Jump to content

Photo

Sanjska ženska

• Please log in to reply
455 replies to this topic

#241 *Ar|anchY*

*Ar|anchY*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 532 posts

Posted 29 April 2005 - 10:03 AM

kaksen se vam pa uros zdi?...meni je v prejsni oddaji res delvov kot homoseksualec...nvem no, sm dobla cist tak filing, ceprov on vztrajno trdi da ni, mam jst vedno bolj obcutek, ko gledam oddaje, da je...kaj ve mislite? oops.gif rolleyes.gif
  • 0

#242 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 29 April 2005 - 10:30 AM

uroš je fant iz soseščine mojega fanta in tam vsi govorijo, da je homo. zdej, kaj je res, pa ne vem.
  • 0

• Guests

Posted 29 April 2005 - 02:48 PM

Je hodil na isto osnovno solo kot jaz in je bil ze takrat mal cuden ...
Ampak ko je omenil tisto masazico obraza ... Khm ... No ja, tudi fantki se ocitno bojijo gubic (pri 23-ih?!). ermm.gif
  • 0

#244 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 29 April 2005 - 03:52 PM

[quote=Katie]
Ampak ko je omenil tisto masazico obraza ... Khm ... No ja, tudi fantki se ocitno bojijo gubic

men je zakon, da se tut fantje (no, moški, hehe) zavedajo, da njihova koža ni večna in da znajo zase in za svoje telo/kožo poskrbet. ampak masaža obražčka ... khm, ja, kot je rekla katie. oops.gif
  • 0

#245 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 29 April 2005 - 04:26 PM

Sam,kaj je blo pa z Draganom,sm brala dans,da je Dragan reku Miši,da je on mogoče biseksualec?
Mislm,jz ne gledam tega ,tko,da a ve kera kej o tem še povedat
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#246 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 29 April 2005 - 04:28 PM

QUOTE(rea)
Sam,kaj je blo pa z Draganom,sm brala dans,da je Dragan reku Miši,da je on mogoče biseksualec?
Mislm,jz ne gledam tega ,tko,da a ve kera kej o tem še povedat

neki sta se kao o tem v avtu pogovarjala in ga je ona vprašala, če je in sta se pol sam neki režala, če se prou spomnem .... sicer pa: pa kaj pol, če je?!
  • 0

#247 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 29 April 2005 - 04:43 PM

[quote=Špela][quote=rea]Sam,kaj je blo pa z Draganom,sm brala dans,da je Dragan reku Miši,da je on mogoče biseksualec?
Mislm,jz ne gledam tega ,tko,da a ve kera kej o tem še povedat[/quote]

neki sta se kao o tem v avtu pogovarjala in ga je ona vprašala, če je in sta se pol sam neki režala, če se prou spomnem .... sicer pa: pa kaj pol, če je?!
Pa,kaj pol,če je?!Nič ni pol,če je....sam tko zanimal me je,na kak način je to povedu al na kak način se je to zgodil...
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#248 Sanja

Sanja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 154 posts

Posted 29 April 2005 - 08:58 PM

ste gledali danes? Aleš zavrnil rožico he he ,se mu je vse že glupo zdelo verjetno biggrin.gif
Jaz misli da bo na koncu zbrala Andreja
  • 0
LP,Sanja

#249 Marjetka

Marjetka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1029 posts
  • Interests:Moda,nakupovanje...vse kar je lepo!:-)

Posted 29 April 2005 - 09:51 PM

Pa kaj vam govorim ves cas itak,da bo izbrala Andreja!!!!!!!!!!IPB Image

Dragan je full vredu oponasal Miso!!! biggrin.gif
  • 0
...You can have anything you want, you can drift, you can dream, even walk on water, anything you want...

