), ne maši por, matira, je obstojen in krasno nežno diši.
Zaenkrat to kozmetiko prodajajo le v Maximarketu v Lj., bodo pa uvedli tudi spletno prodajo (kot mi je povedala promotorka) in odprli še druga prodajna mesta.
  • 0

#242 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 December 2007 - 08:02 PM

Punce, a ni imel Faith in Nature nek fajn rožmarinov šampon za mastne lase? Jaz sem zdaj gledala da bi ga naročila pa ga ni več na spl. strani. ermm.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#243 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 December 2007 - 08:23 PM

Njihovi šamponi so agresivni, vsi vsebujejo ammonium laureth sulfat, zato tudi jaz ne bom nobenega vzela. Bom pa naslednji teden kupila čokoladni gel za prhanje in balzam za lase nim & propolis.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#244 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 December 2007 - 08:46 PM

A res? So pa bli ocenjeni kot nežni takrat ko so punce dale ocent. Hmm, škoda, jaz sem pa hotela naročit čoko gel in ta šampon, samo gel potem niti ne vem če bi naročala.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#245 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 07 December 2007 - 08:55 PM

Ja, jaz bi tudi vzela tisti čokoladni gel. smile.gif Kaj ima pristen vonj po čokoladi ali je pač bolj tak tak ? Sej je vse super in lepo, samo mene je malo strah, da bi mi preveč izsušil kožo po nogah. huh.gif
  • 0

#246 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 December 2007 - 09:04 PM

Baje, da izredno slastno diši po pravi čokoladi. Tole piše o njem:

NAGRADA "Green Parent"! Angleški kupci so ga poimenovali Liquid heaven (tekoča nebesa).

'This is liquid heaven - and at a very affordable price! ...the afterscent is delicious and evocative and leaves skin feeling silky smooth....a chocolate fix without the calories.' Shirley from Aberden (neodvisna ocenjevalka - Green Parent).

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#247 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 December 2007 - 09:09 PM

A ni ta čokoladni gel LE?
Jaz sem ga zadnjič v Kalčku iskala, pa ga ni blo.
No ja, saj tudi ni blo še česa drugega...
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#248 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 December 2007 - 09:11 PM

Ne tale menda ni LE. Je pa bil LE Laverin, ki ga ni več na njihovi strani.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#249 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 December 2007 - 10:24 PM

Aja, sem mislila, da se o Laverinem menite, nisem bla pozorna, pardon. oops.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#250 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 December 2007 - 06:29 PM

Punce, dejte mi nekaj povedat prosim. Tiste, ki ste že naročale Faith in Nature izdelke iz Vegea spletne trgovine, kako dolgo ste čakale na paket? Jaz sem naročila včeraj popoldne in me zanima, če lahko pričakujem, da so paket odposlali že danes in bo jutri pri meni?

Tko je ponavadi pri internetni trgovini TM Shop in me zanima, če so pri Vegei tudi tako hitri.
  • 0

#251 stella*

stella*

sramežljivec

• Člani
  • 93 posts

Posted 29 December 2007 - 04:51 PM

QUOTE(DiLeMa @ 7. 12. 2007 - 20:23) View Post

Njihovi šamponi so agresivni, vsi vsebujejo ammonium laureth sulfat, zato tudi jaz ne bom nobenega vzela. Bom pa naslednji teden kupila čokoladni gel za prhanje in balzam za lase nim & propolis.

Ko sem to prebrala, me je kar panika, ker men je šampon Faith in Nature thumbup.gif . Potem sem pa malo prečekirala na njihovi uradni strani in našla razlago za ammonium laureth sulfat. Piše tole:

The detergent used in all Faith in Nature bubbly products such as shampoos, foam baths & shower gels, hand wash and Clear Spring Washing Up Liquid, is made from a vegetable base. The detergent is Ammonium laureth sulphate. In order to protect your skin from harsh chemicals we have made this choice of detergent.

The 'techy' bit about it is that the molecule size is quite large. Larger than the maximum size that can pass through the skin barrier. It is therefore not absorbed by the body and cannot build up in tissue within the body. It is also much less irritant than the more usual Sodium laureth sulphate (SLES) used in the majority of shampoos.

• 0

#252 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 January 2008 - 08:11 PM

Ja, je že res, da je tole vseeno bolje kot SLS in SLES, ampak še zmeraj ne gre za fajn zadevo in se dobijo še dosti nežnejši čistilci.
  • 0

#253 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 03 January 2008 - 05:31 PM

No, jaz pa frendica sva se odločili, da bova 1 mesec uporabljali izključno kozmetiko brez kemije. Zdej, za lase že vem, da bom uporabljala Lavero, za obraz verjetno tudi, me pa zanima če obstaja dekorativa tudi naravna? In katera je najboljša?
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#254 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 04 January 2008 - 02:43 PM

zakaj pa en mesec? to je po mojem premalo, če hočeš videt neke učinke. kake tri mesce je po mojem najkrajši čas.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#255 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 04 January 2008 - 06:42 PM

V bistvu ne zato, da bi vidle učinke, ampak da bi jaz njej dokazala, da je naravna kozmetika prav tako dobra kot tista, polna kemije oz. še boljša. Se mi pa zdi, da je en mesec dovolj, da se vsaj malo pokaže.
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#256 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 January 2008 - 06:45 PM

Negovalna ja. Dekorativa pa je po mojem mnenju še zelo okrnjena, vsaj pri nas. Lavera ima nekaj dekorative, dr. Hauschka (a to tudi spada pod popolnoma naravno?) tudi nekaj ima menda, pa Logona. Za naprej pa ne bi vedla.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#257 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 04 January 2008 - 06:56 PM

Nekaj postov višje je govora o dekorativni k. Nvey, ki jo dobiš v Maximarketu.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#258 Cali

Cali

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 134 posts

Posted 04 January 2008 - 08:44 PM

Nekaj za obsedenke:www.alpoja.si in ansi-natura.com
  • 0

#259 Julija

Julija

sramežljivec

• Člani
  • 2 posts

Posted 16 January 2008 - 10:24 AM

Sem res šla pogledat na xxx in sem za svojega otročka naročila ene robčke in kremico. Pa je res super!
Jst ful zaupam BDIH certifikatu, tudi zase uporabljam samo kozmetiko s tem znakom (Hauschka). To se mi zdi res pomembno, sploh pa pri otrocih!!! Po moje gre vse, kar nanašamo na kožo, potem naprej v kri in če se da najti kaj, kar je bolj zdravo, je prav, da tudi na ta način poskrbimo zase in svojo družino.

Pripis: Glede na to, da imaš samo eno objavo, pa še ta je namenjena na točno določeno stran, imam zelo močan občutek, da je šlo za reklamo.
Za vse tiste, ki ste bili pa prikrajšani za ta link pa, gre za kozmetiko Avalon. Google it ali pa vprašajte Julijo po ZS.

• 0

#260 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 16 January 2008 - 02:38 PM

draga moderatorka, tale pripis se mi zdi rahlo neupravičen, saj je link objavljen v postu nad julijinim, objavila ga je pa Cali. Gre za link www.alpoja.si.
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users