Jump to content

Photo

Krema za roke

• Please log in to reply
622 replies to this topic

#241 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16959 posts

Posted 08 October 2009 - 09:41 PM

Jaz prisegam kar na Baleino kremo za roke z ureo. Vpija se malenkost dalje, kr je mastna, vendar naredi božansko mehke roke.
Prav tako je zelo dobra od Garnierja za extra suho kožo, z javorjem se mi zdi.
Superca je pa tudi Baleina krema z olivo, ki pa meni obupno smrdi.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#242 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 08 October 2009 - 10:10 PM

Jst tud že nekej časa uporabljam samo Schellerjevo ognjičevo kremo in mi je zakon. Včasih probam tudi kako drugo, ampak se zmerej vrnem nazaj na to. Je mastna, ampak dobro nahrani kožo. Za vpijanje rabi nekaj časa, ampak spet ne ogromno. Mene to itak ne moti, ker se večinoma namažem pred spanjem.

Mam pa še doma tisto od Essence 12-hour protection kremo in je ok, sploh za tak denar. Ni pa tolko mastna, jo mam bolj za čez dan, ker se tudi dosti hitro vpije.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#243 catwoman

catwoman

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 09 October 2009 - 10:57 AM

Zaenkrat je na prvem mestu L`Occitane karite, ker pa si je vedno ne morem privoščiti, je takoj za njo Alverde ognjičeva.
  • 0

#244 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 09 October 2009 - 06:17 PM

jaz ne uporabljam več. na vsake tri dni si roke namažem kar s kakšnim losjonom, pa mi zaenkrat zadostuje - pozimi, ko bo mraz, bo pa verjetno druga zgodba.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#245 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15728 posts

Posted 09 October 2009 - 06:30 PM

Tale mi je daaaaaleč najboljša. Se Šelerjeva skrije.

IPB Image

Je pa kr draga.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#246 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 09 October 2009 - 08:53 PM

uf hvala za vse predloge. tudi v milu je problem, ja. roke mam res že ko ena starka.
sm kr malo pozabila na tole šelerjevo calendulo, sem jo imela včasih.
dragica, kje se pa kupi tale krema pa kolko stane?
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#247 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts

Posted 10 October 2009 - 10:04 AM

Natura House dobiš po DMih, cene pa žal ne vem ...
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#248 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15728 posts

Posted 14 October 2009 - 09:50 PM

Ja, v DMju majo. Res je super in vonj je prekrasen. Sem pa že pozabla koliko stane. Nazadnje je bila znižana, pa sem jo kupila.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#249 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 October 2009 - 10:28 PM

QUOTE(Jinadaze @ 8. 10. 2009 - 22:14) View Post

Meni je tale najboljša, mislim da je dobrih 15€.

IPB Image

Ta je tudi meni zelo všeč, jo redno uporabljam (pa taaak lepo diši!), je pa res, da ni za hardcore suhe in razpokane roke.

Dragica, tvojo bom pa najbrž preverila v DMu ... cena ni pomembna, če je krema res kvalitetna.

QUOTE(_Planet_ @ 8. 10. 2009 - 22:40) View Post

Edit 2: se en nezanemarljiv podatek: za umivanje rok uporabljam izkljucno Weledino trdo ognjicevo milo. Tekoca mila mi nasplosno nenormalno izsusujejo kozo na rokah, trda pa tudi niso vsa dobra, omenjeno Weledino mi super ustreza. Nimam malih otrok, ampak si vseeno velikokrat umijem roke, ne prenesem obcutka mastnih rok (puscanje prstnih odtisov vsepovsod brrrr), s kremo si jih mazem samo pred spanjem.

Aha, še zdaleč ni zanemarljivo, s čim si umivamo roke, sploh tisti, ki smo z le-tem obsedeni. Jaz si v najbolj kritičnih obdobjih umivam roke z Linola Fett oljno kopeljo. Toplo priporočam!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#250 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 15 October 2009 - 06:25 AM

Jst ognjičevo, navadno smrfljivo kremo uporabljam za vse, nič drugega nimam. Za obraz, roke, rane.. No edino za noge mam akamuti puter smile.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#251 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 15 October 2009 - 09:22 AM

^^
Ognjic je res krasna in rastlina! ;)

QUOTE(Dragica @ 14. 10. 2009 - 22:50) View Post

Ja, v DMju majo. Res je super in vonj je prekrasen. Sem pa že pozabla koliko stane. Nazadnje je bila znižana, pa sem jo kupila.

