Jump to content

Photo

Mozolji

• Please log in to reply
1813 replies to this topic

#241 LPgirl

LPgirl

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 578 posts

Posted 29 May 2006 - 06:31 PM

QUOTE(Claudija)
Zj v petek sm od ene gospe slišala da proti mozoljem baje ful pomaga koprivin čaj ermm.gif ...bom sprobala biggrin.gif

Mam pa eno vprašanje če ti differin lahko škodi če nimaš ful mozoljaste kože ampak kakih 10...samo vseeno mi grejo na živce pa čeprav redno schellerja z limono in meliso pa essentials garnier onik uporablam jih še vedno dobivam evil.gif

HeHe to sm tut jst slišala, sam če pomaga pa ne vem (nism pila redno oops.gif ), sam ma men dost dobr okus laugh.gif tko da lohk probaš.
  • 0

#242 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 29 May 2006 - 06:43 PM

QUOTE(LPgirl)
QUOTE(Claudija)
Zj v petek sm od ene gospe slišala da proti mozoljem baje ful pomaga koprivin čaj ermm.gif ...bom sprobala biggrin.gif

Mam pa eno vprašanje če ti differin lahko škodi če nimaš ful mozoljaste kože ampak kakih 10...samo vseeno mi grejo na živce pa čeprav redno schellerja z limono in meliso pa essentials garnier onik uporablam jih še vedno dobivam evil.gif

HeHe to sm tut jst slišala, sam če pomaga pa ne vem (nism pila redno oops.gif ), sam ma men dost dobr okus laugh.gif tko da lohk probaš.

Kak pogosto pa misliš da bi blo to treba piti?
  • 0
Memento mori.

#243 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 30 May 2006 - 06:19 AM

Koprivin čaj je čistilo. Čisti ledvice, zato se ga pije ob raznih vnetjih.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#244 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 30 May 2006 - 01:01 PM

QUOTE(sonchika)
Koprivin čaj je čistilo. Čisti ledvice, zato se ga pije ob raznih vnetjih.

Jaz sem ziher da je rekla da je za mozolje, za ledvice pa naj bi bil brezin čaj.
  • 0
Memento mori.

#245 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 30 May 2006 - 03:52 PM

Jaz sem morala piti koprive, ko sem imela razna ginekološka vnetja. Tako da nekaj mora biti na tem.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#246 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 30 May 2006 - 08:05 PM

Ewo danes sem si nardila koprivin čaj...pa sem ga pustila doli v kuhinji da se ohladi in sem šla na računalnik potem sem pa na čaj pozabla in ko je mami prišla domov mi je je vlila vstran...c.c.c bom morala jutri še enkrat ponovit laugh.gif
  • 0
Memento mori.

#247 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 June 2006 - 07:39 PM

uu jst si bom tut koprivin čaj kupla..jst tut mam samo nih 10-15 mozoljčkov(majhne dimenzije tongue.gif ) sam me vseeno moti..rada bi mela lepo kožo..zdej bom pa probala še to z koprivnim čajem...ga bom šla kupit...a to se dobi sam v leakrni...=??? kolkokrat na dan je pa to treba pit??...( jst bom vrjetno probala 3x na dan...(zjutrajopoldne,zvečer))...pa upam da bo pomagalo.....držim pesti biggrin.gif
  • 0

#248 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 June 2006 - 07:40 PM

QUOTE(_Mayckica_)
jst sm uporabljala skin star in mi je full pomagal! Tok da tega se ti pomoje splača vsaj iz mojih izkušenj

vem da je blo to objavleno daleč nazaj sam vseen...kaj lahko prosim slikco....am..pa res ti je to pomagalo...?? a si kombinirala s kakim tonikom al kko?? ermm.gif
  • 0

#249 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 09 June 2006 - 08:12 PM

QUOTE(*Tia*)
QUOTE(_Mayckica_)
jst sm uporabljala skin star in mi je full pomagal! Tok da tega se ti pomoje splača vsaj iz mojih izkušenj

vem da je blo to objavleno daleč nazaj sam vseen...kaj lahko prosim slikco....am..pa res ti je to pomagalo...?? a si kombinirala s kakim tonikom al kko?? ermm.gif

