Jump to content

Photo

Britje

• Please log in to reply
522 replies to this topic

#241 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 May 2009 - 10:41 AM

Hm, potem pa ti res ni pomoči. ;-)
Jaz sem parkrat probala z voskom in sem bla taka (in že vse okoli), da satan pomagaj. Nikoli več.
Sem pa segrela vosek v mikrovalovki.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#242 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 18 May 2009 - 10:46 AM

Fluffy, se strinjam. Sama se definitvno ne bom nikoli vveč vosklaa, je dost manj boleče s pinceto ali celo z depilatorjem. To tako boli. NA brazilski pa še nisem bila, ker še na Štajerskem nisem načla ugodnega ponudnika. smile.gif

Bi pa rekla, da se je po upoštevanju vseh nasvetov, ki sem jih našla tukaj, stanje po britju ful izboljšalo.

Nasveti:
Redna menjava britvic. Za britje ne uporabljam pene ampak kak oljni gel (L'occitane recimo), ki ful zmehča dlake. Pa seveda je fajn, če si prej v topli vodi, kar dodatno zmehča dlake. Po britju pa nanesem kak hranilni, negovalni losjon, bodybutter - pa ful mi je na začetku pomagal Bepanthol, kasneje ko pa se je stanje že popravilo, pa sem uporabljala Ombia 10 % Urea Creme (v taki pumpici je). Trenutno je super in ne rabim več nobene kreme po britju itn. thumbup.gif
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#243 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 18 May 2009 - 10:50 AM

O ful dobr. Jah jst sem že tega tolko dala čez da sploh ne vem več a mi je kaj pomagalo al ne.
V glavnem karkoli dam gor na kožo je bolj bob ob steno, je pa res da se s kakim fejst mastnim bbjem še nisem mazala.

Meni gre pa pri voskanju razen packarije iber na K to, da moraš pustt dlake da iber zrastejo, kar mi je ful grdo. Pa nikoli ne spipam vseh naenkrat, vedno mi kje kaka ostane.
Brazilska je bla pa pri meni iber preboleča, na bikini pa razmišljam da bi še šla.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#244 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 May 2009 - 10:53 AM

Uh, meni se bi zmešalo, če bi si mogla s pinceto dlake pipat. ;-)
Epilator rulz. cool.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#245 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 18 May 2009 - 10:55 AM

Ma enkrat pred davnimi davnimi časi sem probala, sam sem po pol ure obupala. Hihi.

Epilator pa mi je tud precej mukotrpen in ne zdržim, da bi z njim udarila brazilsko. No way.
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#246 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 18 May 2009 - 10:58 AM

Meni tudi epilator daleč najmanj paše od teh mučil.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#247 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17070 posts

Posted 18 May 2009 - 11:27 AM

Jaz si z pinceto populim dlake na bikiniju, pa je dosti boljše stanje kot pa je bilo z britnjem. Seveda je potreben piling in krema, drugače se začnejo vraščat. Ampak da bi pa celo lulo z pinceto, nein danke.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#248 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17410 posts

Posted 18 May 2009 - 12:46 PM

Kaj pa kakšna u izi glikolna kislina s katero se redno namažeš? Je za probat.
Jaz imam grozne, grozne težave z urejanjem tam dol. Ob epilatorju umiram, da bi si jih pulila eno po eno mi na kraj pameti ne pade, po britju se mi pa vse vname, včasih celo kje poteče malo krvi. Ma pustila bom vse skupaj sleep.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#249 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 18 May 2009 - 12:52 PM

Ma ne Podgana, ne obupat ... A ti Bepanthol Plus nič ne pomaga? Pr meni dela čudeže.
  • 0

#250 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27964 posts

Posted 18 May 2009 - 02:14 PM

Mah dlake sucks, jaz sem se ze toliko presekirala zaradi tega, pa kaj, nic ne pomaga, dobro da me z leti sekiranje mineva in si upam oblecti celo kikle in kratke hlace poleti. Imam belo kozo, na kateri se vsak flekec pozna, mocne, temne dlake, pa se suho kozo, bodi zadovoljen, ce si lahko. sad.gif Ko sem se zacela depilirati sem uporabljala tiste prve strojcke za puljenje dlak (kupila se v Italiji, ker se pri nas ni dobilo) in so se mi dlake tako obupno vrascale, da je bilo joj. Svoje sem pridala se sama, ker jih nisem mogla pustiti pri miru in sem si kar naprej praskala po kozi, me kar strese, ko se spomnim, kaksne noge sem imela, eno leto si sploh nisem upala v kopalke, ker je bilo razdejanje prehudo. Pa sem presla na dobre stare britvice, se mi zgodi, da se mi kaksna dlaka vraste, pa ja, kdaj si tudi kaj ranim, ko pac potegnem cez taksne se ne cisto zrasle dlake, ampak pac kaj naj... :| Tudi ob robu spodnjic se mi vcasih vname, ampak hitro mine. Tudi jaz opazam to, kar je omenila Ančka Pomarančka, da recimo poleti, ko se pogosteje brijem, se koza kar nekako privadi in je vnetij manj. Pozimi imam najlepso kozo, ce lahko pustim noge in down under 14 dni pri miru, ampak mi tezko uspeva toliko casa gledati te bedne dlake... down.gif
Drugace pa si peelinga ne delam, ker imam ze tako zelo suho kozo, se pa vedno in vsak dan (vcasih tudi dvakrat) mazem s Kneippovim mandljevim losijonom, mi nared bozansko kozo (mehko in navlazeno).
Prijateljica pravi, da si je zelo postimala kozo s tem, ko si redno dela peeling in vlazi kozo, prej so se ji pa tudi nenormalno vrascale dlake.

