Jump to content

Cosmerba - rjava energijsko prevodna krema

• Please log in to reply
379 replies to this topic

#241 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 11 February 2007 - 09:52 AM

Pikabiko preberi se 1x.Vse dozivljajo ta proces.
B_s (krajsava pac:D) to je cist normalno,tako se ti baje koza scisti.Kmalu jo bom tudi jaz zacela uporabljat in predvidevam da bom tudi jaz imela 300mazoljev.DiLeMa jo je celo nehala uporabljat nekaj dni in potem ko se je vrnila na kremo je dobila dva ogroma mazolja.Zraven je se napisala da ta krema res potegne vso umazanijo iz koze... (saj pravim da imam sypomin kot slon).

Ti samo vztrajaj!
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#242 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 11 February 2007 - 10:21 AM

ma dej js se bom kr zjokala. pa se menstro cakam ze 1 tedn, u soboto morm bit lepa, in ce bom mozoljasta pa pomenstarana nebom lepa. pa se farbat se morm, ampak baje se ne smes farbat ce mas menstro. POLLOM
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#243 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25874 posts

Posted 11 February 2007 - 10:24 AM

zakaj se ne bi smela barvat? huh.gif

am, js bi na tvojem mestu do sobote prekinla z uporabo cosmerbe, da ti ne prvlece vsega 'ta lepga' vn, pa pol naprej.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#244 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 11 February 2007 - 10:30 AM

jah nevem, a ni tko da se med menstro ne smes farbat? nevem zakaj, sam tko je, men se zdi da je neki povezan s hormoni hmm.gif
pa js drgac nimam mozoljev, dobr ajd med menstro se mi ksn pojav, ampak ni hudga. zdej se pa bojim da ne bo ta cosmerba neki pametna pa mi sama zacela zacela mozolje delat, nevem no, krneki cry.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#245 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25874 posts

Posted 11 February 2007 - 10:37 AM

prvic slisim kej tazga. sploh ne vem, kaj bi mele barve s hormoni huh.gif.

pocakej do sobote, pa pol naprej ... sej ni mus, da bos nekej ful mozoljev dobila (cist odvisno od koze pac), sam za vsak slucaj (ker se pa znajo pojavit, vsaj po izkusnjah ostalih).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#246 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 11 February 2007 - 10:40 AM

ma ja, mas prou, bom raj pocakala do naslednga tedna. ti pa mol da dons dobim menstro, tko da bo do sobote ze konc
  • 0

#247 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25874 posts

Posted 11 February 2007 - 10:50 AM

prov, ti pa tud (mam spet use skupej cist zmesan ... neverending story).
  • 0

#248 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 11 February 2007 - 11:07 AM

MENDA!
Ce se barvas tik prek ali med mestro barva ne prime tako dobro zato se ti lahko izpere v pribljiznem roku 3tednov.Matera moja se ne barva kadar je v "taksnem razpolozenju" ker se ji beli laski zacnejo kmalu svetit.
  • 0

• Guests

Posted 11 February 2007 - 11:28 AM

A niste že krepko OT? biggrin.gif
  • 0

#250 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 11 February 2007 - 11:40 AM

na grmado, carovnice grde blink.gif
  • 0

#251 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17584 posts

Posted 11 February 2007 - 02:05 PM

Ja, SO OT, ampak zdajle bom pa še jaz enga

QUOTE(piko*biko @ 11. 2. 2007 - 9:46) View Post
a dej ne no, kr ubila se bom

QUOTE(piko*biko @ 11. 2. 2007 - 10:21) View Post
ma dej js se bom kr zjokala. u soboto morm bit lepa, in ce bom mozoljasta pa pomenstarana nebom lepa.

