Jump to content

Photo

britje tam dol

• Please log in to reply
782 replies to this topic

#241 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 24 January 2006 - 10:01 PM

Hehe, Tanjci IPB Image

Jah sej res. Grem se rihtat. biggrin.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#242 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 24 January 2006 - 11:00 PM

[quote=Jenna].
_Mayckica_, depilator pod pazduho, pa ne bo več težav!

.

Jst sm dones rpobala it čez z depilatorjem in nsim zdržala. Voskanje ni tok problem, ampak depilacija... Svaka ti čast, jst ne morem... blink.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#243 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 25 January 2006 - 01:20 AM

jz mam žensko ,ap mi je bolj prijento-sm mela prej tipe in mi je lo mau bedno-še stari povrhu...hm smile.gif
grem pa k njej kdaj tud tko ene 5 dni od britja al pač kokrkol je-sploh pomislm ne na karkol,res me boli za vse skp
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#244 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 26 January 2006 - 04:27 PM

QUOTE(Michelle)
Jaz sem se pa končno naročla za depilacijo. Sem rekla, da od vratu dol nočem nobene dlake več. Tak da me v torek čaka ura in pol mučenja, pa to celo ob 9h zjutraj!!! ermm.gif

Kaj kera ve, kak dolge si naj zdaj te dlake pustim? (saj 'puščam si jih že 10 dni - zdaj je res že zadnji cajt, da grem).

Michelle nč nam še nisi poročala kuko je blo...
  • 0

#245 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 January 2006 - 05:40 PM

.
V glavnem..... POROČILO:
Moja misija se je končala precej klavrno. Kot prvo - tile voskasti trakci so res za en qrac!!! Meni se je vse lepilo. Vosek vsepovsod. Na koncu sem si rit zalepla skup!!! Dlak mi je tudi populilo tlko, da ni omembe vredno. Bolelo me ni kaj prida. Boli me predvsem od tega, ker sem si pol na vse možne načine ta vosek probala dol umit in besno hrdala, ker se mi je čist napopal vsepovsod gor. V glavnem - prav potrta sem zaradi tega. Bolečine bi komot preživela, če bi mela kvaliteten material. Očitno je res najboljša varianta kozmetičarka.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#246 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 27 January 2006 - 05:49 PM

js pa pa ugotovila, da se z brivnikom ful bol pobrije..k iz ziletko si ne morm proti dlakam in pol sploh ni gladko...z brivnikom se pa da..pa tut z brivnikom pocasnej zrastejo kot ce si z britvico pa tut se k zrastejo ne spikajo dost...
  • 0

#247 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 January 2006 - 06:20 PM

.
Jaz sem si tudi z brivnikom že (mam nastavek na depilatorju) in sem se vrezala (pa še blo je ful negladko). :clown: Oh.....

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#248 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 27 January 2006 - 07:12 PM

[quote=Jenna].
Jaz sem si tudi z brivnikom že (mam nastavek na depilatorju) in sem se vrezala (pa še blo je ful negladko). :clown: Oh.....

.
Tam doli si se vrezala?? Auuaaaaa!
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#249 Nadja

Nadja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts
  • Interests:šport, potovanje, mediji, tuji jeziki in še in še...

Posted 27 January 2006 - 07:14 PM

Mene pa nekaj zanima: Verjetno grem letos za 14 dni na morje. Če bo sreča. Ker si voskam dlake po celih nogah in bikiniju- pri kozmetičarku..je tako...en teden bo še res fulllll gladko, drugi teden pa bodo že kukale dlačice ven, pa še takooo temne imam. cry.gif

Sicer bom res imela barvo in ne bom bela kot jogurt...ampak me vseeno mal skrbi. NOčem vsega zasr...in se pobrit. Ker pol me bo kozmetičarka linčala, pa jaz sam sebe tudi!!!!!!!!

Kaj naj? si naj vzamem poleg par lističev pa vosek? jao..dolge pa še ne bodo tako,da bi jih lahko skinila... rolleyes.gif

Joooo...že zdaj se obremenjujem s tem! twisted.gif twisted.gif
  • 0
LP, Nadja

When we are happy, we are allways good, but when we are good, we are not allways happy (O.Wilde).

