Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#241 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 19 October 2005 - 06:12 AM

no sej kar se tice bolecine ga mam v nosu pa v popku pa devet uhanov imam na levem usese biggrin.gif ..tko da sem na bolecino pripravljena-bolj me zanima ce te lahko tam z pistolco naredi uhancek??oziroma luknco?? laugh.gif .....
  • 0

#242 bambi

bambi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 281 posts

Posted 21 October 2005 - 01:08 PM

jaja, to je tragus. Ima zelo malo ljudi, delajo pa v vseh teh piercing studijih. Men tudi rekla prijateljica da zelo boli.
  • 0

#243 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 November 2005 - 11:28 AM

ja, jst tud pohvalim studio exit, res ti lepo nardijo, men se v nosu še niti 1x ni zagnojil pa ga mam že več kot leto in pol...
  • 0

#244 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 November 2005 - 12:44 PM

Meni je ta tragus tak fuj fej. Ni mi všeč. Da boli pa rada vrjamem! mad.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#245 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 05 November 2005 - 01:59 PM

ma sej ne vem ce bi si dala,ker ce se ti zagnoji pol pa more ful grdo zgledat...bom premislila:)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#246 mišKa

mišKa

sramežljivec

• Člani
  • 75 posts

Posted 06 November 2005 - 12:09 PM

caw!!! biggrin.gif mene pa zanima kdaj je najbol primern čas da si das pierc u popek?? no a je to sploh vazn a das spomladi al pozim....??? ker js bi si ga zdej dala pa newem ce je pravi cas. rolleyes.gif sicer me je FULLL strah oops.gif sam mi je pa ful usec. biggrin.gif mam ga ze u nosku pa sm ga dala u exitu pa se nc ne gnoji in je use u redu.pa se to:a u popk ti morjo najprej dat krogec??al lahko ze takoj tisto bananco???kje ti bols nardijo v cultu al exitu?? hvalaaa biggrin.gif
  • 0
...i had these dreams that i'ma learn t0 play guitar...maybe cr0ss the c0untry...bec0me a r0ck star...

#247 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 06 November 2005 - 12:31 PM

hej.jaz ga imam tudi v popku in ti bi sam povedala da ce si ga bos dala,potem si ga daj v kultu...samo ti moram povedat da se ti z leti koza stanjsa...in kmalu se ti bo palcka videla,tako se tudi meni(ker to se z gibanjem itd.)..koza razteguje.Tako da fajn premisli ker jaz ga imam ze 3 leta in sem si ga dala ven,ker sem zelela da se mi zaceli in da si ga dam se enkrat-ampak se mi luknja v pol leta ni zacelila(pa kopala sem se v morju)...vglavnem bedno..tako da imam zdaj se vedno tako kot je bilo...

cas je vseeno kdaj si ga das..jazs em si ga dala ko je blo poletje,vstavi pa ti takoj bananco:)...

ampak res fajn premisli:)...

pa velik srece!
  • 0

#248 mišKa

mišKa

sramežljivec

• Člani
  • 75 posts

Posted 06 November 2005 - 01:28 PM

hvala ursi za nasvete!! :notworthy: biggrin.gif bom se dobr premislla.pa se to ce mi lahko prosm poves kje je ta cult?? oops.gif ja pa se to ce se mal zrases a so se potem koza se bol raztegne...?? :blob2:
  • 0
...i had these dreams that i'ma learn t0 play guitar...maybe cr0ss the c0untry...bec0me a r0ck star...

#249 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 06 November 2005 - 02:11 PM

hmhmhmh...to pa ne vem kako je ce rastes-verjetno ne...ali pa tudi???vglavnem v vsakem primeru se ti luknjica scasoma stanjsa(koza)...

KULT je na starem trgu-tam kjer je tudi trgovina Pod tranco(nasproti ej potem kult)...in so ful prijazni pa to:)...pa super ustimajo:)
  • 0

#250 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 06 November 2005 - 09:33 PM

zdele sem si pa ravno uhan iz popka ven dala-in zelim da se mi zaceli,ker si bom dala se enkrat:)...ker me je kr strah k se mi bananca vid:(((...upajmo da se bo cimprej zacelila:)...
  • 0

#251 mišKa

mišKa

sramežljivec

• Člani
  • 75 posts

Posted 07 November 2005 - 03:27 PM

zelim ti cimprejsnje celjenje ursi!! :angel9: pa spet morm neki uprasat oops.gif a je tebe ful bolelo???vem da je to odvisno od vsakega posameznika...mene ni nosek cisto nic bolel biggrin.gif ampak popek...to se mi zdi bl boleče... rolleyes.gif
  • 0

