Jump to content

Photo

BAR II

• Please log in to reply
644 replies to this topic

#241 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 22 October 2006 - 04:20 PM

Mene pa on ful na Pšemeka spominja. biggrin.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#242 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46032 posts

Posted 22 October 2006 - 06:20 PM

Samo kake so delali na tisti "zabavi" ko so abisnt pili. Ojoj. Kak jih ni bilo sram? Emila še posebej. Sploh hodit ni moral sam. Kriza.
Sicer pa je rezultat glasovanja (velika večina za Emila) povedal, da smo Slovenci še vedno konzervativno konzervativni. Pijančevanje in primitivno obnašanje je cool, da pa kdo seksa pred kamerami pa se že vsi zgaržajo.
Če bi bilo po moje bi kar oba poslala domov, saj se nobeden od njiju ne zna obnašat. Emil se ga napije do kome, tamara pa se obnaša kot prepotrebna najstnica.
Prvi bar je res bil boljši. Ta drugi pa vedno ko gledam samo seks ali pa pijančevanje.
  • 0

#243 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 22 October 2006 - 07:26 PM

Najstnica?Saj je najstnica in bo do svojega 30letaziher najstnica!Oni so v bistvu trenutno mladim kot neke vzornike zdaj si pa zamislite kako to zgleda:)
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#244 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 22 October 2006 - 08:21 PM

Men se je pa Klemen na začetku ful anti zdeu, zdej mi je pa res edini normaln.
Aja pa Tina je še kokr tuk. Drgač pa sami primitivci z Žigo in Gašperjem na čelu!!!
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#245 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 23 October 2006 - 12:33 AM

QUOTE(Dragica @ 22. 10. 2006 - 21:21) View Post

Men se je pa Klemen na začetku ful anti zdeu, zdej mi je pa res edini normaln.
Aja pa Tina je še kokr tuk. Drgač pa sami primitivci z Žigo in Gašperjem na čelu!!!

Ja men je tud Klemen kul ratou...tak skuliran deluje..vsaj prot telim. biggrin.gif
Tina pa ne vem zaenx mi je ful okay, sam ne vem zakaj mam take občutke, da ni čist ona, da mal igra. ermm.gif
Žiga je itq en super duper samovšečni in oh in sploh najbolši tm. (NOT!)
Špele ne morem pogruntat kakšna mi je, preveč tiha ne vem, baje da dela ok..bomo vidl.
Gašper mi je skoz biu neki ušeč ne vem ni se mi še zameru.
Jernej išče pozornost skoz neki mal mi je mim z glavo.
Emil mi je čudn ful anti kr neki, zgrešen čist.
Bojana mi je bla do zdej skoz uredu.
Gregor mi je pa tko ne vem...delaven je skoz neki čeprou se mi zdi, da kdj krepko mimo useka.

Pa do zdej so same punce vn šle (Tamara, Petra, Maja, Katja)

O fak zdj sm se pa razpisala. oops.gif biggrin.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#246 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 23 October 2006 - 10:23 AM

Emily od fanta brat ma 3-dnevno kartico in sem učeri gledala prepir med Emilom, Jernejem in Gašperjem-ki se mi je zdeu do zdaj še kr. Ko sm pa to vidla sem bla pa brez besed. Sram me je bilo. Gašper je kričal, obnašal dobesedno kot da je živčni bolnik-o fak. Nisem mogla verjet kaj gledam. Jernej je pa tut tak primitivc, da adijo. Obadva sta bila podn od podna. Emil se je pa čist ok pogovorit hotu, ful je ok izpadu v mojih očeh.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#247 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 23 October 2006 - 11:53 AM

ma totalna bedarija.. kartico pa je res brezveze kupit, mogoče za 3 dni da vidiš kak to zgleda in prebereš vsebine za nazaj, če se ti sploh da gledat kreganje in kurv* doma v baru itd.. huh.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#248 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 24 October 2006 - 02:21 PM

Včer sm vidla Jerneja pa Žigata na čopovi k sta neki ene letake delila pa neko reklamo delala...pa prou bedna sta bla...edn bol kot drug... laugh.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#249 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 24 October 2006 - 05:29 PM

Glede igranja ..