In potem gledas sphotoshopane babe vsepovsod, da te res vse mine - na sreco nisem vec najstnica, mene bi bilo kar konec!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#251 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 18 May 2009 - 08:25 PM

QUOTE(tašika @ 18. 5. 2009 - 11:24) View Post

Kam pa hodiš to, v Bernija?

Ah kje, jaz si ne bom več pipala z unim famoznim roza voskom, ker to mene tok boli kot da bi me s kože dajali. Trakovi rulz. Hodim pa h Katji v Cosmetic Line.
  • 0

#252 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 18 May 2009 - 08:31 PM

No, jaz pa hodim v Bernija že kakšno leto in pol in sem res super zadovoljna smile.gif. Ta roza vozek mi ustreza predvsem zato, ker mi skoraj nič ne razdraži kože. Sem prej nekaj časa hodila na trakove ravno v Cosmetic Line pa mi nikakor niso ustrezali. Sem imela vse razdraženo in rdeče še kar nekaj časa. Vsakemu svoje.
So se mi pa dlake po brazilki že zelo razredčile in stanjšale. Najboljše pa je ker nič ne pika, tudi ko imaš že daljše dlake. Hodim pa približno na en mesec.
  • 0

#253 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17410 posts

Posted 18 May 2009 - 09:06 PM

Približno koliko pa plačate za en obisk?
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#254 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 18 May 2009 - 09:15 PM

20€.
  • 0

#255 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 18 May 2009 - 09:18 PM

Jaz 15€.
  • 0

#256 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 18 May 2009 - 10:01 PM

15 € samo za bikini, al za celo brazilsko?
  • 0

#257 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 18 May 2009 - 10:58 PM

QUOTE(Plain Jane @ 18. 5. 2009 - 21:25) View Post

Ah kje, jaz si ne bom več pipala z unim famoznim roza voskom, ker to mene tok boli kot da bi me s kože dajali. Trakovi rulz.

Podpis.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#258 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26154 posts

Posted 19 May 2009 - 06:12 AM

Ej resno priporočam pogosto britje. Moja izkušnja: zadnjič sem se po dolgem času pobrila (pač Yeti style is not my style) in sem bila O B U P N A - rdeče pikice, vrasle dlake, mozoljčki all over. Čez 3 dni sem se kar preko tistega pobrila in namazala z nečim, kar je mešanica alkohola in olja čajevca. Rezultat - veliko boljše. Čez naslednje 3 dni sem ponovila isto - spet veliko boljše... Naslednjič mislim, da sploh ne bom imela nobenih problemov več. Tudi srbečice in rdečice ni.
  • 0

#259 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 19 May 2009 - 07:49 AM

QUOTE(BusyBee @ 18. 5. 2009 - 23:01) View Post

15 € samo za bikini, al za celo brazilsko?

Celo brazilsko.
  • 0

#260 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 19 May 2009 - 03:14 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 19. 5. 2009 - 7:12) View Post

Ej resno priporočam pogosto britje. Moja izkušnja: zadnjič sem se po dolgem času pobrila (pač Yeti style is not my style) in sem bila O B U P N A - rdeče pikice, vrasle dlake, mozoljčki all over. Čez 3 dni sem se kar preko tistega pobrila in namazala z nečim, kar je mešanica alkohola in olja čajevca. Rezultat - veliko boljše. Čez naslednje 3 dni sem ponovila isto - spet veliko boljše... Naslednjič mislim, da sploh ne bom imela nobenih problemov več. Tudi srbečice in rdečice ni.

Hm zanimivo, jst pa opažam glih točno nasprotno. Če se bijem na 3, 4, 5 dni se mi skos delajo mozoljčki, pikice, kri teče. Če se grem jetija in pustim vsaj en teden alpa deset dni in poobrijem je koža čist čist čist gladka, niti ene same pikice, res ničesar. Samo fant potem mal oboleva laugh.gif Ampak glih zato se ne maram brit pogosto, ker me potem vse srbi, je rdeče in zgleda ogabno. biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users