Jump to content

Photo

GSM aparati

• Please log in to reply
1841 replies to this topic

#241 Neyka

Neyka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 26 June 2007 - 04:37 PM

QUOTE(Emily @ 25. 6. 2007 - 1:00) View Post

Neyka hud telefon imaš, špica zgleda...sam k ni nokia laugh.gif Sicer je pa tudi drag najbrž kar, jaz pa bolj šparam pri mobitelih, ker sem tako nerodna in pozabljiva, da je joj.

Hvala Emily. Se strinjam sicer. Nokie so ble vedno naj naj, čeprav sem s temle prav zadovoljna. Pred tem sem imela pa sicer W800 pa sem ga zgubila sad.gif
W800 je sicer mal manjši pa manj neroden.

QUOTE(Baby @ 25. 6. 2007 - 1:58) View Post

Kjri je tale? pa kolk stane? lep mi je.

moj je pred kratkim sel v pralni stroj k sm ga pozabla v hlacah... pa ne vem ku da nism ne jz ne mama opazle laugh.gif sicer pa je biu moj najlepsi Siemens M55. sicer je zelo star sam sem ga tko lepo po svoje predelala da se nism vec hotla locit od njega.

Jp to je W850. Stane malo manj kot 200 EUR. Ma pa poleg standardnih funkcij še radio pa mp3 player s slušalkami pa 1GB spomina na že priloženi spominski kartici. Lahko ga priključiš tudi na računakniške zvočnike...

Kul telefon thumbup.gif
  • 0
Hey girls I lost myself! Anyone found me?
I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.

#242 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 26 June 2007 - 04:40 PM

QUOTE(Emily @ 25. 6. 2007 - 1:00) View Post

Neyka hud telefon imaš, špica zgleda...sam k ni nokia laugh.gif Sicer je pa tudi drag najbrž kar, jaz pa bolj šparam pri mobitelih, ker sem tako nerodna in pozabljiva, da je joj.

Zdaj si nameravam kupit nokio 7360. Ga ima katera? Je fajn?

Evo še slikice
IPB Image IPB Image

Fant ga ma, tega najtemnejšega, pa mu je kul. Fajn se sliši in vse, sam slike meni niso neki ful lepe, moja Motorola dela neprimerljivo lepše, res sploh ne morš primerjat. Aja moti ga to, da se mu pod ekrančkom fuuul prah nabira, ampak on ga ma vsepovsod sabo, pa ful dela in je prahu in raznih opilkov res več kot dovolj. tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#243 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 26 June 2007 - 07:05 PM

DiLeMa si sigurna, da ma totega najtemnejšega ? Da nisi ki zamenjala pa ma roza tongue.gif biggrin.gif
  • 0

#244 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 03 July 2007 - 03:01 PM

QUOTE(Coco* @ 28. 4. 2007 - 15:43) View Post

Moj moj: IPB Image

js mam tud tegaaa smile.gif sam da je moj moder wink.gif men je čist ql...(nokia 5200) ja?? sicr je 5300 boljša (grafika je boljša SPLOH...sam to mi ni panike...je ta pa še enkrat cenejši tk da je čist ql wink.gif ) sploh pa...NOKIA JEEE! tongue.gif thumbup.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#245 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 03 July 2007 - 03:25 PM

Jaz tudi nameravam v dokaj bližnji prihodnosti zamenjat mobitel. Ful mi je všeč ta, samo je kar drag no, zaenkrat ermm.gif

Samsung SHG-U600

IPB Image
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#246 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 July 2007 - 03:43 PM

QUOTE(laLa° @ 26. 6. 2007 - 20:05) View Post

DiLeMa si sigurna, da ma totega najtemnejšega ? Da nisi ki zamenjala pa ma roza tongue.gif biggrin.gif

Hahahaha, mogoče ma več okvirjev in da rjavega gor sam takrat, ko je z mano, da ne izpade čuden. tongue.gif

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#247 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29996 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 14 July 2007 - 08:26 AM

od včeraj srečna lastnica novega telefončiča - Sony Ericsson W200i
IPB Image

sicer v črni izvedbi, ker srebrne niso imeli, ampak služil mi bo kljub temu - upam, da dobro. smile.gif)

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#248 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17724 posts

Posted 14 July 2007 - 08:14 PM

Jaz sem pa že celo življenje navezana na Nokie (ok no, ne glih celo, ene par let tongue.gif )

Trenutno imam Nokio 6060 in sem zelo zadovoljna. Ful lep telefončič, ki pa sicer nima fotoaparata.

