Sem jih vrgla v pralni stroj. So preživeli, vonj je očitno tudi splahnilo, zdaj pa samo čakam da se posušijo.
Hvala vsem za nasvete.
Posted 22 March 2018 - 11:03 AM
Sem jih vrgla v pralni stroj. So preživeli, vonj je očitno tudi splahnilo, zdaj pa samo čakam da se posušijo.
Hvala vsem za nasvete.
Posted 22 March 2018 - 11:08 AM
ali si jih oprala s preostalimi cunjami ali samo superge?
Jaz moram tudi to naredit
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 22 March 2018 - 11:10 AM
Jaz dam prat posamično.
Posted 22 March 2018 - 11:19 AM
Jaz sem jih oprala skupaj z markirkami za nogomet.
Posted 22 March 2018 - 09:20 PM
Put A Kilt On It!
Posted 27 March 2018 - 11:29 PM
Posted 28 March 2018 - 08:08 AM
^^ našla sem samo tekočino. Tudi meni se je zdelo, da je obstajala polirna pasta za to.
Drugače pa samo v vednost. V eni temi sem že pisala, kako sem bila navdušena nad opranimi čevlji.
Torej, jaz sem imela to zimo precej problemov s smrdečimi zimskimi čevlji in sem poskusila vse živo (globinsko čiščenje z eno peno, špricanje z enim sprejem, par dni na temperaturi pod nič, ko naj bi uničilo vse mikrobe ... nič ni pomagalo. Zdaj je sezone konec in sem enostavno rekla, da jih vržem v pralni stroj in preživijo, ali jih vržem stran.
Imam pa približno take čevlje, da ne bo kakšne pomote (srednje visoke, nepremočljive, notri mucka, ki se je usmrdela) :
Najprej sem jih eno uro namakala v topli vodi s tekočino za dezinfekcijo perila . Zraven sem vrgla še dve švic majici
Potem sem pa te čevlje in še 3 pare superg vrgla v pralni stroj na "športni program", centrifugo dala na 500 obratov, komplet vodo od namakanja zlila v boben in dodala prašek.
Ven sem dobila zelo dišeče čevlje. Sicer jih še nisem obula in jih do jeseni/zime (upam) niti ne bom, ampak res full full dišijo po tem razkužilu in sem sigurna, da bodo vsaj eno zimo še zdržale.
Enako bom zdaj naredila z otroškimi čevlji, predno jih pospravim v omaro.
Put A Kilt On It!
Posted 11 April 2018 - 08:03 AM
Posted 08 May 2018 - 10:41 AM
Kako dobiti nazaj belo perilo ))
Kako skrbite, da "belo ostane belo"?
Put A Kilt On It!
Posted 08 May 2018 - 10:44 AM
jaz sem bila pozitivno presenečena nad vanishem ki je za bela oblačila, dejansko so opazno bolj bele srajce, pomaga recimo tudi pri rumenih madežih pod pazduho. Tudi pri belih brisačah je bil efekt ko sem dala dodatno še ta vanish v boben, prej sem imela od Dr.Fackelmana iz Mullerja pa mi je bil krneki, nobene razlike
Jaz sem kar nekaj časa iskala glede na to da vsakodnevno nosim bele srajce in mi je ta daleč najboljši
Posted 08 May 2018 - 11:45 AM
Posted 09 May 2018 - 08:46 AM
Posted 20 May 2018 - 07:50 PM
Posted 21 May 2018 - 07:30 AM
jaz sem imela katastrofalno pečico, saj sem kupila rabljeno.
Uporabila sem, sodo in kis, pustila čez noč, potem pa zdrgnila z zmečkano alu folijo in z "klinco" za čistit stekla. Skoraj vse sem spravila dol (malenkost mi je ostalo v kotih, ker res nikakor nisem mogla zraven.
In obvezna je uporaba rokavic, drugače imaš takoj uničene roke
Put A Kilt On It!
Posted 21 May 2018 - 04:57 PM
Posted 22 May 2018 - 04:01 PM
Posted 22 May 2018 - 07:58 PM
Posted 30 May 2018 - 08:09 AM
Posted 30 May 2018 - 08:20 AM
Ja, soda bikarbona bi morala pomagat.
Posted 30 May 2018 - 09:06 PM
0 members, 0 guests, 0 anonymous users