Jump to content

Photo

Celulit

• Please log in to reply
866 replies to this topic

#241 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 24 May 2007 - 06:19 PM

kako bi pa ti iznicla ucinek peelinga? 8|

Ej, pr men je vse mogoce. teehee.gif

• 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#242 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 25 May 2007 - 09:11 AM

QUOTE(luciferka @ 21. 5. 2007 - 21:44) View Post
Js sem si dons kupila nov anticelulitni gel od réell'e. Upam, da bo men tud . Vam bom sporočila, kako se je obnesel biggrin.gif
QUOTE(pinga @ 21. 5. 2007 - 21:52) View Post
ja le dej, ta tut mene zanima smile.gif

jaz ga imam. je tudi ocenjen med sestavinami.
ni slab, celo hitro se pokažejo učinki. moti pa me, da je (ker je pač gel) ful pocast in lepljiv. trenutno sem ga dala malo na stran in začela uporabljat garcinio od afrodite. s to kremo sem pa res zadovoljna.

• 0

#243 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 25 May 2007 - 09:18 AM

Jst sem z Elancylom zelo zadovolnja! smile.gif huh.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#244 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 25 May 2007 - 10:11 AM

QUOTE(-supergirl- @ 25. 5. 2007 - 10:11) View Post

jaz ga imam. je tudi ocenjen med sestavinami.
ni slab, celo hitro se pokažejo učinki. moti pa me, da je (ker je pač gel) ful pocast in lepljiv. trenutno sem ga dala malo na stran in začela uporabljat garcinio od afrodite. s to kremo sem pa res zadovoljna.

a ma slučajn kak toplotni učink? ker sm precej nagnjena k pokanju kapilar in ne bi rada, da mi še pospeš. drugač me pa to ne mot, da je pocast.
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#245 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 25 May 2007 - 10:14 AM

ne. nima nobenega učinka, ne toplotnega, ne hladilnega. (razen, ker je gel in ker je alkoholen malce hladi, ampak nič v primerjavi z afroditinimi geli).
  • 0

#246 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 25 May 2007 - 10:18 AM

aha thx za info smile.gif
  • 0

#247 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 May 2007 - 10:20 AM

Jaz sedaj uporabljam 4 dni Elancyl, pa je koža že precej bolj gladka.
Je pa tudi res, da pri meni ostane zoprn lepljiv film na koži, ki zlepa ne izgine. Ampak ni sile.
Merice so res dobro odmerjene - jaz mam eno glih za noge, rit in trebuh.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#248 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 25 May 2007 - 10:28 AM

Meni se pa merice zdijo malo pretirane. Mažem se že 1 teden in sem ga porabla le 3 cm. Mažem pa enako kot ti.
Tako nadležnega lepljivega občutka ni oz. le-ta zelo hitro izgine. Verjetno zato, ker nanesem manj.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#249 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 25 May 2007 - 10:30 AM

QUOTE(black_sweety @ 21. 5. 2007 - 21:29) View Post

Kavna obloga huh... to mi nekako ne vzbuja prijetnih obcutkov. Si kr predstavljam kako si pol pretezno cel zosast.

Pa kaj pol se samo obrises, ne ane, moras ornk pod tus, ce si ves v zosu pa se smrdis po kavi in s tem tako iznicis mozne blagodejne ucinke?

js sm stala v banji, ko sm si to mazala. po ene 10 minutah sm si najprej obrisala dol s papirnatimi brisačkami pa zmetala v koš, kar je pa še ostal, sm pa sprala. v nasprotnem primeru bi zamašila odtok po moje. drugač pa sm opazla kratkotrajno obarvanost, ki se jo spere z gelom za tuširanje. ja, pa vonj tut ni ravno sanjski biggrin.gif

js si bom kr relee kupla, vsak let probam kkšnga novga, je pa bl za filing, kokr za resno verjetje v rezultate. tega se zavedam, zato ne odrivam preveč keša za to, mal pod 7 eur je še sprejemljiva cena za afnanje tongue.gif
  • 0

#250 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 25 May 2007 - 01:52 PM

no zdejle sm šopingirala in sm kupla KREMO od reelleja, ki ne vsebuje alkohola. razmaže se lepo, čisto nič ne packa, diši simpatično. poročam o morebitnih učinkih smile.gif aja, pa stane 7,05 eur/200ml
  • 0

#251 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 25 May 2007 - 05:14 PM

jaz imam gel od reelleja. ko vse porabim bom pa mogoče še kremo sprobala.
  • 0

#252 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 25 May 2007 - 06:47 PM

QUOTE(-supergirl- @ 25. 5. 2007 - 18:14) View Post

jaz imam gel od reelleja. ko vse porabim bom pa mogoče še kremo sprobala.

