Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3649 replies to this topic

#241 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 17 March 2007 - 09:39 PM

Simoncy, ti si nora, haha, "hude pičke, dajva jih pospremit, pa na kak drink povabit".. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#242 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25877 posts

Posted 18 March 2007 - 11:39 AM

glih ucerej, k sm se spravla sama v lj z vlakom (kar se zgodi, hm, mogoce enkrat na leto laugh.gif), so popravljal progo na enem odseku in je blo use zmesan. smo vmes presedal na avtobus pa skos nekej ...za nazaj nej bi blo pa kao ze zrihtan, sam smo sli cez isto proceduro. no, dolgcajt sigurno ni blo biggrin.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#243 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 18 March 2007 - 12:38 PM

QUOTE(*Tia* @ 17. 3. 2007 - 23:35) View Post

Zadnič se mi je zgodilo nekaj podobnega. Jaz se grem tušira (sredi dneva) pa se že lepo slečen pa vse pol pa se obrnem proti oknu pa vidim tak delavca, ker so nam glih tisti dan fasado delali rolleyes.gif .. Mene je blo tak sram oops.gif .. Tisti dan sploh iz hiše nisem šla verymad.gif

laugh.gif Ta je šele kruta ja, jst vsaj nism bla do konca slečena biggrin.gif Ej najbolš da gremo medve kr za stiptizete, k smo že navajene da naju folk razgaljene opazuje laugh.gif thumbup.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#244 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 18 March 2007 - 12:49 PM

Groza laugh.gif Upam d se men kej tazga ne bo zgodlo, k bi me blo ttooooookkk sram, če bi me kdo nago vidu.Zato pa zmeri vse v kupalnci zaruletam.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#245 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 18 March 2007 - 06:26 PM

Pred kaksne pol ure sem se vracala domov, in sla mimo nekega bloka, kjer imajo par potepuskih mack, (ki jih stanovalci hranijo) ki pa so nesocializirane in se ne pustijo bozati itd. Vidim 2 bakici, ki se trudita zvabiti neko res lustno macko k sebi z briketi, ona ju ne slivi pet posto. Bakici odideta, jaz grem mimo in prav za foro poklicem muco in zamijavkam zraven oops.gif Muca me pogleda, pride do mene in se mi zacne drgnit ob noge. Jaz seveda cisto presenecena, jo se malo bozam in to, in se odpravim proti domu. Ona pa kar za mano, dobesedno zasledovala me je, se nekaj m pred vhodom ustavila in se nekaj casa gledala za mano.

Matr, prav psihicno .. blink.gif
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#246 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 18 March 2007 - 07:02 PM

QUOTE(*simoncy* @ 18. 3. 2007 - 12:38) View Post

laugh.gif Ta je šele kruta ja, jst vsaj nism bla do konca slečena biggrin.gif Ej najbolš da gremo medve kr za stiptizete, k smo že navajene da naju folk razgaljene opazuje laugh.gif thumbup.gif

Za striptizete laugh.gif Jaa .. meni je pol to tak glubo ko oni delavci gledajo ko da prvič nago pičko vidijo ohmy.gif blink.gif
  • 0

#247 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 18 March 2007 - 07:08 PM

Norost? V začetku drugega seta na tekmi se mi je strgalo in sem začela igrat kot še nikoli.
Cela dvorana je samo onemela haha laugh.gif
Prvič v življenju se mi je zgodilo, da sem dala od sebe res vse, 100%. Upam da bo takih dni še več. biggrin.gif
  • 0
Pablo Picasso

#248 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 18 March 2007 - 07:10 PM

Coco* čestitke biggrin.gif .. Kaj si že rekla da treniraš ? .. Sej si mi 1x povedla pa sem pozabla oops.gif .. Upam da boš naslednjič igrala na 120 % biggrin.gif
  • 0

#249 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 18 March 2007 - 07:12 PM

Odbojko. Konec OT, dejte pisat norosti, da se lahko smejemo laugh.gif
  • 0
Pablo Picasso

#250 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 18 March 2007 - 07:57 PM

am sam še neki, coco, si ti slučajn z dolenjske?
Ne vem če bi se ravno lahko reklo temu norost, vendar danes povsem krasen dan...DOKLER se pred kako uro ne peljem na pijačo in na nekem nepreglednem ovinku prileti neka budala in mi z ogledalom obdrsa stranico avta-pa mimogrede, moj ljubi avtek je star komaj 1 teden rpg.gif
  • 0

