Pust
Posted 02 February 2008 - 06:45 PM
Jaz tudi danes nikamor ne grem.
Posted 02 February 2008 - 07:07 PM
jz pa greeem! grem v lj s sošolko pa prjatlco, sam oni 2 nč nočta bit

Posted 02 February 2008 - 07:31 PM

Posted 02 February 2008 - 07:46 PM

Posted 02 February 2008 - 07:50 PM

Super bi mi bila, četudi bi le vrečo imela na glavi. Tako sem žalostna, ker se čar pusta zgublja neznano kam.

Sama ne grem danes nikamor. Fant in kolegi grejo na Ptuj.
Mislila sem it v torek našemljena v službo, a sem si premislila, ker imam pred tem izpit. ne bi se dobro počutla.
Žal mi je za to

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 02 February 2008 - 07:54 PM
S, super si, sploh nohti so taki bitchy

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 02 February 2008 - 07:55 PM

Tudi jaz pogrešam pust, od mojih prijateljev ga nihče skoraj ne mara, v študentskih letih sem jih še nekako prepričala, da smo se v nekaj našemili, in šli v šotor v Rožno, sedaj s(m)o pa vsi zdolgočaseni...v glavnem, ni jim do tega.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 02 February 2008 - 08:00 PM

Posted 02 February 2008 - 08:01 PM

Posted 02 February 2008 - 08:03 PM
dejte it kam! če nimate nobenga mene pokličte, mi bomo 3, tko da bi blo idealno če se še kdo prdruži! sploh če bo v maski, ker unedve vrjetn ne bosta. gremo pa mal po barih v planu so emonska, bachus, skelet. join us!

Posted 02 February 2008 - 08:06 PM
Mene bi skozi lovila paranoja, da se ne smem dotaknit obraza. Joj, grozno je, če te srbi, a se ne smeš popraskat

Drugače pa še nekrat: res si lepo uštimana.
Ej, rade volje bi prišla. Veš, da! Ostajam doma, ker se kao učim.

Fant mi je sporočil, da bo letos res drek na palci. Rjavo najlonko čez obraz (izrezane oči, nos in usta), blečen v rjavo + zvezana palica na hrbtu.
Skozi ma take odpiljene ideje.
Lani je bil kura, predlani Jezus, pred tremi leti Rocky Balboa (od tod tudi moj nick - po njegovi ženi), pred štirimi Dieter Bohlen (Modern Talking), pred petimi je bil nekak jamajsko oblečen in v roki imel potovalko polno sena. Bil je diler.

Za nazaj pa ne vem več. Se nisma družila.
Toliko idej je. In čisto poceni lahko skozi prideš, le pomislit moraš in ivršit zamisel.

Crna, ti se le šparaj

Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 02 February 2008 - 08:10 PM
škoda! ja, sj jz bi se tut mogla, sam se mi ne da. ne res, če bi kdo šu pa nima s kom, naj reče! jz bi bla ful vesela!!!!
joj, kakšne ideje ma tvoj fant

Posted 02 February 2008 - 08:15 PM

Posted 02 February 2008 - 08:16 PM

Posted 02 February 2008 - 08:43 PM

Jaz sem letos za maškare samska.

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 02 February 2008 - 10:33 PM
Fant mi je sporočil, da bo letos res drek na palci. Rjavo najlonko čez obraz (izrezane oči, nos in usta), blečen v rjavo + zvezana palica na hrbtu.
Umiram.

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 03 February 2008 - 09:47 AM

Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
Posted 03 February 2008 - 10:12 AM
So mu na vhodu pobrali palco, tak da je bil samo drek. Na koncu pa še to več ne, ker mu je blo preveč vroče pod štumfom.
Eh, ti moj drek, ti...
Sem se odločla, da bom izpitu navkljub, šla namaskirana v službo. Če ga končam dovolj hitro, da si nadanem masko. pikapolonica bom. Drugega v Lj nimam.
Moram v ponedekljek vprašat šefico (to je tak smešno, ker sma isto stari oz. sem celo starejša), če je ji je ideja sploh sprejemljiva. Mislim, da ne bo komplicirala.
Monni, katerega se boš udeležila? Cerkniškega?
Edit: Sem si že odgovorla.

Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 03 February 2008 - 10:39 AM

jah to smo se zmenil z unimi pa smo dobil kostume pa je blo.

Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users