Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#241 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 25 January 2006 - 10:53 AM

Se pravi, da je danes prišla nova pošiljka...
In punce kaj ste kej nabavle?
  • 0
To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.
Ralph Waldo Emerson

#242 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 25 January 2006 - 11:10 AM

QUOTE(mishka)
Se pravi, da je danes prišla nova pošiljka...
In punce kaj ste kej nabavle?

jaz ne, ker bojkotiram lush. sem včeraj pri konkurenci dosti zapravila, ne rabim še v lushu. biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#243 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 25 January 2006 - 11:39 AM

js sm pa bolna in verjetno dans se ne bom sla nic ven. grem pa jutri v napad smile.gif
  • 0

#244 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 January 2006 - 07:56 PM

.
No, jaz sem danes bla. Prav prijeten obisk, saj tiste podivjane prodajalke ni blo. Kupla sem torej Smitten in Ultralight, prijatelj mi je pa kupil še 250g gela za tuširanje Sonic Death Monkey. Ful so založeni.
Kremci sta takorekoč brez vonja, če pomolim nos v skodelici - ampak je rekla prodajalka, da se šele ta pravi vonj razvije ob uporabi. Ampak te skodelice na navoj so pa totalno nerodne za uporabo. Nasploh je značilnost Lusha, da imajo embalaže totalno mimo pihnjene (če jih sploh imajo, seveda).
Sem pa še malo šnofala trda mila, eno mi grozno diši, ne spomnim se imena, mislim, da je roza barve..... ampak ga nisem kupila, ker je ziher bolj ali manj izsušujoč, kot vsa ta trda mila. U, pa še neko s figami je blo interesantno...... pa eno, ki je imelo prav cvetove rožic noter...... seveda se imen ne spomnim. Ampak bolj prijetno za oko, no. Vonj je bil bolj neprijeten.

edit št. I.: Zdaj sem si že (seveda) namazala roke s Smitten in najbrž ni treba povedat, da ne morem rok od nosu odmaknit. NJAMI!!!

edit št. II.: Pravkar sem se namazala tudi s kremo Ultralight - sem se bala, da mi bo morda za mojo kar suho kožo premalo, pa ni. Je kar fino mastna, pa kar dolgo se vpija - morda sem si je jaz preveč nanesla, ne vem. :clown: Vonj je pa bolj taki, čuden.
.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#245 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 26 January 2006 - 05:32 PM

No jst sem bla pa danes. biggrin.gif

Ja trgovinca je spet polno naložena, šajni in oh in sploh. biggrin.gif Se sploh nisem hotla dolgo notr zadrževat, ker se mi je ena prodajalka že obesla za vrat in nadzorovala vsak moj očesni gib. IPB Image

No, kupila sem pa Fever masažno ploščico...mmmmm....res diši :love5:

Gledala sem še tisto Jennino NAJ NAJ masko (nevem kako se ime napiše) wink.gif

Mi je všeč vonj, ampak si jo zaenkrat še nisem privoščila. Me je pa uno tupo ženšče prepričevalo, da če hočem met super učinek na laseh od maske, da potem nujno rabim še njihov šampon in balzam. rolleyes.gif Yeaah baby twisted.gif

Aha pa rekla mi je, da ta maska takoj zgubi vonj ermm.gif No me zanima, če si jo je kdaj na lase napacala al to sam tko v prazno govori.

No jst sem se raj pol hitro ven pobrala, če ne bi ble spet kšne finančne posledice. wink.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#246 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 January 2006 - 07:07 PM

QUOTE(miss*sixty)
Aha pa rekla mi je, da ta maska takoj zgubi vonj ermm.gif No me zanima, če si jo je kdaj na lase napacala al to sam tko v prazno govori.

Ne, ne in ne. Ne ve, kaj govori. Razen, če sem jaz izjema, ki potrjuje pravilo, ampak močno dvomim. Že celi cajt palamudim o tej nenormalno obstojnem vonju. Jaz sem si masko nanesla, pa pol po tem neštetokrat oprala, dajala maske gor in spreje, ki se ne izpirajo..... medtem celo enkrat barvala, pa so mi lasje še skos dišali po tej maski. Se nisem mogla načuditi, ampak res je bilo tako. Tako da če kaj ne, potem ta maska ne izgubi vonja.
Kar se pa njihovih šamponov in balzamov tiče - šamponi baje niso kaj prida - zmastijo in povzročajo prhljaj, za balzame pa tudi nič nisem čula - pol že niso omembe vredni, hehe.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#247 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 26 January 2006 - 09:57 PM

Ah veš, da ti verjamem no. wink.gif

Une prodajalke not so pomoje že vse zmešane od teh vonjav in sploh nevejo več kaj govorijo. biggrin.gif

Sicer mi je pa že malo žal, da je nisem kar pograbla (maske seveda). biggrin.gif
  • 0

Jordan Belfort

#248 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 January 2006 - 10:08 PM

.
Ja, vonjave so res tam kar močne. Jaz kar omotična pridem iz trgovine. biggrin.gif

Glede vonja te maske - čist možno, da ti ne bo všeč. Vsaj na prvi šnof ne. Ampak sama maska je pa za moje pojme odlična, no. Pa še sorazmerno cenovno ugodna.

