Jump to content

Photo

Slike frizur

• Please log in to reply
5466 replies to this topic

#241 Nasty

Nasty

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 371 posts
  • Interests:Ples,fotografija,design...

Posted 28 March 2006 - 02:02 PM

Punce nasvet!Preberte moj post pa mal pokomentirajte plizzzz. biggrin.gif
  • 0
T-bag: "The picture makes me look like a sociopath"...:)

#242 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 March 2006 - 02:16 PM

Nasti, ne vem ... ker te ne poznam in nimam pojma kolk bi ti pasalo vse skupaj. Ampak meni so všeč take mal bolj odbite čupce.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#243 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32265 posts

Posted 28 March 2006 - 06:29 PM

Tale ženska na naslovnic ima men ful dobro frizuro..
všeč mi je, da so lasje postriženi na več različnih dolžin, sej razumete, pa da ni tisto klasilčno stopničasto striženje, ampak da so eni precej krajši od drugih..ma čist sm zapletla zdej.

IPB Image
  • 0

#244 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 29 March 2006 - 09:09 AM

Jaz sem imela včasih takšno frizuro, kot jo je nalepila _M_. Samo da v črni barvi. biggrin.gif
  • 0

#245 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 29 March 2006 - 01:05 PM

Men je tudi taka stopničasta frizura dobra.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#246 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32265 posts

Posted 29 March 2006 - 01:24 PM

Ja, ampak morajo bit ti prehodi dolžin ful izraziti,
ne tisto klasično stopničast striženje, ko se lasje postopno enakomerno daljšajo, prehodi morajo biti bolj vidni, tako je meni všeč. tongue.gif
  • 0

#247 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 29 March 2006 - 03:04 PM

QUOTE(_M_)
Ja, ampak morajo bit ti prehodi dolžin ful izraziti,
ne tisto klasično stopničast striženje, ko se lasje postopno enakomerno daljšajo, prehodi morajo biti bolj vidni, tako je meni všeč. tongue.gif

No men je pa bolš, če se prehodi ne vidijo tako zelo očitno. Imam raje, da se lase zlijejo skupaj.
  • 0

#248 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 March 2006 - 03:19 PM

Takole frizurco pa jst furam, ko si jih lepo zrihtam, samo da imam nekoliko krajše lase. In prej sem imela tudi tako blond barvo las, zdej so pa čisto črni.

IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#249 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 March 2006 - 03:29 PM

Všeč so mi tud tkole skodrani lasje, Shakiri ful pašejo.

IPB Image IPB Image

IPB Image
  • 0

#250 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 29 March 2006 - 04:09 PM

QUOTE(DiLeMa)
Takole frizurco pa jst furam, ko si jih lepo zrihtam, samo da imam nekoliko krajše lase. In prej sem imela tudi tako blond barvo las, zdej so pa čisto črni.

IPB Image

Dilema, si se na čist črno pol pobarvala?? Ful hud preskok, dobra si... Jaz nimam poguma za rdečkasto, kaj šele za črno. biggrin.gif
  • 0

#251 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 March 2006 - 04:30 PM

Ja, sem bila ful potrebna ene temeljite spremembe ... vsake tolk časa je treba menjat, če ne se sama počutim ful dolgočasna. In moram reči, da mi ni niti malo žal, čeprav je sprememba res drastična.
  • 0

#252 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32265 posts

Posted 29 March 2006 - 04:55 PM

kakšna je pa tvoja naravna barva?
  • 0

#253 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 March 2006 - 05:04 PM

V bistvu nimam pojma ... se redno barvam že nekje 7 let in je spomin rahlo zamegljen. biggrin.gif Glede na stare slike bi rekla, da je moja naravna barva nekje srednje do temno rjava s pepelnatim pridihom ... ne vem kako bi to razložila ... tko na sivkasto vleče.
  • 0

#254 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 29 March 2006 - 09:00 PM

QUOTE(DiLeMa)
V bistvu nimam pojma ... se redno barvam že nekje 7 let in je spomin rahlo zamegljen. biggrin.gif Glede na stare slike bi rekla, da je moja naravna barva nekje srednje do temno rjava s pepelnatim pridihom ... ne vem kako bi to razložila ... tko na sivkasto vleče.

ej enako... najbolj bedna barva na svetu... pomoje se ravno od nas največ folka barva (strašna potreba po lepši barvi) biggrin.gif
  • 0
Posted Image

#255 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 29 March 2006 - 09:07 PM

Jst se grem pa jutri zjutraj strižt (konice, pa mogoče mini sprememba frizure)... Se bom posvetovala kaj pa kako, pa mogoče enkrat čez vikend pripopam slikico. Mogoče (can't promise anything)...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#256 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 30 March 2006 - 08:44 AM

[quote=Tanjci][quote=DiLeMa]V bistvu nimam pojma ... se redno barvam že nekje 7 let in je spomin rahlo zamegljen. biggrin.gif Glede na stare slike bi rekla, da je moja naravna barva nekje srednje do temno rjava s pepelnatim pridihom ... ne vem kako bi to razložila ... tko na sivkasto vleče.[/quote]
ej enako... najbolj bedna barva na svetu... pomoje se ravno od nas največ folka barva (strašna potreba po lepši barvi)

Se strinjam.
  • 0

#257 Nasty

Nasty

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 371 posts
  • Interests:Ples,fotografija,design...

Posted 30 March 2006 - 08:51 AM

http://www.christina...dot_net-dirrty-

IPB Image

IPB Image
  • 0
T-bag: "The picture makes me look like a sociopath"...:)

#258 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 31 March 2006 - 09:04 AM

IPB Image
  • 0

#259 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 31 March 2006 - 09:06 AM

Dobri kodrčki.
  • 0

#260 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 31 March 2006 - 09:24 AM

QUOTE(Kalypso)
IPB Image

lepo tongue.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita