LUSH
Posted 25 January 2006 - 10:53 AM
In punce kaj ste kej nabavle?
Ralph Waldo Emerson
Posted 25 January 2006 - 11:10 AM
In punce kaj ste kej nabavle?
jaz ne, ker bojkotiram lush. sem včeraj pri konkurenci dosti zapravila, ne rabim še v lushu.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 25 January 2006 - 11:39 AM

Posted 25 January 2006 - 07:56 PM
No, jaz sem danes bla. Prav prijeten obisk, saj tiste podivjane prodajalke ni blo. Kupla sem torej Smitten in Ultralight, prijatelj mi je pa kupil še 250g gela za tuširanje Sonic Death Monkey. Ful so založeni.
Kremci sta takorekoč brez vonja, če pomolim nos v skodelici - ampak je rekla prodajalka, da se šele ta pravi vonj razvije ob uporabi. Ampak te skodelice na navoj so pa totalno nerodne za uporabo. Nasploh je značilnost Lusha, da imajo embalaže totalno mimo pihnjene (če jih sploh imajo, seveda).
Sem pa še malo šnofala trda mila, eno mi grozno diši, ne spomnim se imena, mislim, da je roza barve..... ampak ga nisem kupila, ker je ziher bolj ali manj izsušujoč, kot vsa ta trda mila. U, pa še neko s figami je blo interesantno...... pa eno, ki je imelo prav cvetove rožic noter...... seveda se imen ne spomnim. Ampak bolj prijetno za oko, no. Vonj je bil bolj neprijeten.
edit št. I.: Zdaj sem si že (seveda) namazala roke s Smitten in najbrž ni treba povedat, da ne morem rok od nosu odmaknit. NJAMI!!!
edit št. II.: Pravkar sem se namazala tudi s kremo Ultralight - sem se bala, da mi bo morda za mojo kar suho kožo premalo, pa ni. Je kar fino mastna, pa kar dolgo se vpija - morda sem si je jaz preveč nanesla, ne vem. :clown: Vonj je pa bolj taki, čuden.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 26 January 2006 - 05:32 PM

Ja trgovinca je spet polno naložena, šajni in oh in sploh.

No, kupila sem pa Fever masažno ploščico...mmmmm....res diši :love5:
Gledala sem še tisto Jennino NAJ NAJ masko (nevem kako se ime napiše)

Mi je všeč vonj, ampak si jo zaenkrat še nisem privoščila. Me je pa uno tupo ženšče prepričevalo, da če hočem met super učinek na laseh od maske, da potem nujno rabim še njihov šampon in balzam.

Aha pa rekla mi je, da ta maska takoj zgubi vonj

No jst sem se raj pol hitro ven pobrala, če ne bi ble spet kšne finančne posledice.

The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 26 January 2006 - 07:07 PM

Ne, ne in ne. Ne ve, kaj govori. Razen, če sem jaz izjema, ki potrjuje pravilo, ampak močno dvomim. Že celi cajt palamudim o tej nenormalno obstojnem vonju. Jaz sem si masko nanesla, pa pol po tem neštetokrat oprala, dajala maske gor in spreje, ki se ne izpirajo..... medtem celo enkrat barvala, pa so mi lasje še skos dišali po tej maski. Se nisem mogla načuditi, ampak res je bilo tako. Tako da če kaj ne, potem ta maska ne izgubi vonja.
Kar se pa njihovih šamponov in balzamov tiče - šamponi baje niso kaj prida - zmastijo in povzročajo prhljaj, za balzame pa tudi nič nisem čula - pol že niso omembe vredni, hehe.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 26 January 2006 - 09:57 PM

Une prodajalke not so pomoje že vse zmešane od teh vonjav in sploh nevejo več kaj govorijo.

Sicer mi je pa že malo žal, da je nisem kar pograbla (maske seveda).

Jordan Belfort
Posted 26 January 2006 - 10:08 PM
Ja, vonjave so res tam kar močne. Jaz kar omotična pridem iz trgovine.

Glede vonja te maske - čist možno, da ti ne bo všeč. Vsaj na prvi šnof ne. Ampak sama maska je pa za moje pojme odlična, no. Pa še sorazmerno cenovno ugodna.
.
Posted 26 January 2006 - 10:11 PM
Aja pa še to sem te hotla vprašat. Kaj ti pol to masko daš na suhe lase pred pranjem?
Jordan Belfort
Posted 26 January 2006 - 10:13 PM
Ja, na suhe lase, pred pranjem. In jo imam eno uro gor. Potem pa umijem s šamponom in to je to. Razlika je očitna.
.
Posted 26 January 2006 - 10:15 PM
.
K ena reklama za prašek!

Posted 26 January 2006 - 10:16 PM
Mi je danes priijazna prodajlka vse do potanskosti razložila. Najprej masko ja, potem šampon in nato še balzam...seveda mora biti vse od Lusha, da je učinek popoln.

Jordan Belfort
Posted 26 January 2006 - 10:21 PM
Haha, Dilema. Če pa res, no.

Hja, jaz si pol samo s šamponom umijem (trenutno Fitoval), pol pa nobenega balzama več. Se mi ne zdi potrebno.
Obnašanje in nasveti prodajalk so pa res pravo presenečenje, jap.

.
Posted 26 January 2006 - 10:24 PM

Zej pa sam še gledat pa tih bit.

Jordan Belfort
Posted 26 January 2006 - 10:35 PM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 26 January 2006 - 11:05 PM
S to razliko, ki je, usajnirespaje!!!, očitna

Je pa kajpak tudi v tem smislu dajanja maske prej in pol, razlika, knede.

.
Posted 27 January 2006 - 12:04 AM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 27 January 2006 - 09:23 AM

Posted 27 January 2006 - 10:34 AM
jaz imam tudi to!
maska huhuhu (ali kaj je že) je res nekaj fenomenalnega. moje barvane, rahlo skodrane in predvsem suhe lase je spravila v red. vonj je specifičen in tudi meni drži ful časa (tako kot jenni). kar se pa tiče dajanja mask na suhe lase pred pranjem: veliko bolj praktično. pred tuširanjem daš masko na lase. eno uro pač delaš kar hočeš in potem greš glavo prat.
jaz sem sicer vedno po uporabi maske devala gor balzam (lushev american cream), ampak ne bi bilo treba. je maska dovolj močna!
Posted 27 January 2006 - 04:46 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users