#252 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 07 November 2005 - 03:39 PM

ubistvu me ni bolelo..pac cutis pa k dobis iglo cez-drugo pa ni nic tazga....aja,pa kaj je se pomebno???meni se je enkrat zagnojil...ampak res minimalno...ampak se mi je ..pa me je bolel k sem sedela..pa okoli sem mel cist rdeco...to je bilo samo enkrat:)...
  • 0

#253 mišKa

mišKa

sramežljivec

• Člani
  • 75 posts

Posted 08 November 2005 - 05:57 PM

hwala ursi za wse odgowore...!! biggrin.gif bom premislla pa bomo vidl... biggrin.gif cawwww***
  • 0

#254 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 08 November 2005 - 08:42 PM

jz si pa v petk grem verjeten dat v uho(TARGUS)...obstrani...komi cakam...bomo vidl ce bom sla...:S...sem se mal nesigurna
  • 0

#255 mišKa

mišKa

sramežljivec

• Člani
  • 75 posts

Posted 10 November 2005 - 07:30 PM

awč!! oops.gif to pa boli ane?? tragus al ka se rece...?? sam zgleda pa hudo! 8) ja in seveda morm s5 neki prasat oops.gif hja treba se j pozanimat ane biggrin.gif a tko pr telovadbi boli ce je se frišen uhancek u popku??al pa pr trebusnem plesu...??(k sm se zdej prov vrgla na to biggrin.gif ) pa ce boli zdej k maš več oblačil pulovrje in to...?? pa kaj nardis ce se ti zagnoji?? vnaprej hvala za odgovore!! biggrin.gif aya pa zdej mi mami pusti :occasion9: ampak morm se zmer mal razmislt rolleyes.gif biggrin.gif
  • 0

#256 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 11 November 2005 - 07:06 PM

ves kako ti recem...ce te je strah raje pocaki...ker ce ne bo sam slabo---mene ni blo tolk strah pa sem si ga dala,no ena punca pa je ce verjames ali ne omedlela lih pred mano...in se moja mami je bla zraven...men je bilo tok bed oops.gif oops.gif ...no samo potem se je le zgodilo...glede zagnojitve je pa tako..lahko se zgodi ce se ti prevec zagnoji da ga ven ne dobis-potem moras pa k zdravniku(da ti ga vlece ven)...meni se to ni zgodilo laugh.gif laugh.gif se dobr...no ce se bi mi pa ne bi bilo fajn..ker meni se je zagnojilo cist malo...me je pa bolelo ko sem sedla... cry.gif cry.gif ..ampak potem se je nekak pocelilo in je bilo ok:)...

sej ce te se kaj zanima kar prasi:)...

lp biggrin.gif
  • 0

#257 bambi

bambi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 281 posts

Posted 12 November 2005 - 12:59 PM

Jz se pa morem mal folerat laugh.gif Da immmaam uhanček v nosku smile.gif Sej vem, da ima to vsaka bejba, samo važn da je men ušeč wink.gif (aja pozabla da ga imam, in se frncla u nos... cry.gif boliiiiiiiii cry.gif sam okej bo že biggrin.gif
  • 0

#258 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 12 November 2005 - 02:59 PM

bambi kdaj si si ga pa dala???
  • 0

#259 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 12 November 2005 - 06:27 PM

jaz mam pa eno vprasanje-a ima katera rinko v nosu...??ker jaz bi jo ful mela samo ne vem kako si jo naj not vstavim oops.gif oops.gif ??ker je drugace srebrna pa je ful lepa-ampak ko sem si jo vceraj probala noter dat mi je pritekla kri-ker sem se picila ceprav nisem cutila bolecine...a ima katera kaksen nasvet glede rinkic?? oops.gif oops.gif
  • 0

#260 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 12 November 2005 - 06:36 PM

QUOTE(ursi)
jaz mam pa eno vprasanje-a ima katera rinko v nosu...??ker jaz bi jo ful mela samo ne vem kako si jo naj not vstavim oops.gif oops.gif ??ker je drugace srebrna pa je ful lepa-ampak ko sem si jo vceraj probala noter dat mi je pritekla kri-ker sem se picila ceprav nisem cutila bolecine...a ima katera kaksen nasvet glede rinkic?? oops.gif oops.gif

men so pa rinke prov grozneee ermm.gif laugh.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users