"Smart phone" aplikacije
Posted 30 April 2017 - 02:43 PM

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 30 April 2017 - 04:54 PM
GoPro-jeva Quik in Splice.
Posted 26 July 2017 - 09:01 AM
Obstaja še kaj podobnega kot Dropbox, pač app za shranjevanje podatkov?
Posted 26 July 2017 - 10:12 AM
Google drive, pcloud
Posted 26 July 2017 - 10:21 AM
Hvala!!
Posted 17 August 2017 - 01:40 PM
Danes sem si naložila na telefon Nova Launcher in se zdaj po malem že cel dan igram z nastavitvami. Menda oponaša iPhone nastavitve.
Na živce mi je šlo, da sem imela od nekdaj vsa obvestila za FB, MSG in Viber izklopljena, mi je pa vseeno dal "številko" zraven ikone, če je bilo kaj neprebrano (Unread count badges). Potem se je pa kar en dan spomnil in mi tega ni več sporočal in nisem bila obveščena, dokler nisem slučajno pogledala aplikacije.
No to je zdaj rešeno in upam, da bo delalo!
Istočasno moram pohvalit AppLock, saj imata tako mulca dovoljenje oz. možnost, da kdaj koga pokličeta ali pošljeta SMS, ostale "privat" aplikacije so pa lepo pod dodatnim vzorcem in ne moreta prebrat, če si s kolegico npr. piševa kakšne neumnosti. Seveda tudi moj ne more "slučajno" prebrat kaj, kar ni za njegove oči . Sicer ga še nikoli nisem dobila, da bi mi brskal po telefonu in sem skoraj sigurna, da tudi ne bi, ampak se nikoli ne ve
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 20 December 2017 - 09:29 AM
Ali ima aplikacija Gmail možnost, da ne združi pogovorov na isto temo v en mail, ampak da je vsak odgovor v svoji vrstici.
Če nas je več med prejemniki maila, sem že parkrat ugotovila, da kakšen "odgovori vsem" od drugih zgrešim.
Na računalniku sem to lahko izklopila
Put A Kilt On It!
Posted 05 February 2018 - 05:48 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 05 February 2018 - 06:05 PM
Flo. Mi je Ora priporočala in mi je super.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 05 February 2018 - 06:07 PM
Clue.
Nisem imela kakih drugih prej, imam to in mi je su per ca!
Za vsak dan vpisuješ podatke (če si pri volji, oziroma če je kaj takega, jaz sem zdaj imela par dni pred M kar neke krče?) in imaš ful dober monitoring ovulacije, pms-ja in menstruacije. Napove ti kolikor ti pač cikel dopušča predvidljivost, pa kolikor si vesten z vpisovanji - do zadnjega dneva menstruacije.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 05 February 2018 - 06:25 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 05 February 2018 - 07:25 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 05 February 2018 - 07:39 PM

Posted 05 February 2018 - 07:42 PM

Bill Bullard
Posted 05 February 2018 - 07:42 PM
― V. Van Gogh
Posted 05 February 2018 - 07:47 PM
Moj bivši je preko ene take aplikacije, ki jo je imela njegova zadnja punca na telefonu, ugotovil, da ga vara.
A si je vpisovala, kdaj je seksala in je ugotovil, da ni z njim?

Posted 05 February 2018 - 07:51 PM

Bill Bullard
Posted 06 February 2018 - 09:48 AM
Tudi jaz imam Flo, pa dobro da je ravno ta debata ker sem se spomnila da sem pozabila zabeležit menstruacijo Sem kar malo lena kar se tega tiče, jaz tudi slučajno ne bi vpisovala vsak dan, tisto glede varanja je pa res smešno, ja kaj ji pa ni bilo jasno
Posted 19 February 2018 - 08:25 PM
Ali obstaja "aplikacija", ki bi delovala kot "mapa/folder" na namizju in bi npr notri shranila samo par slik, ki jih veckrat potrebujem in jih takoj najdem.
Put A Kilt On It!
Posted 19 February 2018 - 08:29 PM
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users