Jst pa ne bi nubenga, kr ukinla bi to sranje, kot so ga že v Italiji pred leti.
EMA
Posted 04 February 2007 - 12:25 AM
Jst pa ne bi nubenga, kr ukinla bi to sranje, kot so ga že v Italiji pred leti.
Posted 04 February 2007 - 12:31 AM
Ne vem, prov držala sem pesti, da ne zmaga Eva Černe. Ne zato, ker punca nebi obvladala, ampak ne zdi se mi fer da bi zmagala spet ena talentirana Mariotova varovanka, pa še kakšne hude kilometrine nima, glede na to da je pred kratkim postala "zvezda", medtem ko jo Alenka ima, ker je pela marsikje...
Skratka, ker sem po duši mal rockerja, so mi bli všeč Nudi pa Zablujenci (k so bajdmim grdo fušal
Skratka, držimo pesti, mogoče bo pa kej bolš... Čeprov dvomim, kuhnja je še zmer kuhnja, tud če zamenaš piščance...
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 04 February 2007 - 10:09 AM
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 04 February 2007 - 11:02 AM
Se ful strinjam s tem, kr neki na silo rinijo ti malinovci, pa kake komade ubitačne nardijo , pač nismo zato, premalo nas je, goveja muzika žal ni za Eurosong, če bi bla , bi to bilo za slovence, pa pač ni, drugje pa smo podn od podna.
Posted 04 February 2007 - 11:57 AM
Posted 04 February 2007 - 12:32 PM
Gre pa komad hitro v uho, vsaj men je šel, pa neki posebnega, če ne drugega vsaj to, da je operna pevka. Upam, da si jo bojo zapomnil tud Evropejci.
Posted 04 February 2007 - 01:04 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 04 February 2007 - 01:52 PM
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise
Posted 04 February 2007 - 03:58 PM
Posted 04 February 2007 - 04:01 PM
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise
Posted 04 February 2007 - 05:25 PM
komad ni ravno po mojem okusu, je pa nekaj drugačnega kar smo pošiljali na evrovizijo. sicer so že bile na evrosongu operne pevke tako da to ni nič novega za evrosong.. sigurno ne bo ostala neopažena glede na to da jo že po svetu poznajo. alenka je priznana operna pevka, ženska obvlada. melodija je dobra, komad gre hitro v uho čeprav se razume bolj malo. sigurno pa je dost boljše da gre na finsko ona kot pa spet nek talent
Se podpišem pod to. Sigurno boljše, kot pa kakšna Žana in njej podobni
Posted 04 February 2007 - 07:15 PM
tale zmagovalka me je kr presenetla, ni me pa presenetl de je eva černe pršla v "veliki finale". Je pa res čist drugačna od prejšnih zmagovalnih pesmi, če gre že na finsko upam, da se uvrsti višje kot njeni predhodniki zadnji let

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 05 February 2007 - 02:25 PM

Posted 05 February 2007 - 04:44 PM
Posted 06 February 2007 - 08:23 PM
komad ni ravno po mojem okusu, je pa nekaj drugačnega kar smo pošiljali na evrovizijo. sicer so že bile na evrosongu operne pevke tako da to ni nič novega za evrosong.. sigurno ne bo ostala neopažena glede na to da jo že po svetu poznajo. alenka je priznana operna pevka, ženska obvlada. melodija je dobra, komad gre hitro v uho čeprav se razume bolj malo. sigurno pa je dost boljše da gre na finsko ona kot pa spet nek talent
Ja ni čist čisto razumliu zato ker je to OPERNO oz. KLASIČNO petje...in pr takem petju maš usta skos bl na "o", jih ne raztegujš do ušes pr kšnem "e"-ju itd. zato se pa tut posledično mal mn razume oz. je mau mn razumliu.
Posted 06 February 2007 - 08:37 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 07 February 2007 - 01:51 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users