Jump to content

Photo

Essence

• Please log in to reply
385 replies to this topic

#241 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85844 posts

Posted 08 September 2006 - 06:35 PM

Jaz sem bila pa zadnjič prijetno presenečena nad neko njihovo novo kremico za nohte in obnohtno kožico. Je v takem mini lončku, fenomenalna. Kapljico sem si iz testerja namazala, pa sem mela do večera (vmes nešteto umivanj rok, itak laugh.gif ) mehko in negovano kožico. Grem ponjo v kratkem. tongue.gif

Je pa nemastna (meni zelo pomembno, sicer je vse, kar primem, mastno. ermm.gif). Dobi se pa za 350 tolarjev, v dveh različicah. 8)
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 08 September 2006 - 06:52 PM

Jaz sem bla dans v mestu pa sem si kupla pocket beauty krtačko od essence. Ful je dobra in priročna biggrin.gif Taka čist mini za v torbico.
  • 0

#243 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85844 posts

Posted 08 September 2006 - 07:23 PM

Krtačko za ...?
  • 0

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 08 September 2006 - 07:31 PM

QUOTE(Jinadaze)
Krtačko za ...?

česat lase biggrin.gif
http://www.essence-c...ket_beauty.html
čisto na koncu te strani je slikica
  • 0

#245 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 08 September 2006 - 10:45 PM

QUOTE(hudichek)
Jaz sem bla dans v mestu pa sem si kupla pocket beauty krtačko od essence. Ful je dobra in priročna biggrin.gif Taka čist mini za v torbico.

i luw it :love5:
  • 0

#246 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 09 September 2006 - 11:17 AM

QUOTE(Jinadaze)
Jaz sem bila pa zadnjič prijetno presenečena nad neko njihovo novo kremico za nohte in obnohtno kožico. Je v takem mini lončku, fenomenalna. Kapljico sem si iz testerja namazala, pa sem mela do večera (vmes nešteto umivanj rok, itak laugh.gif ) mehko in negovano kožico. Grem ponjo v kratkem. tongue.gif  

Je pa nemastna (meni zelo pomembno, sicer je vse, kar primem, mastno. ermm.gif). Dobi se pa za 350 tolarjev, v dveh različicah. 8)

JinaDaze je mogoče v obliki laka, pa ful diši ? Pa notri so popki enih rožic. Ful luškano zgleda namreč ...
  • 0
Viens, reste ici!

#247 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85844 posts

Posted 09 September 2006 - 12:01 PM

Anna, ne. Je prav tak majhen lonček, ne na čopič.
Sem pa videla tudi tisto z rožicami (res ful luškano tongue.gif ).
Sicer pa imajo toliko novih stvari, da prav ne veš, kaj bi izbral. Še posebej zato, ker je več izdelkov za (skoraj) isti namen. :dontknow:
  • 0

― V. Van Gogh

#248 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 09 September 2006 - 12:02 PM

Ja res je. No tisto stvarco sem jaz kupla sestri. Ji bom malo vkradla, da vidim kak se obnese. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#249 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85844 posts

Posted 09 September 2006 - 12:06 PM

Le daj! biggrin.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#250 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts
  • Interests:skoraj vse

Posted 16 September 2006 - 06:58 PM

QUOTE(Rory)
QUOTE(Anya)
QUOTE(Rory)
QUOTE(kokoška)
a je kera probala fix it eyeshadov base?

js sm probala wink.gif je kr fajn smile.gif

In kaj je to. Kaj v stilu utrjevalca senčke, npr. ArtDeco Shadow Base

jap wink.gif

Butasto vprašanje, vem, ampk tuhtam ermm.gif kaj ta base si namažeš na veke preden daš gor senčko, ali potem daš na senčilo, da zafiksiraš?

pa kaj to ni mokro, pocasto na veki?
  • 0

#251 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 16 September 2006 - 07:45 PM

Estera, eyeshadow base se da vedno pod senčko, nikoli nad. Vsaj jaz živim v tem prepričanju. Sicer nimam te zadeve od Essence, imam pa base od ArtDeco, katerega moraš namazati čisto na tanko, potem pa malo počakati, da se posuši. Meni ne pride nič mastno, ker dam čisto tanek sloj, senca pa je obstojna ves dan oz veliko dlje, kot brez base-ja.

