Jump to content

Slovenski X Factor

• Please log in to reply
470 replies to this topic

#241 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 21 May 2012 - 09:18 PM

Všeč sta mi bila Alma in Matija :o. Matija se mi je nekak prikupil, paše mu nova frizura. Tudi Alma mi več ne gre tako na živce.
Navijam še vedno za Demetro, žal mi je za Gašperja. In&Out bodo očitno daleč prišli, ampak so totalno razštelani, precej slabi so.

Pa ta Bianca, kako je oblečena vedno na vajah, kot en klošar. Fuj!
  • 0
Viens, reste ici!

#242 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 21 May 2012 - 09:21 PM

meni je pa Bianca full full lušna
pa Matija bi mi bil čist kull, če se ne bi non stop križal
  • 0

#243 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 21 May 2012 - 09:30 PM

mislm, men ni bla Ajdina obleka višek estetike in elegance, mi je šla pa fajn skup s komadom. klobuček mi je bil pa kjut - je treba pa seveda rečt, da ona pač ni Roisin Murphy, na kateri še drek v obiki klobuka dobro stoji. -_-
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#244 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 22 May 2012 - 08:59 AM

Všeč sta mi bila Alma in Matija :o. Matija se mi je nekak prikupil, paše mu nova frizura.

HA HA HA =)

Meni je tudi Bianca lepa. Pa Alma tudi, fuuul.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

• Guests

Posted 22 May 2012 - 09:54 AM

Meni Alma ni več tako antipatična, celo všeč mi postaja. Lepa je. Prej mi ni blo všeč ker je bila tako zagrenjeno videti - prikupila se mi je z rešilnim nastopom v prejšnji oddaji, tisto mi je bilo top!

Ful mi je žal za Gašperja, on je bil moj favorit! Njega bi lahko skos poslušala, ful lep glas mi ima, tudi njegova mimika in stil sta mi bila všeč, preden so ga preobrazili. Prej je bil mnogo boljši, preden so se začeli vanj vtikat. Vsaj meni.

Moška člana žirije sta mi šla mal na živce, ker sta tko pljuvala po kandidatih, ok konstruktivna kritika je dobrodošla, ampak mislim, da sta šla predaleč, sploh pri Gašperju glede tistega spremljevalnega vokala.

Glede Jadranke pa... čeprav mi je ona postala ful všeč kot oseba (pred x factorjem mi je šla na živce) mi ni všeč, da izbira tako neprimerne komade za svoje kandidate; ok sej je prav, da preizkuša njihove sposobnosti, ampak vsi vokali pa res ne pašejo k vsakemu komadu; mogoče bi bilo to preizkušanje bolj fer, če bi ocenjevala zgolj žirija medtem ko gledalci žal ne ocenjujejo napredka ampak zgolj to, ali jim je bilo odpeto všečno ali ne.
  • 0

#246 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 22 May 2012 - 10:05 AM

meni pa na žalost njegova izvedba komada ni bila všeč....res je bilo preveč vibrata. Obožujem ta komad in...na žalost to ni blo to. Ampak res na veliko žalost.
  • 0

• Guests

Posted 22 May 2012 - 10:11 AM

Ok, to je pa res, če bi malo zmanjšal vibro bi bil perfect :)
  • 0

#248 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 22 May 2012 - 10:18 AM

Meni pa njegov glas ni všeč. Pa mučno mi je poslušati kako se prebija čez angleške tekste. In se strinjam, da je back vokalist preveč izstopal.

Ajda je bila kot Cyndi Lauper. Ne vem kaj je s temi slovenskimi ''stilisti''. Te tematske podobe preko roba so malo za časom.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#249 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 24 May 2012 - 11:50 PM

Meni je bilo Gašperja ful žal, prikupil se mi je, pa nasplošno mi je ful bolj všeč odkar so ga zrihtali.
Alma se mi je zasrala, za razliko od večine mi prej ni šla na živce, mene ful ne motijo take (malo preveč) samozavestne in borbene ženske, se mi je zdelo, da ima nek karakter, zdaj pa se je začela jokcat in smilit sami sebi in je pri meni izgubila vse točke.
Pri SWAG mi gre na živce, da se ona raperka skoz joče, pri tistem boy bandu pa sta mi dva člana takšna kekca, da ju ne morem gledat. Bodo pa po mojem daleč prišli, ker bo itak cela Slovenija podivjanih najstnic glasovala zanje.
Ajda mi je vrhunska, Demetra pa dolgočasna.
  • 0

#250 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 May 2012 - 09:57 PM

SWAG so končno odpeketale. Zelo sem zadovoljna.
  • 0
Viens, reste ici!

#251 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 27 May 2012 - 11:55 PM

Meni je bil pa Matija danes obupen, res je fušal in spet je za moje pojme preveč imitiral Miko.

Pri Swag mi je bila pa najbolj bedna tista raperka, ki itak vmes sploh ni nič pela.

Danes so mi bile dobre Ajda, Demetra in Ana. Mi pa zaenkrat sploh nihče ni tisto res waw, da bi rekla, da so to res tisti najboljši pevci, kar jih je mogoče najti ali karkoli.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#252 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 28 May 2012 - 06:12 AM

Meni so blazno všeč IN&OUT.

Upam da zmagajo.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#253 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 28 May 2012 - 08:30 AM

Men so bli včeraj tut ful simpatični.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#254 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 28 May 2012 - 09:03 AM

O, a une SWAG so šle ven? Kul, tokrat se strinjam z izzidom :P
Včeraj sem namreč gledala samo nastope, potem sem šla pa spat.
Fantje so bili tudi meni všeč, pa Demetra je bila ful dobra, men so šle kar dlake pokonci, ko je pela tisto italijansko pesem, ful lepo, res…
  • 0

#255 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 28 May 2012 - 03:57 PM

Jaz tudi trenutno navijam za In&Out, čeprav glasujem ne :D .
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#256 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 28 May 2012 - 08:30 PM

Demetra mi gre blazno na živce,ne maram takih pocukrank
  • 0

#257 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 03 June 2012 - 08:23 PM

Demetra mi je bila danes najslabša od vseh do sedaj.
  • 0

#258 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 03 June 2012 - 08:25 PM

Jaz bi tega stilista odpustila. Kako so obleki Demetro pa Ajdo, a so normalni? :surrender: Tak komad, Demetra pa k Lady GaGa, da Ajde sploh ne omenjam, k ena mala St. Patrick's Day šunkica.
  • 0

#259 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 03 June 2012 - 08:52 PM

ČE Jahn dons ostane notri ni pravice na tem svetu.

Najboljša mi je bila Ana, kljub temu da mi gre njeno dramatiziranje blazno na živce.
Mal so me razočarali fantje, ki so sicer moji favoriti, ta komad ni bil preveč fajn, če ne bi blo Tima bi blo vse skup ena srednja žalost.
Aja pa Alma mi je super.
Demetra tud...

Jao ta Matija...Kdo zanj sploh še glasuje.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#260 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 03 June 2012 - 10:28 PM

Vidim, da je šla Ajda ven. Danes nisem gledala, ampak meni je bil prejšnji Matija najslabši in ga bi že prejšnji teden izločila. Res mi je bil obupen, ful je fušal.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users