Posted 29 November 2013 - 10:10 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 30 November 2013 - 06:08 PM
http://referendum.hr...vi?results=true
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 02 December 2013 - 06:17 AM
Za pop*. Sicer pa pričakovano.
Posted 02 December 2013 - 09:58 AM
sploh nisem dvomila v to ... zdaj bodo pa lahko mirno spali!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 08 December 2013 - 11:01 AM
It the roles were reversed ...
Posted 28 November 2015 - 12:00 PM
Ima katera link do predloga zakonika?
Posted 10 December 2015 - 01:40 PM
In ker dejansko nimajo nobenega argumenta več, razen zlajnanih ponavljajočih ali absurdno smešnih razlag, zakaj glasovati proti istospolnim izenačitvam pravic, je zdaj Zore pač zadevo obrnil v vojno napoved “katoliki proti ateistom”. http://markom.watoc....za-ste-ateisti/
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 10 December 2015 - 02:59 PM
Edina stvar, ki pri spodnjem zapisu ne stima, so vejice.
Posted 11 December 2015 - 10:16 AM
Če bi tole gledala, bi morala s tableti zaspati. Kdo je dovolil, da se kaj takega sploh predvaja
Jaz imam slab občutek glede tega referenduma.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 11 December 2015 - 10:27 AM
Jaz pa verjamem v razum ljudi in verjamem, da bomo skupaj izglasovali ZA.
Posted 11 December 2015 - 10:29 AM
Jerry Springer show.
Jaz resnicno upam, da bodo vsi, ki imajo trohico zdrave pameti, sli na volisca, ker ti "protiargumenti" ne zdrzijo niti zegnane vode.
Posted 11 December 2015 - 10:46 AM
Mene je pa strah, da bo več glasov proti. Zato je zelo pomembno, da res gremo na volišča!
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 11 December 2015 - 11:02 AM
Mene tudi, sploh, ker so bile na zacetku polemike glede kvoruma (ali je bolje it ali ne, ce si ZA) - upam, da je kampanija uspela to skomunicirat in da ljudje ne bodo ostali doma, ker bojkotirajo naso politiko.
Glede na to, da nasprotniki ze vsaj od marca sirijo strah in neresnice, bo pomoje kvorumu zadosceno. Upam pa, da se motim, in da vseeno delez volilnih upravicencev, ki so takim taktikam nasedli, ne presega 20% (ze to je scary beyond words).
Posted 11 December 2015 - 11:50 AM
Za predčasno glasovanje je treba it na sedež za Bežigrad, če si iz Lj? A katera slučajno bolj natančno ve?
Posted 11 December 2015 - 11:56 AM
Na strani drzavne volilne komisije pise tole:
PREDČASNO GLASOVANJE
Volivke in volivci, ki so na dan glasovanja odsotni, lahko predčasno glasujejo na posebnem volišču na sedežu okrajne volilne komisije, vendar ne prej kot pet dni pred dnevom glasovanja in ne pozneje kot dva dni pred dnevom glasovanja.
Volivke in volivci lahko glasujejo predčasno samo na tisti okrajni volilni komisiji, na območju katere so vpisani v volilni imenik (na upravni enoti, kjer imajo prijavljeno stalno prebivališče).
Predsednik ali član volilnega odbora ugotovi istovetnost volivca na podlagi vsakega osebnega dokumenta, ki izkazuje osebne podatke volivca.
http://www.dvk-rs.si...asno-glasovanje
Posted 11 December 2015 - 11:59 AM
Se ena stran s podatki:
http://casjeza.si/ka...sno-glasovanje/
Predčasno lahko glasuješ samo v kraju svojega stalnega bivališča. Če imaš denimo v svojih dokumentih kot kraj bivanja napisan Koper, živiš pa v Ljubljani, lahko predčasno glasuješ le v Kopru. Glasovanje bo potekalo na posebnem volišču na sedežu okrajne volilne komisije, ki je običajno na upravni enoti ali njeni izpostavi.
Na volišče moraš obvezno prinesti osebni dokument s fotografijo.
Lokacijo volišča lahko preveriš tudi na spletni strani Državne volilne komisije.
LOKACIJA GLASOVANJASlovenija:
v kraju stalnega prebivališča, na posebnem volišču na sedežu upravne enote ali izpostave (samo Ljubljana). LOKACIJA STALNEGA PREBIVALIŠČASlovenija:
stalno prebivališče v kraju glasovanja. DATUM GLASOVANJAV torek, 15. decembra.
V sredo, 16. decembra.
V četrtek, 17. decembra
Posted 11 December 2015 - 12:13 PM
Za LJ jih je miljavžnt. Bom poklicala kam naj grem volit.
Posted 11 December 2015 - 12:17 PM
Sem klicala. Je odvisno kateri del Lj si.
Posted 11 December 2015 - 12:44 PM
Good to know Jaz sem ze oddala svoj predcasni glas iz tujine v zacetku decembra. Bi bilo zanimivo videt statistiko za/proti med glasovnicami iz tujine. Pomoje ne bi bilo reprezentativno, vsaj kolikor po fb spremljam.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users