Pač vsak, ki nardi kaj narobe oz. preveč prav, reče, da je igral in da to ni bil on in podobne finte. Ja sori pol si to res TI, če igraš. Pač si zmišljuješ neke izgovore, da bi malo zatemnil svoja dejanja, ki jih obžaluješ. Je rekla Petra, da je ona igrala .. ja očitno je pač taka cmera in ma ful potrebo po javni pozornosti. Ja jebiga. Ne igra ampak je to ONA ! Igra se v gledališču v realnem življenju pa se folk samo spreneveda in pač gradi neko osebnost, ki pa je pač taka kot je.
  • 0
Viens, reste ici!

#250 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46032 posts

Posted 27 October 2006 - 03:56 PM

Kaj pa pravite na včerajšnje pluse in minuse?
  • 0

#251 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 27 October 2006 - 04:42 PM

Am mal čudno je vse...na vročem stolčku spet pristala ženska (tina)...ne vem...mislm mogoče ni tok iz trte zvito in so se teli tipi res zarotili proti bejbam.
  • 0

#252 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 27 October 2006 - 04:46 PM

meni je gnilo, da gre spet punca an stol down.gif
drugače se mi pa gladko jebe kdo zmaga, ker so mi vsi po vrsti anti. najbolj anti mi pa je žiga rolleyes.gif , gašper, klemen... itd.
beda v glavnem.
v začetku so bli kao spuniga navezani in ujeli, zdaj pa se mi zdi, da se samo še kregajo. BZV!!
naaajbolj gadno mi je pa neko kušuvanje sick.gif in neka kako unconditional love blink.gif "jooj, jaz res ne vem komu naj dam minus, vsi so mi res 100%" blek, za skozlat so pocukrani. pa nimam nič proti gejom ampak toto med dedi košuvanj pa mi je že rahlo čudno in odvratno.

• 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#253 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 27 October 2006 - 06:11 PM

pluskov in minuskov nism gledala, tko da sploh nevem, kdo je dobil največ plusov (sam mislm, da sm slišala, da Gašper .. hmm.gif ), se mi pa zdo totalno bedno, da bo šla Tina na pru vroč stol, upam da bo na drugem kdo od fantov, in da ga bo Tina premagala thumbup.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#254 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 28 October 2006 - 11:21 AM

fajn bi blo da bi bil poleg tine na stolu grega, te bi še mela tina kaj šans da ostane. namreč emil ima na voljo samo gašperja al pa gregata za na stol dat wink.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#255 fabulous

fabulous

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 301 posts

Posted 28 October 2006 - 07:11 PM

Skoraj sigurna sem, da bo na stolu Gašper. Po priljubljenosti sodeč ima Tina dosti možnosti za zmago. Zadnje dni ji je precej narastla (slabih 10% več ima kot Gašper). Držim pesti za Tino (v vsakem primeru).
  • 0
We have a hunger of the mind which asks for knowledge of all around us, and the more we gain, the more is our desire; the more we see, the more we are capable of seeing. (Maria Mitchell)

#256 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 28 October 2006 - 09:40 PM

Tina zmagala thumbup.gif
  • 0

#257 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 28 October 2006 - 09:48 PM

QUOTE(Rory @ 28. 10. 2006 - 22:40) View Post

Tina zmagala thumbup.gif

Yeah! smile.gif thumbup.gif
Sej Gašperju pa tud ne bo dost hudo glede na to, da je pobasal 600.000sit laugh.gif
  • 0

#258 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 29 October 2006 - 09:23 AM

sej pomoje je Azbe kr vedu, da bo sou Gasper vn, in je zato dou nagrado njemu. tisti k so ostal v Baru, bojo itak se zasluzl ta dnar.
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#259 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 29 October 2006 - 09:29 AM

jz sm tud vesela za Tino thumbup.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#260 Rianna

Rianna