IPB Image

• Guests

Posted 29 April 2005 - 10:17 PM

A pa mislite, da je res Andrej tko zlo "zacopan" vanjo kot pravi? Meni se zdi tak ... neskodljiv medo. wink.gif
  • 0

#251 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 April 2005 - 11:14 PM

Sem si ogledala oddajo... hja. Aleš je spizdil še ta pravi čas. Andrej je najbrž samo tako potreben. Dobil jo bo pa po moje kar Boštjan... se mi zdi res tak... za njo. Gregor je preveč zabaven in odštekan za Mišo - ona rabi enega takšnega... Boštjanskega, no.
Ampak njen smeh... o fak. Tam, ko sta bla z Andrejem in jedla jagode (uau, res... ful izvirno, ni kaj :clown: ), se je tako zarežala, da sem točno mislila, da bo tisti šampanjc in jagode izbruhala iz sebe... nagravžno, nekulturno in predvsem unapetitlih.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#252 tipkovnica<

tipkovnica<

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 140 posts
  • Interests:košarka, nogomet, navijaštvo, fitnes, hudi tipi

Posted 30 April 2005 - 12:46 AM

loool, kok jo je dragan hudo oponašu ... jst sm umerala od smeha. škoda k naujo več v bajti, ... jst sm prou uživala ob gledanju dragana pa gregata kako se zajebavata iz vseh - prou obvladata modela.

un aleš jo je hudo zatru ja ;) pol se je unim trem k so sprejel rožico tok zahvaljevala da so jo sprejel, jaoooooo ....

Ful mi je žou k nau več dragana pa cimeta v tandemu .... sem prou uživala ob njunih zajebancijah smile.gif
  • 0

#253 Marjetka

Marjetka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1029 posts

Posted 30 April 2005 - 07:26 AM

Pa Cime se je tud dobr izkazal,ko je oponasal Roberta "ostali sta se dve vrtnici pa dva kandidata ...."IPB Image
  • 0
...You can have anything you want, you can drift, you can dream, even walk on water, anything you want...

IPB Image

#254 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 30 April 2005 - 07:34 AM

Aleš je edino prav naredil. Ni on zanjo. Škoda časa in živcev. čestitke mu.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#255 Marjetka

Marjetka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1029 posts

Posted 30 April 2005 - 07:43 AM

Res je,kapo dol!Ales mi je deloval res vredu fant!
  • 0

IPB Image

#256 Martina

Martina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 956 posts
  • Interests:kozmetika v vseh pogledih

Posted 30 April 2005 - 09:53 AM

"kaj pa so to niplni?" jz s si sam mislila: a se ta ženska norca dela al kaj? ako nek ful hud faks itd. pol pa neke "osnovne" angleške besede ne zna rolleyes.gif
  • 0

#257 Metuljcica

Metuljcica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 414 posts

Posted 30 April 2005 - 10:30 AM

http://sanjskazenska.si/obr.php
Poslušajte ta prečudovit glasek... Kr uspava te... :thumbdown:
  • 0

#258 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 30 April 2005 - 10:48 AM

sam, da ga gre dvakrat vprašat, kaj so to niplni, po tem, ko ji on to že enkrat pove ... hm, niso glih vici o blondinkah zastonj (a lohk rečem, da so prisotne izvzete, da ne bom doživela bombnega napada? biggrin.gif ) ... vsi ti zmenki, ki jih je mela, s komerkoli pač že, so bli men čist mim, mislm, a res niso sposobni spelat enga dejta, da bi zgledal vsaj malček spontano? očitno ne. andrejev zmenek totalni kič, da skor ni večjega, sam je pa lepo pojčkala, ja, to pa, hehe ..... twisted.gif cime pa dragan sta mi bla kul, ko sta vse živo tam oponašala, sam tista fora, ko je vdrl v sobo je bla pa too much, izpadel je totalni bebec (vsaj meni). aleš je po mojem prav naredil, ko jo je odjebal. mislm, da je cimeta izbrala samo zato da bo mela lažje delo, ko bo izbirala zadnjega. dragan bi še predstvaljal neko konkurenco, ampak cime .... z navdušenjem pričakujem naslednjo oddajo, da se od začetka do konca naposlušam stereotipičnih blablarij andrejeve matere. smile.gif (sm se prou zavzela, hehe, k sm tok napisala ... )
  • 0

#259 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 30 April 2005 - 10:49 AM

aaaa, pa naj se ženska nauči normalnu smejat!! K je kr men nerodnu k jo slišm!!! rolleyes.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#260 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 30 April 2005 - 10:56 AM

Smeji se pa res grozno... Vedno me je minilo do vsega, ko se je začela smejati.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users