#251 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 18 March 2007 - 08:31 PM

Primorska, zakaj? laugh.gif
  • 0
Pablo Picasso

#252 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 18 March 2007 - 09:06 PM

Ah še ena moja norost, čim slišim nekaj v zvezi z odbojko iščem povezavo z mojim avanturistom ki je tudi odbojkaš.. čeprav moška odbojka, ženska odbojka.. pa sem mislila če ga poznaš, ker je zlo dobr na tekmovanjih pa tko-če ga malce bolj pohvalim, na mednarodnem biu prvi, a ni dobr? biggrin.gif biggrin.gif .. ah no, bom rajši tiho biggrin.gif biggrin.gif V zadnjih parih dneh na forumu dokazujem kaka friki oseba sem twisted.gif twisted.gif
  • 0

#253 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 18 March 2007 - 11:14 PM

No, no, le povej ime, le povej twisted.gif
  • 0
Pablo Picasso

#254 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 19 March 2007 - 07:55 AM

Bom rajši na zs ti pisala, tukej si že mal preveč dovolm it v podrobnosti biggrin.gif
  • 0

#255 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25877 posts

Posted 19 March 2007 - 04:31 PM

ponoc je ful pihal, prov tist, k zvizga okol vogalov, tako da sm se preselila iz svoje sobe v prilicje v dnevno sobo in noc prespala na sedezni. seveda me je mogu oci zbudit, preden je sel v sluzbo (okol pol 6ih, glih komej sm zaspala do takrat).

drugac pa definitivno norost dneva, da kr sneg pada. pa sej, kaj je pa blo za prcakvat, ce js oblecem poletne hlace. merde.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#256 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 19 March 2007 - 06:02 PM

Današnji senženi rally ob Savi laugh.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#257 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 19 March 2007 - 06:52 PM

QUOTE(Zlobica @ 19. 3. 2007 - 18:31) View Post

drugac pa definitivno norost dneva, da kr sneg pada. pa sej, kaj je pa blo za prcakvat, ce js oblecem poletne hlace. merde.

thumbup.gif biggrin.gif Nisi nč vremenske gledala? biggrin.gif Si kr predstavlam kolk tm ena luta v tričetrt hlačah po snegu.. Ej ne sekirej se, dans sm vidla kako se je en sprehajal v kratki majci po snegu-pulover je pa v roki nosu hmm.gif
  • 0

#258 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 19 March 2007 - 10:32 PM

To je bolj neumnost dneva, kot pa norost, ampak vseeno... V službi sem danes morala delat neko dolgočasno delo na računalniku (dolgočasne zadeve očitno prepustijo nam študentom) kjer nepretrgoma buljiš v zaslon in pritiskaš ene in iste tipke... da sem bila že vsa možgansko utrujena laugh.gif in sploh nisem več normalno razmišljala... in potem ko se peljem z avtom domov, po parih minutah vožnje začnem razmišljat, če sem vzela avtomobilske ključe z mize v pisarni...ja haloooo če sem se pa že z avtom vozila, je normalno da so bili ključi z mano v avtu...kako bi ga drugače odklenila in vžgala...grozovito strahovito laugh.gif .
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#259 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 19 March 2007 - 11:21 PM

Inchika, hehehh, smešn! laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#260 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25877 posts

Posted 20 March 2007 - 06:09 PM

QUOTE(*simoncy* @ 19. 3. 2007 - 18:52) View Post

thumbup.gif biggrin.gif Nisi nč vremenske gledala? biggrin.gif Si kr predstavlam kolk tm ena luta v tričetrt hlačah po snegu.. Ej ne sekirej se, dans sm vidla kako se je en sprehajal v kratki majci po snegu-pulover je pa v roki nosu hmm.gif

ne, sej niso ble 3/4, so ble dolge, ampak tanke - poletne pac laugh.gif

sm mela enga sosolca, k se je pozimi pripeljal s kolesom v kratkih rokavih in trdil, da ga ne zebe. drugac pa, ja, sm slisala vremensko, ampak ... ne zaupam kej hudo dost vremenarjem biggrin.gif.

norost danasnjega dneva mogoce se sledi, odvisno od tega, a se nam bo ratal zmenit, da gremo solski vhod zakidat al ne.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users