Dragica bi se ti ljubilo ob priliki dati v oceno sestavine?

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 14. 10. 2009 - 23:28) View Post

Aha, še zdaleč ni zanemarljivo, s čim si umivamo roke, sploh tisti, ki smo z le-tem obsedeni. Jaz si v najbolj kritičnih obdobjih umivam roke z Linola Fett oljno kopeljo. Toplo priporočam!

Res je, par dni je mrzlo pa imam ze suhe, eh. :| Bom pobrskala za tole oljno kopeljo!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#252 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27320 posts

Posted 15 October 2009 - 12:28 PM

Jaz mama eno prastaro kremo za roke. 48 zaščitna krema za roke, je res najboljša in popravi tudi moje od razkužila popokane roke.
  • 0

#253 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts

Posted 15 October 2009 - 08:16 PM

Natura House je znižana v DMju, če me spomin ne vara iz 6.15 € na 4.95.
  • 0

• Guests

Posted 15 October 2009 - 08:24 PM

Danes sem jo videla v Tuš drogeriji in se mi zdi, da je bila tudi pod 5 €.
  • 0

#255 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 16 October 2009 - 01:50 PM

^^

Jaz sem jo tudi danes opazila pri nas (Idrija), sicer ne prav v Tusevi drogeriji, ampak poleg je ena trgovina po imenu Zdravila, imajo vse mogoce s poudarkom na naravnem. Cene pa nisem pogledala. Pozabila. Sem se zapicila v sestavine, ampak jih je bilo prevec, da bi si karkoli zapomnila. smile.gif Se vedno upam, da bo Dragica prepisala s svoje skatle. biggrin.gif
  • 0

#256 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15728 posts

Posted 16 October 2009 - 09:52 PM

Ja. spet je znižana. Nekje pod 5 € je. Men je fenomenalna.

Sestavine, hm, to še nikoli nisem delala. Bom se potrudla.
  • 0

#257 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 16 October 2009 - 10:08 PM

Mami nam je ravno včeraj kupila novo L'Occitanovo karite, to mamo kr vsi, jaz mam še od L'Occitane med&limona (čis lepo nahrani in ful ful hitro se vpije in ni preveč mastna) in eno od Essence (mam kr na nočni omarci, mi je tud v redu). Drugač mi pa zmaga navaden ognjič, ampak to zvečer prakticiram, namažem na debelo in dam bombažne rokavičke (sej, res moram po nove) gor. worship.gif
  • 0

#258 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 October 2009 - 10:20 PM

Jaz še vedno ne razumem čist tega z bombažnimi rokavicami (sem poskušala tudi prakticirati) - kako za vraga bi naj to bilo uporabno oz. služilo čemurkoli - saj to ti v trenutno popije vso kremo?! Take rokavice pa tudi baš ne pomagajo, kaj jaz vem. Jaz si jih na debelo namažem in potem jih mam ene pol ure pri miru (gledam tv, berem knjigo) na luftu, tako se najboljše krema vpije.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#259 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 16 October 2009 - 10:43 PM

^^

Jaz pred spanjem namazem, ne zelo na debelo, toliko, da se vse vpije + da ostanejo roke se nekoliko mastne in zaspim. smile.gif Zjutraj imam kozo prenovljeno in se vedno lepo namasceno, ravno prav.
Je pa dosedaj Scheller ognjic edina krema za roke, ki mi zdrzi do jutra, druge so vse prej izginile (npr. Garnier rdeca), zbudila sem se s suho kozo na rokah.

QUOTE(Dragica @ 16. 10. 2009 - 22:52) View Post

Sestavine, hm, to še nikoli nisem delala. Bom se potrudla.

Poslji mi sestavine v kakrsnikoli obliki (prepisane, prefotografirane) in izvedem objavo. idea.gif
  • 0

#260 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15728 posts

Posted 16 October 2009 - 10:49 PM

Joj, lih gledam, da na kremi jih ni, škatlo sem pa že stran vrgla. Sorry. cry.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users