QUOTE(piko*biko @ 11. 2. 2007 - 11:40) View Post

laugh.gif lol1.gif lol1.gif

Pikec, ti maš tok smešne! Pa nč slabga ne mislm.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#252 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 11 February 2007 - 02:36 PM

QUOTE(piko*biko @ 11. 2. 2007 - 11:40) View Post

Lape Kvazimoda! laugh.gif
  • 0

#253 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 11 February 2007 - 04:42 PM

Tole sem še enkrat skopirala, me ne j...te pet posto smile.gif
Ej babe jaz jo uporabljam mal manj kot mesec, in sem te dni čist obupala nad njo, res je da bom bolana te dni enkrat, ampak tok mozoljev mam, da to kr ni res. Mam mešano kožo, opažam na bradi zdaj neki se mi tud lušči, ne vem , začela bom nazaj uporabljat Garnier TF teleno, odspodi pa jojobo. Mi to nekak najbolj odgovarja. se morm še fiksno odločit al še naj mal vztrajam, al jo naj neham uporabljat. Pomoje paše na suho kožo najbolj tale Cosmerba, ali pa na normalno in na neproblematično kožo, ki ni nagnjena k mozoljem. Kaj ve mislte? A je ta krema sploh za mojo kožo? Imam vedno več mozoljev po njej, res je da mam tud lep sijaj po njej in pa mehko pravtako, ampak kaj mi to pomeni, če mam mozolje. raje vidim da nimam nobenga mozolja, pa brez sijaja. No ok. Sem zabluzila čisto

• 0

#254 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 11 February 2007 - 04:48 PM

če ti "škodi" je brezveze da jo uporabljaš, saj so še druge kvalitetne kreme,pač ni vse za vsakogar smile.gif
  • 0

#255 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 February 2007 - 08:28 PM

Besweety, preber še enkrat, sej so ti punce odgovorile, sploh pa Luminelle v prvem postu na tej strani. In ženske, ve ste res naivne če mislite, da obstaja krema, ki polepša kožo v nekaj dneh ... halo?! Za vsako stvar je treba met potrpljenje in traja nekaj časa, da začne delovat. Če ste tko neučakane, pol brezveze, da sploh karkoli probavate. Jaz imam po Cosmerbi zdej skos ful lepo kožo, ampak na začetku je bla ful kriza, več kot en mesec ... mozolji, luščenje, svašta. Pol ko se je vneslo, je blo pa NORO, res ful lepa koža. In ko sm vmes nehala Cosmerbo uporabljat za en mesec, se mi je izgled polti takoj poslabšal in ko sm šla nazaj na Cosmerbo - bum, spet mozolji, ampak je blo potem v roku 14 dni v redu in mam zdej spet super kožo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#256 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17584 posts

Posted 11 February 2007 - 09:00 PM

Sem pa malo fauš... A tebi še vedno matira ? Men ta krema ni nikoli matirala, prav obupno sem se svetila kaj kmalu... sad.gif Sicer je pa zame taka zdravilna, zaradi nje se spraskani mozoljčki hitreje pozdravijo.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#257 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 February 2007 - 09:03 PM

Čist na začetku mi ni matirala, potem mi je pa začela matirat in mi še zdej ful dobro in dolgotrajno matira - je pa treba poudarit, da nimam ful mastne kože, ampak samo nekoliko na nosu in čelu.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#258 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 11 February 2007 - 09:20 PM

Jaz sem vedno preveč neučakana smile.gif Bom pa zdaj probala mal potrpet smile.gif
  • 0

#259 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 11 February 2007 - 09:35 PM

Da ti krema potegne vso umazanijo iz koze ves,da ti jo zmatira,pozdravi ...blablabla... rabi vec kot mesec dni,tudi dva in ce ne morate taksno obdobje zdrzat potem tace bek.
  • 0

#260 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 11 February 2007 - 09:44 PM

a ne nastaja mozolj tri tedne al neki takega?
js sm se nekak sprjaznla, da vsaka stvar pač ne more ustrezat vsakemu in da univerzalne kreme ni. žal. matira mi cosmerba ne, pa tut mozoljev nimam manj, samo ten je lepši. tko da bom iskala naprej. oz. se mi zdi, da bo CL zadovoljil lične potrebe. čelo je pa še enigma.
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users