Britje
Posted 18 May 2009 - 10:41 AM
Hm, potem pa ti res ni pomoči. ;-)
Jaz sem parkrat probala z voskom in sem bla taka (in že vse okoli), da satan pomagaj. Nikoli več.
Sem pa segrela vosek v mikrovalovki.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 18 May 2009 - 10:46 AM

Bi pa rekla, da se je po upoštevanju vseh nasvetov, ki sem jih našla tukaj, stanje po britju ful izboljšalo.
Nasveti:
Redna menjava britvic. Za britje ne uporabljam pene ampak kak oljni gel (L'occitane recimo), ki ful zmehča dlake. Pa seveda je fajn, če si prej v topli vodi, kar dodatno zmehča dlake. Po britju pa nanesem kak hranilni, negovalni losjon, bodybutter - pa ful mi je na začetku pomagal Bepanthol, kasneje ko pa se je stanje že popravilo, pa sem uporabljala Ombia 10 % Urea Creme (v taki pumpici je). Trenutno je super in ne rabim več nobene kreme po britju itn.

Posted 18 May 2009 - 10:50 AM
V glavnem karkoli dam gor na kožo je bolj bob ob steno, je pa res da se s kakim fejst mastnim bbjem še nisem mazala.
Meni gre pa pri voskanju razen packarije iber na K to, da moraš pustt dlake da iber zrastejo, kar mi je ful grdo. Pa nikoli ne spipam vseh naenkrat, vedno mi kje kaka ostane.
Brazilska je bla pa pri meni iber preboleča, na bikini pa razmišljam da bi še šla.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 18 May 2009 - 10:53 AM
Uh, meni se bi zmešalo, če bi si mogla s pinceto dlake pipat. ;-)
Epilator rulz.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 18 May 2009 - 10:55 AM
Epilator pa mi je tud precej mukotrpen in ne zdržim, da bi z njim udarila brazilsko. No way.
Posted 18 May 2009 - 10:58 AM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 18 May 2009 - 11:27 AM
[Napoleon]
Posted 18 May 2009 - 12:46 PM
Jaz imam grozne, grozne težave z urejanjem tam dol. Ob epilatorju umiram, da bi si jih pulila eno po eno mi na kraj pameti ne pade, po britju se mi pa vse vname, včasih celo kje poteče malo krvi. Ma pustila bom vse skupaj

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 18 May 2009 - 12:52 PM
Posted 18 May 2009 - 02:14 PM

Drugace pa si peelinga ne delam, ker imam ze tako zelo suho kozo, se pa vedno in vsak dan (vcasih tudi dvakrat) mazem s Kneippovim mandljevim losijonom, mi nared bozansko kozo (mehko in navlazeno).
Prijateljica pravi, da si je zelo postimala kozo s tem, ko si redno dela peeling in vlazi kozo, prej so se ji pa tudi nenormalno vrascale dlake.
In potem gledas sphotoshopane babe vsepovsod, da te res vse mine - na sreco nisem vec najstnica, mene bi bilo kar konec!
Posted 18 May 2009 - 08:31 PM

So se mi pa dlake po brazilki že zelo razredčile in stanjšale. Najboljše pa je ker nič ne pika, tudi ko imaš že daljše dlake. Hodim pa približno na en mesec.
Posted 18 May 2009 - 09:06 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 18 May 2009 - 09:15 PM
Posted 18 May 2009 - 09:18 PM
Posted 18 May 2009 - 10:01 PM
Posted 19 May 2009 - 06:12 AM
Posted 19 May 2009 - 03:14 PM
Ej resno priporočam pogosto britje. Moja izkušnja: zadnjič sem se po dolgem času pobrila (pač Yeti style is not my style) in sem bila O B U P N A - rdeče pikice, vrasle dlake, mozoljčki all over. Čez 3 dni sem se kar preko tistega pobrila in namazala z nečim, kar je mešanica alkohola in olja čajevca. Rezultat - veliko boljše. Čez naslednje 3 dni sem ponovila isto - spet veliko boljše... Naslednjič mislim, da sploh ne bom imela nobenih problemov več. Tudi srbečice in rdečice ni.
Hm zanimivo, jst pa opažam glih točno nasprotno. Če se bijem na 3, 4, 5 dni se mi skos delajo mozoljčki, pikice, kri teče. Če se grem jetija in pustim vsaj en teden alpa deset dni in poobrijem je koža čist čist čist gladka, niti ene same pikice, res ničesar. Samo fant potem mal oboleva

After all this time?
Always.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users