.
  • 0

#249 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 26 January 2006 - 10:11 PM

Sej sem jo že pošnofala pa mi je bila čist fina. Taka bolj spajsi mi je delovala. In nič osladna.

Aja pa še to sem te hotla vprašat. Kaj ti pol to masko daš na suhe lase pred pranjem?
  • 0

Jordan Belfort

#250 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 January 2006 - 10:13 PM

.
Ja, na suhe lase, pred pranjem. In jo imam eno uro gor. Potem pa umijem s šamponom in to je to. Razlika je očitna.

.
  • 0

#251 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 26 January 2006 - 10:15 PM

[quote=Jenna]Razlika je očitna.

.

K ena reklama za prašek! biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#252 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 26 January 2006 - 10:16 PM

A samo s šamponom, a daš mogoče tud pol še kakšen balzam gor?

Mi je danes priijazna prodajlka vse do potanskosti razložila. Najprej masko ja, potem šampon in nato še balzam...seveda mora biti vse od Lusha, da je učinek popoln. biggrin.gif
  • 0

Jordan Belfort

#253 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 January 2006 - 10:21 PM

.
Haha, Dilema. Če pa res, no. IPB Image

Hja, jaz si pol samo s šamponom umijem (trenutno Fitoval), pol pa nobenega balzama več. Se mi ne zdi potrebno.
Obnašanje in nasveti prodajalk so pa res pravo presenečenje, jap. biggrin.gif

.
  • 0

#254 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 26 January 2006 - 10:24 PM

Hehe...Jenna in Dilema. Razlikujeta se za točno 1000 postov. biggrin.gif Skladnost ni kej. biggrin.gif

Zej pa sam še gledat pa tih bit. wink.gif
  • 0

Jordan Belfort

#255 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 26 January 2006 - 10:35 PM

jenna,a ta razlika,ki je očitna,ne... biggrin.gif a oočitna je glede tega,da je čisto drugače kokr če daš makso po šamponiranju gor?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#256 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 January 2006 - 11:05 PM

.
S to razliko, ki je, usajnirespaje!!!, očitna biggrin.gif, mislim predvsem na laske po uporabi, ki so mehkejši, puhasti na otip..... nekako bolj polni. Nekaj takega. Je pa razlika, če si daš na suhe ali pa mokre, ker suhi posrkajo vase več vitaminov in vsega tega sranja, kot mokri (to sem zdaj ugotovila pred časom).
Je pa kajpak tudi v tem smislu dajanja maske prej in pol, razlika, knede. biggrin.gif:D

.
  • 0

#257 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 27 January 2006 - 12:04 AM

sam jz k sm si pa ta tedn oprala lase in sm jih kr ornk posušila a ne,pa sm dala masko gor,pa počakala uro,pa sprala,sm mela pa to.k čudne lase pol!!! prou taki suhi so bli pa slamasti,pa drgač nkol nimam takih!pa sm uporabla čist isto kt vedn! ermm.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#258 Nasty

Nasty

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 371 posts
  • Interests:Ples,fotografija,design...

Posted 27 January 2006 - 09:23 AM

Jst mam pa od Lush Honey trap za ustnice....njammmiii, pa Flying fox temple balm!
  • 0
T-bag: "The picture makes me look like a sociopath"...:)

#259 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 27 January 2006 - 10:34 AM

QUOTE(Nasty)
Jst mam pa od Lush Honey trap za ustnice....njammmiii, pa Flying fox temple balm!

jaz imam tudi to!

maska huhuhu (ali kaj je že) je res nekaj fenomenalnega. moje barvane, rahlo skodrane in predvsem suhe lase je spravila v red. vonj je specifičen in tudi meni drži ful časa (tako kot jenni). kar se pa tiče dajanja mask na suhe lase pred pranjem: veliko bolj praktično. pred tuširanjem daš masko na lase. eno uro pač delaš kar hočeš in potem greš glavo prat.
jaz sem sicer vedno po uporabi maske devala gor balzam (lushev american cream), ampak ne bi bilo treba. je maska dovolj močna!
  • 0

#260 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 27 January 2006 - 04:46 PM

popravek: vazelini so po 1550 sit. biggrin.gif ravnokar sem si namazala na novo kupljen honey trap in moram izrazit rahlo razočaranje. ni mi preveč všeč, ampak bo za ponucat. medeni balzam od l'occitane mi je neprimerno boljši.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users