IPB Image

(Mela bi takega v črni izvedbi, imam pa v temno modri)
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#249 ivsa

ivsa

sramežljivec

• Člani
  • 64 posts

Posted 19 July 2007 - 11:42 AM

no pa še moja zgodovina mobitelov:
-čukec
-avdiovox
-ericsson(ne wm a je bil T29s al neki takega)
-siemens c 45(najbol klumpast in butast telefon kar sem jih mela)
-nokia 3100
-nokia 3610i
-nokia 6020
-sony ericsson z520i
-zdei sem pa ponosna in zadovoljna lastnica nokie n70,ki mi je ful vredo sam baterija je bol boga pa jo mam v bistvu šelo od novembra)

• 0

#250 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29996 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 29 July 2007 - 08:14 PM

MateYina Nokia 6060 je bila meni na slikah prekrasna, v živo pa čisto preveč plastična, taka nekam čudna in sem potem vzela Sonyča. Sem si pa res želela Nokio, ki so baje ultra dobri - prej sem imela samo Siemense. Ampak je moj Sonyček tut fajni.

pa to je moj šele 4. telefon - ivsa, kaj ti delaš z njimi, da si jih že tok zamenjala? a imaš preveč keša, hihi?

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#251 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32732 posts

Posted 29 July 2007 - 09:33 PM

jaz v ta mit o Nokiah ne verjamem več... odkar sem že več kot leto dni super zadovoljna z mojim sonyčem za celga jurja wink.gif , ki ima še fotoaparat, baterija mi zdrži po 4 dni, tako da lahko rečem samo thumbup.gif
Itak je pa moje prepričanje tako, da telefon rabim za govorjenje, smse, budilko, kalkuliranje, včasih kakšen škljoc, to pa je tudi vse, kar od telefona pričakujem, zato me neke fensi variante prav nič ne ganejo tongue.gif
  • 0

#252 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27602 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 29 July 2007 - 09:35 PM

QUOTE(fifa @ 3. 7. 2007 - 16:01) View Post

js mam tud tegaaa smile.gif sam da je moj moder wink.gif men je čist ql...(nokia 5200) ja?? sicr je 5300 boljša (grafika je boljša SPLOH...sam to mi ni panike...je ta pa še enkrat cenejši tk da je čist ql wink.gif ) sploh pa...NOKIA JEEE! tongue.gif thumbup.gif

Meni je moder grd oops.gif . Ja, 5300 je boljša, samo meni je ravno. Važno da dela ko ga rabim in da lahko z njega kličem. biggrin.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#253 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 30 July 2007 - 08:07 AM

QUOTE(Coco* @ 29. 7. 2007 - 22:35) View Post

Meni je moder grd oops.gif . Ja, 5300 je boljša, samo meni je ravno. Važno da dela ko ga rabim in da lahko z njega kličem. biggrin.gif

am...se strinjam z drugim delom tongue.gif wink.gif s prvim ne tongue.gif no sj...mamo vsaka svojga in smo lpo zadovoljne z njim anede tongue.gif smile.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#254 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 30 July 2007 - 08:38 AM

Jaz mam pa tega:
IPB Image
  • 0

#255 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 30 July 2007 - 10:23 AM

jast mam Sony Ericsson K610i biggrin.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#256 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 30 July 2007 - 04:58 PM

QUOTE(DiLeMa @ 3. 7. 2007 - 16:43) View Post

Hahahaha, mogoče ma več okvirjev in da rjavega gor sam takrat, ko je z mano, da ne izpade čuden. tongue.gif

Sigurno. =)

Špela sony-ii so tudi ful dobri. Jaz sem imela prej sony ericsson z520i, pa je delal kot urica. 100x mi je padel na tla pa ni bilo n nič, 1x mi je padeč iz balkona in se po stopnicah skotalil na ploščice pa se še razletel ni, kaj šele ugasnil. smile.gif

@TiTa: Ful je dober. ohmy.gif thumbup.gif
  • 0

#257 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 30 July 2007 - 06:55 PM

Itak je pa moje prepričanje tako, da telefon rabim za govorjenje, smse, budilko, kalkuliranje, včasih kakšen škljoc, to pa je tudi vse, kar od telefona pričakujem, zato me neke fensi variante prav nič ne ganejo tongue.gif

Strinjam se! Zato sem pa vedno vsakega do konca ponucala in sem menjala mobilc sele takrat, ko je to blo res potrebno. Se pravi, ko je bil v zadnjih vzdihljajih, pa da se ga ni dalo vec uporabljat... dokler vse funkcije delajo mi je nesmiselno menjavat.

Zdaj si lastim:
Samsung SGH-X520

Moj 3.! :=)
IPB Image

• 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#258 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 30 July 2007 - 08:15 PM

^^ Moja mami ima enakega. Pa mi je ful smešo, da ko neke št. tipkaš so take VELIKE laugh.gif Skoraj čez pol ekrana. biggrin.gif
  • 0

#259 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 30 July 2007 - 08:43 PM

Ja, krasno je to, da so velike tipke, crke pa stevilke... za nas slabovidne.biggrin.gif
Ko ne maram, mi grejo na zivce une micene tipke, ko jih moras iskat in je se moj suhi prst predebel, pa ko moras skilit na ekran, da vidis kaj pise.

• 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#260 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 03 August 2007 - 12:02 PM

QUOTE(Minnie @ 30. 7. 2007 - 11:23) View Post

jast mam Sony Ericsson K610i biggrin.gif

In kako si zadovolna z njim? Mi je ravno včeraj v uč padel pa zdej rabim en nov telefončič.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users