O, super, čiščenje z alkoholom, to bo zame!

Steklenice za vodo
Posted 27 January 2013 - 09:36 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 27 January 2013 - 10:00 PM
Posted 27 January 2013 - 10:49 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 29 January 2013 - 07:01 PM
Če bo katera zasledila Contigo kje v akciji (npr. Spar) se priporočam za info. Redna cena v Sparu je 19€, na Ebayju najdem za cca 15€, tako da bom malo počakala, če bodo slučajno kake akcije spet v kratkem.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 13 February 2013 - 04:43 PM
V TUŠ drogeriji imajo trenutno znižane Equa flaške (iz 19€ na 13€). Jaz sem si jo že hotela vzet, potem pa sem videla da so steklene, sploh nisem vedela. Steklene pa nočem.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 13 February 2013 - 04:47 PM
O, super, čiščenje z alkoholom, to bo zame!

Jaz perem svojo Aladdin na roke, v njej prenašam samo vodo, ker drugih tekočin skoraj ne pijem.
Posted 26 February 2013 - 01:36 PM
Jaz sem zaenkrat zadovoljna z Aladdinko, redno jo perem v pom. stroju, imam notri še kaj drugega kot vodo.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 26 February 2013 - 02:36 PM
@Sarah, zakaj nočeš steklene. Po mojem je steklo najboljši material, veliko boljši in primernejši od plastike.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 26 February 2013 - 02:44 PM
Ker je težko in nepripravno prenašat okrog.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 26 February 2013 - 03:10 PM
Ja, pretežka mi je. Nepraktična. Čeprav te Equa so še v redu, ker so res ozke, in ne deluejo tako nerodne.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 27 February 2013 - 06:53 PM
Če jo imaš samo za doma, je steklena v redu, ker je bolj varen material kot razne plastike. Samo pri meni bi bilo pomoje samo vprašanje časa, kdaj bi mi tudi doma enkrat padla in se razbila.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 27 February 2013 - 07:06 PM
V čem pa je point, da jo imaš samo za doma?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 27 February 2013 - 07:10 PM
Recimo da imaš eno samo za doma, eno pa za nosit okoli.
Posted 27 February 2013 - 07:32 PM
Aja hm, okej. Jaz doma pijem iz kozarcev, zato mi ni bilo jasno.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 06 March 2013 - 05:23 PM
V Sparu so zdaj Contigo flaške znižane 40 %. Ne vem do kdaj, mislim, da smo 2 dni nazaj dobili reklamni letak.
Posted 06 March 2013 - 05:51 PM
Ja, to se zdaj ful splača!
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 06 March 2013 - 06:40 PM
O hvala, sem spregledala, grem zdaj brskat po včerajšnji reklami!
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 06 March 2013 - 08:29 PM
A res? Mogoče bom nabavila, Aladinko sem vrgla stran, sedaj pa mi še druga steklenica po 3 mesecih uporabe SMRDI.
Pa jo perem, sicer ne v stroju, ker ga nimam,
ampak pač na roke!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 06 March 2013 - 09:00 PM
jaz imam aladinko že 3 leta in je kot nova. ne smrdi, ne pušča. perem jo v stroju. na to nisem ponosna, ampak enkrat sem jo napol polno pozabila v avtu in je bila v avtu od junija do septembra (z vsebino vred), pa sem jo samo dala v stroj in je kot nova.
Posted 06 March 2013 - 09:50 PM
A res? Mogoče bom nabavila, Aladinko sem vrgla stran, sedaj pa mi še druga steklenica po 3 mesecih uporabe SMRDI.
![]()
![]()
Pa jo perem, sicer ne v stroju, ker ga nimam,
ampak pač na roke!!!
z alkoholom jo razkuž
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users