Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja
Posted 21 February 2007 - 08:36 PM
Jih napopam v ustrezno temo.
Posted 21 February 2007 - 08:37 PM

Posted 21 February 2007 - 08:54 PM
Hvala, vrana!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 27 February 2007 - 08:24 PM
Danes sem si skoraj kupla tale balzam od Vichy-ja, sem ga že mela v rokah, pa sem si premislila. Za povprečno reč pa pač ne dam skoraj 3k.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 27 February 2007 - 08:27 PM
Posted 27 February 2007 - 08:34 PM
Nisem ga povohala, ker se mi ga ni dalo še ven vlačit, je še v škatli. Rajši ne! =)
Posted 03 March 2007 - 11:28 PM

Aja pa celi čas si jih že likam... od začetka.
Uporablam maske, zaščito pred likanjem, gliss kur za konice.. vse. Pa mam Lase ko sLamo

Kaj naj zaj naredim.. da bom čimprej prišla nazai na bLond.. pa si čim manj lasi uničla ? pa kak naj jih popravim ?
Hvala vam že v naprej.
Posted 13 March 2007 - 07:26 PM

Posted 13 March 2007 - 07:29 PM
Jst se na tvojem mestu ne bi barvala na blond, ampak na kako čoko rjavo, ker bi ti bolj pasala.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 13 March 2007 - 08:01 PM
Kaj več ti bo DiLeMa povedala ona ima največ pojma. Nevem kje je da do zdaj še ni odpisala. DiLemcaa ? =)
Al pa vprašaj prav frizerja ker nimam pojma.
Posted 13 March 2007 - 08:06 PM

To so pa še ostale slikice :
Moja naravna barva

blontna

^^ seei tu vem da zgleda grozno && ful umetno, ampak tokrat se nebi tak na peroksid blond barvala bolj na tako barvo =>

Tu pa je še črna

Pa slike kliknite za povečavo

Posted 13 March 2007 - 08:11 PM

Posted 13 March 2007 - 08:17 PM
Zanimivo se mi zdi da ko moje lase potipam so ful mehki ampak zgledajo pa ravno nasprotno.
Posted 13 March 2007 - 08:19 PM

Mogoče pa so na otip mehki zaradi vseh mask,olj,šamponov,regeneratorjev ?
Posted 13 March 2007 - 08:21 PM

Posted 13 March 2007 - 08:23 PM

Posted 13 March 2007 - 08:38 PM
Jaz bi ti priporočala, da se zdej res odločiš, kakšno barvo las hočeš imet, se tako pobarvaš pri frizerju in potem nehaš eksperimentirat vsaj za kakšno leto dni (narastek seveda lahko redno barvaš, ne pa lase po dolžini, ker so že preveč izmučeni). Ta čas seveda skrbno neguj lase, torej nežen šampon, hranljivo masko pri vsakem pranju in zaščito za konice (na suhe lase silikonski koncentrat ali Alfaparf kristali). Za lesk las pa si nabavi silikonski sprej, kot je Keune Brilliant Gloss Spray ali Tigi Headrush, ki na laseh ustvarita viden sijaj in jih poživita.
Posted 13 March 2007 - 09:01 PM
Jaz bi ti priporočala, da se zdej res odločiš, kakšno barvo las hočeš imet, se tako pobarvaš pri frizerju in potem nehaš eksperimentirat vsaj za kakšno leto dni (narastek seveda lahko redno barvaš, ne pa lase po dolžini, ker so že preveč izmučeni). Ta čas seveda skrbno neguj lase, torej nežen šampon, hranljivo masko pri vsakem pranju in zaščito za konice (na suhe lase silikonski koncentrat ali Alfaparf kristali). Za lesk las pa si nabavi silikonski sprej, kot je Keune Brilliant Gloss Spray ali Tigi Headrush, ki na laseh ustvarita viden sijaj in jih poživita.
Ja jaz sem se res odločila da hočem blond. Pa ne peroxid blond ampak tako kot je na sliki.
Dilema misliš da bi mi zdaj na mojo barvo že primla taka barva ?
Šampon.. zdaj mam od Keune 13 medicinski šampon samo mi ni vredi mislim las mi niti malo ne zmehča, taki čudni postanejo da jih niti z roko ne morem razvozljat... Garnier ultra beauty šampon oreh in breskev če nabavim bo vredu ?
Pol masko mam tud Garnier ultra beauty oreh in breskev. Al naj nabavim kero drugo ?
Pol Tiggy smooth and shine mam pred likanjem.
Na koncu pa Gliss Kure za konice.
Masko si dam najprej na suhe za 45 minut pol pa še po šamponiranju za 5 minut.
Morem nabavit še silikonske spreje, ja. Še kaj dodam, spremenim ?
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users