#250 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 27 January 2006 - 07:35 PM

[quote=Jenna].
Kot prvo - tile voskasti trakci so res za en qrac!!! Meni se je vse lepilo. Vosek vsepovsod. Na koncu sem si rit zalepla skup!!! Dlak mi je tudi populilo tlko, da ni omembe vredno.
.
Se podpišem pod tole. sux
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#251 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 27 January 2006 - 07:43 PM

QUOTE(Nadja)
Mene pa nekaj zanima: Verjetno grem letos za 14 dni na morje. Če bo sreča. Ker si voskam dlake po celih nogah in bikiniju- pri kozmetičarku..je tako...en teden bo še res fulllll gladko, drugi teden pa bodo že kukale dlačice ven, pa še takooo temne imam. cry.gif

Sicer bom res imela barvo in ne bom bela kot jogurt...ampak me vseeno mal skrbi. NOčem vsega zasr...in se pobrit. Ker pol me bo kozmetičarka linčala, pa jaz sam sebe tudi!!!!!!!!

Kaj naj? si naj vzamem poleg par lističev pa vosek? jao..dolge pa še ne bodo tako,da bi jih lahko skinila... rolleyes.gif

Jah za tiste par dlakic, ki ti bojo v tem času zrasle si lahko populiš tudi s pinceto.
  • 0

Jordan Belfort

#252 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 27 January 2006 - 11:26 PM

zakaj michelle nič ne pove kako in kaj....

mene ful zanima biggrin.gif

• 0
Posted Image

#253 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 28 January 2006 - 10:21 AM

QUOTE(Nadja)

Ej ne skrbi!Dobila bos barvo in od sonca bodo dlacice zbledele oz. bomo blondne.Tudi jaz imam ful temne in debele.Bejz dan ali dva prej h kozmenicarki in ne skrbi(ce zelis vzami za vsak slucaj pinceto).Ce bos pa se intimni del depilirala potem pojdi 3dni prej;)

P.s.: Ce se mishelle ne oglasi potem ves kaj to pomeni.. ermm.gif
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#254 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 28 January 2006 - 10:52 AM

QUOTE(lala)
P.s.: Ce se mishelle ne oglasi potem ves kaj to pomeni.. ermm.gif

IPB Image
  • 0
Posted Image

#255 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 28 January 2006 - 10:54 AM

laugh.gif

Btw ti se bos porocila?Iiiii jaz si to tudi zeliiiim biggrin.gif Povabi me!
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#256 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 03 February 2006 - 12:16 AM

Čau punce, zdaj pa se res že dolgo nisem javla. Sem pa res mela gužvo zadnje dni.

No v glavnem - to kar vas verjetno najbolj zanima - preživela sem. biggrin.gif Mah, sploh ni nič groznega, prvih parkrat res ful zaboli (sam se da preživet), pol pa se kr navadiš. Poleg tega kozmetičarka to ful dobro nardi, takoj ko ti tisti trak dol potegne, ti kožo tak malo pogladi, da ne čutiš tak bolečine. Saj čez 14 dni (oz. ko bojo dlake zrasle) grem spet, pol bi pa naj mela mir. 8)
  • 0

#257 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 03 February 2006 - 12:26 AM

No me veseli, da si prežvela. biggrin.gif

In kaj vse so ti potem depilirali?
  • 0

Jordan Belfort

#258 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 February 2006 - 12:27 AM

.
A si se tudi dala prav med nogami? Klko si plačala? In kako ti to, ako si si med nogami dala (čisto na nulo), naredi?

Aja - in seveda čestitke! IPB Image

ps: mater, bomo jo zdaj napadle! biggrin.gif

.
  • 0

#259 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts
  • Interests:skoraj vse

Posted 04 February 2006 - 02:16 PM

Saj mogoče ste to že napisale, sam me bolj natančno zanima. Glede PILINGA pred britjem. S čim si to delate (keri gel, oz žauba....), pa z rokavico al čim? To še na suho kožo al med tuširanjem? Kolko časa pred britjem? Pa ni potem koža še bolj razdražena, če jo najprej drgneš, potem pa še briješ?
  • 0

#260 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 04 February 2006 - 04:46 PM

Jst mam tak depilator, ki ima zraven nastavek še za piling. Ampak to si ene par dni po depilaciji nardiš. No jst še nikol nisem prej. Sej to je itak sam zarad tega, da se ti dlake ne vraščajo.

Za britje pa tud nevem zakaj piling, sej ti že žiletka v bistvu nardi ene vrste piling, ker ti zravn še mal kože pobere.

Itak se pa 1x na teden stuširam s pilingom, tko da okoli britja ali depiliranja nič ne kompliciram. biggrin.gif
  • 0

Jordan Belfort

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users