Krema za roke
Posted 08 October 2009 - 09:41 PM
Prav tako je zelo dobra od Garnierja za extra suho kožo, z javorjem se mi zdi.
Superca je pa tudi Baleina krema z olivo, ki pa meni obupno smrdi.
[Napoleon]
Posted 08 October 2009 - 10:10 PM
Mam pa še doma tisto od Essence 12-hour protection kremo in je ok, sploh za tak denar. Ni pa tolko mastna, jo mam bolj za čez dan, ker se tudi dosti hitro vpije.
Posted 09 October 2009 - 10:57 AM
Posted 09 October 2009 - 06:17 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 09 October 2009 - 06:30 PM
Tale mi je daaaaaleč najboljša. Se Šelerjeva skrije.

Je pa kr draga.
Posted 09 October 2009 - 08:53 PM
sm kr malo pozabila na tole šelerjevo calendulo, sem jo imela včasih.
dragica, kje se pa kupi tale krema pa kolko stane?
Posted 10 October 2009 - 10:04 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 14 October 2009 - 09:50 PM
Ja, v DMju majo. Res je super in vonj je prekrasen. Sem pa že pozabla koliko stane. Nazadnje je bila znižana, pa sem jo kupila.
Posted 14 October 2009 - 10:28 PM
Meni je tale najboljša, mislim da je dobrih 15€.

Ta je tudi meni zelo všeč, jo redno uporabljam (pa taaak lepo diši!), je pa res, da ni za hardcore suhe in razpokane roke.
Dragica, tvojo bom pa najbrž preverila v DMu ... cena ni pomembna, če je krema res kvalitetna.
Edit 2: se en nezanemarljiv podatek: za umivanje rok uporabljam izkljucno Weledino trdo ognjicevo milo. Tekoca mila mi nasplosno nenormalno izsusujejo kozo na rokah, trda pa tudi niso vsa dobra, omenjeno Weledino mi super ustreza. Nimam malih otrok, ampak si vseeno velikokrat umijem roke, ne prenesem obcutka mastnih rok (puscanje prstnih odtisov vsepovsod brrrr), s kremo si jih mazem samo pred spanjem.
Aha, še zdaleč ni zanemarljivo, s čim si umivamo roke, sploh tisti, ki smo z le-tem obsedeni. Jaz si v najbolj kritičnih obdobjih umivam roke z Linola Fett oljno kopeljo. Toplo priporočam!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 15 October 2009 - 06:25 AM

Posted 15 October 2009 - 09:22 AM
Ognjic je res krasna in rastlina!

Ja, v DMju majo. Res je super in vonj je prekrasen. Sem pa že pozabla koliko stane. Nazadnje je bila znižana, pa sem jo kupila.
Dragica bi se ti ljubilo ob priliki dati v oceno sestavine?
Aha, še zdaleč ni zanemarljivo, s čim si umivamo roke, sploh tisti, ki smo z le-tem obsedeni. Jaz si v najbolj kritičnih obdobjih umivam roke z Linola Fett oljno kopeljo. Toplo priporočam!
Res je, par dni je mrzlo pa imam ze suhe, eh. :| Bom pobrskala za tole oljno kopeljo!
Posted 15 October 2009 - 12:28 PM
Posted 15 October 2009 - 08:16 PM
Posted 15 October 2009 - 08:24 PM
Posted 16 October 2009 - 01:50 PM
Jaz sem jo tudi danes opazila pri nas (Idrija), sicer ne prav v Tusevi drogeriji, ampak poleg je ena trgovina po imenu Zdravila, imajo vse mogoce s poudarkom na naravnem. Cene pa nisem pogledala. Pozabila. Sem se zapicila v sestavine, ampak jih je bilo prevec, da bi si karkoli zapomnila.

Posted 16 October 2009 - 09:52 PM
Ja. spet je znižana. Nekje pod 5 € je. Men je fenomenalna.
Sestavine, hm, to še nikoli nisem delala. Bom se potrudla.
Posted 16 October 2009 - 10:08 PM

Posted 16 October 2009 - 10:20 PM
Jaz še vedno ne razumem čist tega z bombažnimi rokavicami (sem poskušala tudi prakticirati) - kako za vraga bi naj to bilo uporabno oz. služilo čemurkoli - saj to ti v trenutno popije vso kremo?! Take rokavice pa tudi baš ne pomagajo, kaj jaz vem. Jaz si jih na debelo namažem in potem jih mam ene pol ure pri miru (gledam tv, berem knjigo) na luftu, tako se najboljše krema vpije.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 16 October 2009 - 10:43 PM
Jaz pred spanjem namazem, ne zelo na debelo, toliko, da se vse vpije + da ostanejo roke se nekoliko mastne in zaspim.

Je pa dosedaj Scheller ognjic edina krema za roke, ki mi zdrzi do jutra, druge so vse prej izginile (npr. Garnier rdeca), zbudila sem se s suho kozo na rokah.
Sestavine, hm, to še nikoli nisem delala. Bom se potrudla.
Poslji mi sestavine v kakrsnikoli obliki (prepisane, prefotografirane) in izvedem objavo.

Posted 16 October 2009 - 10:49 PM
Joj, lih gledam, da na kremi jih ni, škatlo sem pa že stran vrgla. Sorry.

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users