BAR II
Posted 22 October 2006 - 04:20 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 22 October 2006 - 06:20 PM
Sicer pa je rezultat glasovanja (velika večina za Emila) povedal, da smo Slovenci še vedno konzervativno konzervativni. Pijančevanje in primitivno obnašanje je cool, da pa kdo seksa pred kamerami pa se že vsi zgaržajo.
Če bi bilo po moje bi kar oba poslala domov, saj se nobeden od njiju ne zna obnašat. Emil se ga napije do kome, tamara pa se obnaša kot prepotrebna najstnica.
Prvi bar je res bil boljši. Ta drugi pa vedno ko gledam samo seks ali pa pijančevanje.
Posted 22 October 2006 - 07:26 PM
Najstnica?Saj je najstnica in bo do svojega 30letaziher najstnica!Oni so v bistvu trenutno mladim kot neke vzornike zdaj si pa zamislite kako to zgleda:)
Posted 22 October 2006 - 08:21 PM
Aja pa Tina je še kokr tuk. Drgač pa sami primitivci z Žigo in Gašperjem na čelu!!!
Posted 23 October 2006 - 12:33 AM
Men se je pa Klemen na začetku ful anti zdeu, zdej mi je pa res edini normaln.
Aja pa Tina je še kokr tuk. Drgač pa sami primitivci z Žigo in Gašperjem na čelu!!!
Ja men je tud Klemen kul ratou...tak skuliran deluje..vsaj prot telim.

Tina pa ne vem zaenx mi je ful okay, sam ne vem zakaj mam take občutke, da ni čist ona, da mal igra.

Žiga je itq en super duper samovšečni in oh in sploh najbolši tm. (NOT!)
Špele ne morem pogruntat kakšna mi je, preveč tiha ne vem, baje da dela ok..bomo vidl.
Gašper mi je skoz biu neki ušeč ne vem ni se mi še zameru.
Jernej išče pozornost skoz neki mal mi je mim z glavo.
Emil mi je čudn ful anti kr neki, zgrešen čist.
Bojana mi je bla do zdej skoz uredu.
Gregor mi je pa tko ne vem...delaven je skoz neki čeprou se mi zdi, da kdj krepko mimo useka.
Pa do zdej so same punce vn šle (Tamara, Petra, Maja, Katja)
O fak zdj sm se pa razpisala.

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 23 October 2006 - 10:23 AM
Posted 23 October 2006 - 11:53 AM

There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise
Posted 24 October 2006 - 02:21 PM

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 24 October 2006 - 05:29 PM
Glede igranja ..
Pač vsak, ki nardi kaj narobe oz. preveč prav, reče, da je igral in da to ni bil on in podobne finte. Ja sori pol si to res TI, če igraš. Pač si zmišljuješ neke izgovore, da bi malo zatemnil svoja dejanja, ki jih obžaluješ. Je rekla Petra, da je ona igrala .. ja očitno je pač taka cmera in ma ful potrebo po javni pozornosti. Ja jebiga. Ne igra ampak je to ONA ! Igra se v gledališču v realnem življenju pa se folk samo spreneveda in pač gradi neko osebnost, ki pa je pač taka kot je.
Posted 27 October 2006 - 03:56 PM
Posted 27 October 2006 - 04:42 PM
Posted 27 October 2006 - 04:46 PM

drugače se mi pa gladko jebe kdo zmaga, ker so mi vsi po vrsti anti. najbolj anti mi pa je žiga

beda v glavnem.
v začetku so bli kao spuniga navezani in ujeli, zdaj pa se mi zdi, da se samo še kregajo. BZV!!
naaajbolj gadno mi je pa neko kušuvanje

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 27 October 2006 - 06:11 PM

Posted 28 October 2006 - 11:21 AM

Then to touch you
Posted 28 October 2006 - 07:11 PM
Posted 28 October 2006 - 09:40 PM

Posted 28 October 2006 - 09:48 PM
Tina zmagala

Yeah!

Sej Gašperju pa tud ne bo dost hudo glede na to, da je pobasal 600.000sit

Posted 29 October 2006 - 09:23 AM
Posted 29 October 2006 - 09:29 AM

Posted 29 October 2006 - 01:35 PM

Then to touch you
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users