Mislm, da ti ne bo žal. Js jo zdej uporablam že par dni in se ful zadovoljna z njo. Pr men je koža vidno bolj gladga in napeta. Vseeno pa poročej os voji izkušnji:)

Očitno sem neki zajebala, teb je blo to namenjen Pinga
  • 0

#253 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 25 May 2007 - 07:28 PM

QUOTE(pinga @ 16. 5. 2007 - 17:18) View Post

po masiranju z zocem je koža prekrasno mehka love.gif

Je ne smile.gif . Moja tudi, pa imam jako suho kožo, ampak mi jo fino nahrani. Jst bom rekla, da se mi zaenkrat "manjk" celulita ne pozna, ker zdej že skoraj en mesec nisem prakticirala zosa, preprosto me ni blo doma, ali pa ni blo niti časa. Zaenkrat pa vseeno ni nekih slabih posledc; tudi tisti kavni vonj se preživi (itak si spreš s kakim gelom, ki prikrije vonj).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#254 Estelle

Estelle

sramežljivec

• Člani
  • 22 posts

Posted 26 May 2007 - 02:30 PM

QUOTE(Jenna @ 25. 5. 2007 - 11:20) View Post

Jaz sedaj uporabljam 4 dni Elancyl, pa je koža že precej bolj gladka.
Je pa tudi res, da pri meni ostane zoprn lepljiv film na koži, ki zlepa ne izgine. Ampak ni sile.
Merice so res dobro odmerjene - jaz mam eno glih za noge, rit in trebuh.

Verjetno ti ostane "zoprn lepljiv film na koži" res zato, ker si ga preveč daš ... meni je bila ena merica čisto preveč - pol merice mi je bilo dovolj za stegna, rit in trebuh - in mi je vseeno ful pomagala - tako da ti predlagam, da probaš dat manj, pa boš vidla, da se TAKOJ vpije.

• 0

#255 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 May 2007 - 10:49 PM

QUOTE(Estelle @ 26. 5. 2007 - 15:30) View Post
Verjetno ti ostane "zoprn lepljiv film na koži" res zato, ker si ga preveč daš ... meni je bila ena merica čisto preveč - pol merice mi je bilo dovolj za stegna, rit in trebuh - in mi je vseeno ful pomagala - tako da ti predlagam, da probaš dat manj, pa boš vidla, da se TAKOJ vpije.

Morda res. A si zato, ker si porabljala manj, dlje časa uporabljala ali si nehala po 14ih dneh? Najbrž tisto prvo. :-)
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#256 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 May 2007 - 07:55 AM

Jaz mislim, da če ti ostane, je fino pač porabit do konca vse. Potem se rezultati verjetno še boljši.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#257 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 May 2007 - 10:46 AM

Zaj sem si dala pol manj, pa je še skos lepljiv občutek. mad.gif

• 0

#258 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 28 May 2007 - 10:53 AM

hmm.gif meni vse štima. Lepljivo je le par sekund po nanosu.
Jaz si čisto tanko plast namažem. Ne skoparim glih. Toliko, da se lahko normalno razmaže. Koliko to je, pa ne vem...
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#259 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 02 June 2007 - 03:14 PM

Danes sem dobila novo stvarco za celulit - Afroditin cimetov gel. Kolikokrat na dan se lahko namažem z njim? Le 1x- torej pred telovadbo, ali se lahko tudi pred spanjem?
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#260 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4148 posts

Posted 02 June 2007 - 03:58 PM

Jaz pa se še nisem lotla zadnjih kozmetičnih popravkov na stegnih smile.gif Čakam do konc julija, da se zrihtam za na morje. Kak dolgo vam pa bo držala taka lepa koža po uporabi tega seruma Elancyla?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users