Jaz sem zadnjič ko sem bila pri zdravniku vzela letak za SKINOREN in me je ful pritegnilo, tudi zato ker na forumu pišejo veliko dobrega o tej kremi. Piše da je od blago do zmerno izražene akne tak da mislim da bom poskusila ... mislim pa da se to dobi na recept ampak me zanima če še moraš kaj plačati zraven? Pa mislim da ni nekih ful hudih stranskih učinkov. Jaz bom kombinirala kr z mojim običajnim gelom za umivanje (schellerjem) in tonikom (garnier) ... ker neutrogena mi zelo MALO pomaga Klimicin pa mi je samo še več škode naredil.
  • 0
Memento mori.

#250 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 June 2006 - 08:14 PM

hm...sam upam da ni premočno..jas bom tut zdravnici rekla naj mi da letak o tem...kr mn tut klimicin ne pomaga....je en navadn shit...pom pa probala skinoren smile.gif upam da se bo obneslo....aja Claudija...če se dobi na recept ni treba nič plačat zraven... biggrin.gif
  • 0

#251 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 09 June 2006 - 08:15 PM

Aja *Tia* am koprivin čaj nisem kupila...ven greš na sprehod pa boš sigurno našla kakšne koprive. Vtrgaj pa jih čisto pri korenini ker tam ne peče. Doma jih umij (obrni jih navzdol če ne te bo zelo popikalo al popeklo - karkoli) pol pa zavri vodo in liste prelij z vrelo vodo pa pusti da pač dobi tisti okus kakih 15 minut. Pol pa precedi pa si nalij..aja okus ni preveč dober kolk sem jaz takrat VOHALA biggrin.gif ampak ni pa preveč nagnusno da ne bi bilo za spit smile.gif
  • 0
Memento mori.

#252 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 09 June 2006 - 08:15 PM

QUOTE(*Tia*)
hm...sam upam da ni premočno..jas bom tut zdravnici rekla naj mi da letak o tem...kr mn tut klimicin ne pomaga....je en navadn shit...pom pa probala skinoren smile.gif upam da se bo obneslo....aja Claudija...če se dobi na recept ni treba nič plačat zraven... biggrin.gif

Pr nekaterih je treba ane?
  • 0
Memento mori.

#253 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 June 2006 - 08:22 PM

ja...če dobiš zelen resept ni treba plačat(krije zavarovalnica) če pa dobiš beli recept pa morš palčat...je v bisvu samo neko ''dovoljenje'' od zdravnice da lahko to kremo kupiš...
  • 0

#254 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 09 June 2006 - 08:49 PM

Aja...a we kera kteri recept je za SKINOREN?
  • 0
Memento mori.

#255 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 10 June 2006 - 06:53 AM

Ne vem.

Je pa razlika med Skinorenom in Differinom. D je proti mozoljem, S pa proti ogrcem.
  • 0

#256 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 10 June 2006 - 09:02 AM

ja...a torej bi mogla uporabljat S in D da bi mela popolno kožo?? sad.gif ermm.gif ...sam to ti pol fulll izsuši... ermm.gif
  • 0

#257 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 10 June 2006 - 09:02 AM

Če pa v letaku piše proti aknam v večini. ermm.gif
  • 0
Memento mori.

#258 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 10 June 2006 - 09:38 AM

Skinoren je prot ogrcem?! Ogrci so pa tisti črni, ne? Mozolji so pa tisti vneti z belo bunkico?
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#259 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 10 June 2006 - 09:44 AM

ja skinoren naj bi bil porti ogrcem.....(to si tisti črni ja)..mozolji so pa tisti z belo piko... ermm.gif
  • 0

#260 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 10 June 2006 - 09:47 AM

To sm tko mal neumno vprašala, ker sem bla pol čist zgrožena... nikol nisem mela ogrcev, sem pa mela mozolje po čelu in največ po bradi, pol mi pa zdravnica predpiše Skinoren!!! Torej kaj sm jst rabla skinoren če nisem mela ogrcev!!! twisted.gif Ni čudno da mi ni nič pomagalo! Pol pa mi je še kozmetičarka rekla, da skinoren ni glih ok, ker temelji na ...nekih mineralih al kaj ti jaz vem kaj!
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users