Aja, od Essence me zadnje čase navdušujejo laki za nohte. Poceni, velika izbira barv, na mojih nohtih pa obstojni ravno tako kot kak lak za 2k. Super.
  • 0

#252 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts
  • Interests:skoraj vse

Posted 16 September 2006 - 07:53 PM

QUOTE(Darla)
Estera, eyeshadow base se da vedno pod senčko, nikoli nad. Vsaj jaz živim v tem prepričanju. Sicer nimam te zadeve od Essence, imam pa base od ArtDeco, katerega moraš namazati čisto na tanko, potem pa malo počakati, da se posuši. Meni ne pride nič mastno, ker dam čisto tanek sloj, senca pa je obstojna ves dan oz veliko dlje, kot brez base-ja.

.

Kaj pa na otip, je vseeno mokro? Skrbi me, ker imam precej mastno kožo na vekah, da ni potem še bolj...Nisem še nikol tega uporabljala, niti vedla ne, da obstaja..
  • 0

#253 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts

Posted 16 September 2006 - 07:59 PM

Hmm, sicer ne vem, kako bi se obneslo na mastnih vekah, ampak pomoje za tanek sloj ne bi smelo biti težav. Bo še katera druga kaj povedala. Meni ne pride nič mastno/mokro na otip, itak jo pustim, da se malo posuši, preden dam senčko gor.
Probaj pri kaki prijateljici, če ima to zadevo, pa boš vidla, al je zate. Da ne boš na blef kupovala. Čeprav ti vsaj za ArtDeco ES Base lahko zagotovim (skupaj z mano pa še 95% forumašic), da je skoraj "must have", če dosti uporabljaš senčke.
  • 0

#254 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 16 September 2006 - 08:43 PM

MIslim, da ne bi smelo mastiti. To je res must have.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#255 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 19 September 2006 - 10:14 AM

Zelo sem razocarana nad laki.Barva je zelo vodna pa vseeno kot zvecilni,namazat moraš xx plasti da bo lepo vse pokrilo in se dolgo suši.Pfuj!
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#256 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 19 September 2006 - 01:36 PM

laki so katastrofa od katastrofe. uni navadni še, ampak teli top speed so pa pod kritko.
  • 0

#257 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16951 posts

Posted 27 September 2006 - 09:00 PM

Sem kupla pillico 6 in 1 pa je katastrofa. Se mi je ena plast kr odlepla, pili pa tui nena bogve kaka. Za toto res vela malo dnarja mlo muzike.
Mam pa še eno njihovo pilico 4 in 1, tako srebrno, belo, črna pa mnda roza pa je full bolša ne.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#258 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts

Posted 28 September 2006 - 10:34 PM

Včeraj sem nabavla matirne robčke in so super. Nič ne razmažejo pudra, lepo se popivna, pa je.
  • 0

#259 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 12 February 2007 - 11:04 AM

Obujam to temo smile.gif

Imam dva nova laka Essence Multi Dimension 3v1, številki 02-Snow white in 04-Coconut kiss. Ne morem ju prehvalit, oba sta tako dobro mazljiva in lepe barve, upam, samo še to, da sta obstojna.

Drugače imam od prej še njihov lip gloss Fresh orange in je tudi ful dobr.

Zanimajo me naslednji izdelki, kakšni se vam zdijo?

30 sek. topcoat http://www.essence-c...eautifiers.html
Stay-on lip fix http://www.essence-c...ipspecials.html
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#260 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 13 February 2007 - 09:00 PM

Danes sem si kupla to :

IPB Image

Ampak v roza-belo-bež barvi. Stvar je v tem, da sem jaz to kupla bolj za lička, danes sem namalala in je fuul fajn, tak fajn make up fiksira, ampak malo cvikam, da bi se s tem še po čelu in nosu namazala, ker nevem, če je komedogeno al ni. Saj bi prepisala sestavine, ampak jih na škatlici ni. Kje bi jih lahko dobila ?
  • 0
Viens, reste ici!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users