Jump to content

Photo

EMA

• Please log in to reply
1851 replies to this topic

#241 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 04 February 2007 - 12:25 AM

QUOTE(Princeska @ 4. 2. 2007 - 0:18) View Post

Jst pa ne bi nubenga, kr ukinla bi to sranje, kot so ga že v Italiji pred leti.

worship.gif Ne vem zakaj se skoz rinemo na ta eurosong, ce pa ne znamo mi to...
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#242 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 04 February 2007 - 12:31 AM

Tko bom rekla... Alenka ni bla moja favortika, ampak sem ful zadovoljna z izbiro,... Vsaj neki novga je, drugačnga kot doslej...

Ne vem, prov držala sem pesti, da ne zmaga Eva Černe. Ne zato, ker punca nebi obvladala, ampak ne zdi se mi fer da bi zmagala spet ena talentirana Mariotova varovanka, pa še kakšne hude kilometrine nima, glede na to da je pred kratkim postala "zvezda", medtem ko jo Alenka ima, ker je pela marsikje...

Skratka, ker sem po duši mal rockerja, so mi bli všeč Nudi pa Zablujenci (k so bajdmim grdo fušal blink.gif ) sam komad, oz. ritem mi je dober biggrin.gif

Skratka, držimo pesti, mogoče bo pa kej bolš... Čeprov dvomim, kuhnja je še zmer kuhnja, tud če zamenaš piščance...
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#243 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 04 February 2007 - 10:09 AM

Kje se da poslušat komade oz. si jih dol potegnt?
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#244 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4260 posts

Posted 04 February 2007 - 10:21 AM

youtube
Pa na iskanju vpiši ema 2007
  • 0

#245 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 04 February 2007 - 11:02 AM

QUOTE(black_sweety @ 4. 2. 2007 - 0:25) View Post

worship.gif Ne vem zakaj se skoz rinemo na ta eurosong, ce pa ne znamo mi to...

Se ful strinjam s tem, kr neki na silo rinijo ti malinovci, pa kake komade ubitačne nardijo , pač nismo zato, premalo nas je, goveja muzika žal ni za Eurosong, če bi bla , bi to bilo za slovence, pa pač ni, drugje pa smo podn od podna.
  • 0

#246 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 04 February 2007 - 11:57 AM

Meni pa se zdi lepo, da kljub obupnim rezultatom v zadnjih letih na Evrosongu še kar pošiljamo pesmi tja. Čeprav se mi zdi, da se zadnja leta prijavljajo vedno bolj neznani in debilni pevci, ki mislijo, da se bodo s Emo lahko uveljavili. No Saški Lendero je kar uspelo. Jaz pred tisto Emo, ko je imela pesem Metulj nisem slišala za njo. Bilo je še nekaj škandalov in sedaj vsi poznamo njen nasvet kako si povečat prsi. wink.gif
  • 0

#247 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 04 February 2007 - 12:32 PM

Men je pa ta komad res hud in mislim, da je najbolj fer letošnja ema, ker je bil pač samo televoting in izbrali smo nekaj, kar je všeč širši množici ne pa samo enim 5 ljudem iz žirije.
Gre pa komad hitro v uho, vsaj men je šel, pa neki posebnega, če ne drugega vsaj to, da je operna pevka. Upam, da si jo bojo zapomnil tud Evropejci.
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#248 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 04 February 2007 - 01:04 PM

sem si pogledala na you tube biggrin.gif Grozljivka! pa kje jih najdemo..... a mormo res melodijo vedno povzet po naših južnih sosedih? To je živ dolgčas. Pa operna pevka gor ali dol, barva glasu mi ni všeč, sliši se kot da se ful matra. Ja no, nič novega biggrin.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#249 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 04 February 2007 - 01:52 PM

komad ni ravno po mojem okusu, je pa nekaj drugačnega kar smo pošiljali na evrovizijo. sicer so že bile na evrosongu operne pevke tako da to ni nič novega za evrosong.. sigurno ne bo ostala neopažena glede na to da jo že po svetu poznajo. alenka je priznana operna pevka, ženska obvlada. melodija je dobra, komad gre hitro v uho čeprav se razume bolj malo. sigurno pa je dost boljše da gre na finsko ona kot pa spet nek talent wink.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

• Guests

Posted 04 February 2007 - 03:58 PM

Celotno Emo 2007 si lahko ogledate na www.rtvslo.si (avdio/video ...).
  • 0

#251 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 04 February 2007 - 04:01 PM

izbrali so že nekaj komadov za evrovizijo. hm hmm.gif

Albania
Belarus
Estonia
Malta
Moldova
Poland
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#252 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 04 February 2007 - 05:25 PM

QUOTE(Rianna @ 4. 2. 2007 - 13:52) View Post

komad ni ravno po mojem okusu, je pa nekaj drugačnega kar smo pošiljali na evrovizijo. sicer so že bile na evrosongu operne pevke tako da to ni nič novega za evrosong.. sigurno ne bo ostala neopažena glede na to da jo že po svetu poznajo. alenka je priznana operna pevka, ženska obvlada. melodija je dobra, komad gre hitro v uho čeprav se razume bolj malo. sigurno pa je dost boljše da gre na finsko ona kot pa spet nek talent wink.gif

Se podpišem pod to. Sigurno boljše, kot pa kakšna Žana in njej podobni sick.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#253 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 04 February 2007 - 06:57 PM

QUOTE(Rianna @ 4. 2. 2007 - 16:01) View Post

izbrali so že nekaj komadov za evrovizijo. hm hmm.gif

Albania
Belarus
Estonia
Malta
Moldova
Poland

1. dve pa zadnja niso slabe (kukr sm loh slišala, ker je ful brejkal)
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#254 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 04 February 2007 - 07:15 PM

ma če že ne zberejo 14 dobrih komadov nj rajš emo kr ukinejo. in prvošjo si še dva polfinalna izbora pa finalnga - ko de bi bli na evroviziji blink.gif.
tale zmagovalka me je kr presenetla, ni me pa presenetl de je eva černe pršla v "veliki finale". Je pa res čist drugačna od prejšnih zmagovalnih pesmi, če gre že na finsko upam, da se uvrsti višje kot njeni predhodniki zadnji let
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#255 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15770 posts

Posted 05 February 2007 - 02:25 PM

Nekaj utrinkov z letošnje eme:

IPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#256 Colt

Colt

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 432 posts

Posted 05 February 2007 - 04:44 PM

No ja...bolš takšna zmagovalka, kot pa ena pokveka od človeka, ob katerem ne veš al je moški al ženska. Tokrat bo vsaj to jasno biggrin.gif
  • 0

#257 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 06 February 2007 - 08:23 PM

QUOTE(Rianna @ 4. 2. 2007 - 13:52) View Post

Ja ni čist čisto razumliu zato ker je to OPERNO oz. KLASIČNO petje...in pr takem petju maš usta skos bl na "o", jih ne raztegujš do ušes pr kšnem "e"-ju itd. zato se pa tut posledično mal mn razume oz. je mau mn razumliu.

• 0

#258 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 06 February 2007 - 08:37 PM

Jaz imam upanje, da se letos končno malo boljše uvrstimo! Pesem ima potencial, ker je tako dramatična! S pravo koreografijo (in po možnosti brez Babića biggrin.gif ), obleko in light showom imamo IMO možnosti da pridemo v finale! Tudi odzivi od drugje so, za razliko od prejšnjih let, precej pozitivni! Go Alenka! thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#259 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 07 February 2007 - 01:51 PM

Še par slikic
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image