Včeraj sem opazila, kako so v DM podražili nekaj stvari, še posebej so mi padle v oči Curaprox ščetke, pakirane po 3. Še nedolgo tega je bila cena za set nekaj čez 8 €, pomoje da še dobrega pol leta nazaj, včeraj sem pa zanje dala nekaj čez 10 €!!! Sicer sem videla, da so v Müllerju par centov pod 10 €, tako da neke velike razlike ni.
A res? Ja, dolgo časa so bile nekaj čez 8, pred meseci so jih podražili na nekaj čez 9 €, zdaj pa še to.
Ja, ful so podražili. Tudi recimo chia semena, so bila 11-12, zdaj so 16..
Za ta semena sem jaz ful odlašala z nakupom, tako da jih še zdaj nimam. Bo očitno treba kje drugje pogledat, ker zdaj še zdaleč niso več med najcenejšimi. A to se je zdaj vse zaradi davka podražilo, ali so že prej dvignili cene?
Sicer pa jaz v DM-u od hrane kupujem redno le nekaj Alnatura izdelkov (ovsene otrobe in kečap, včasih še kaj drugega). Kozmetiko pa večinoma vso tam, odkar imajo to kartico zvestobe. Prej sem bolj pol DM, pol Muller. Zdaj pa v Mullerju le še tiste znamke, ki jih v DM-u ni, kak tuš gel ali kaj takega pa včasih tudi v Sparu, Mercatorju.