SPLOŠNA RAZPRAVA o FILMIH in priporočila
Posted 07 November 2011 - 12:40 PM
Posted 07 November 2011 - 10:45 PM
Contagion (2011)
Od tega filma se si veliko obetala, žal pa ugotovila, da gre zgolj za boleče povprečen film, ki sem ga
'že videla' - s tem mislim, da je že videna zgodba, spet na isto žogo, nič novega, nič izvirnega, nič
napetega. Pojavi se pandemija smrtonosnega virusa, ne vejo, kaj je, kako se z njim spopasti, iščejo
njega izvor, seveda se tudi pojavijo razna prekrivanja in izkoriščanja na račun vsega tega đumbusa.
Jaz sem upala na več prepričljive atmosfere 'apokalipse', itd.
V filmu nastopa precej znanih imen H'wooda. Povprečje.
5/10
Potem je bolj za ga gledati s kavča doma. Ja, zgodba je precej znana, je bilo
na isto temo že posnetih nekaj variacij.
Meni je všeč recimo I Am Legend.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 07 November 2011 - 10:46 PM
Ja, zagotovo. Nama se je zaluštal kino in trenutno ni bilo nič pametnejšega na sporedu, žal.
Mislim, da omenjenega filma sploh gledala nisem. Ö :blush: Bom.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 07 November 2011 - 11:08 PM
Mislim, da omenjenega filma sploh gledala nisem. Ö :blush: Bom.[/size]
Ja, poglej I Am Legend, jaz sem ga že večkrat. S tem filmom se je zgodilo nemogoče,
Will Smith se mi je dokončno in ZELO prikupil (sicer se mi je deloma tudi z Pursuit of
Happyness in pa Seven Pounds). Tematika me je spomnila na ta film, in sicer virus,
ki pobije večino populacije na zemlji, on pa išče zdravilo. Osebno mi je ta film
en boljših v tej zvrsti, oz. o tej tematiki.

Nasploh rada gledam take filme, kot tudi post-apokaliptične, recimo.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 07 November 2011 - 11:08 PM
Aha, tudi jaz rada gledam tovrstne tematike.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 09 November 2011 - 12:11 PM
Posted 09 November 2011 - 12:20 PM
Meni je bil super. Andreas Wilson

Posted 09 November 2011 - 04:35 PM
One day (2011)
Pred nekaj tedni sem si film ogledala v kinu in me je precej navdušil. Zgodba lepo teče, igralska zasedba je dobra in v svojih vlogah prepričljiva. Anne vsakič znova dokazuje, da se razvija v dobro igralko. Zgodba doživi proti koncu presenetljiv ovinek, mene je ful presenetilo, ker kaj takega nisem pričakovala. Konec je vseeno na nek način pomirjajoč, ne bi ravno rekla, da srečen.
Priporočam.
8
JAAAA, a ne!!? Jaz sem prav, hm, ne ravno kriknila, ampak ful prestrašeno (in glasno. in edina v dvorani, ki je to naredila

Pablo Picasso
Posted 09 November 2011 - 07:03 PM
Posted 09 November 2011 - 07:08 PM
Great concept; ruined by making it about some generic self-absorbed bitch and her pathetic little love-life drama.

Hja, ne vem, ne deluje mi ravno na prvo žogo.
BTW; Winter's Bone si gledala? Nekako mi je na misel prišel zdaj ta film ob gledanju tega trailerja.
Posted 09 November 2011 - 07:11 PM
Komentar.

A najbrž bom itak razočarana. No, ne najbrž, sigurno.
Winter's Bone nisem gledala, me opis nekak ni pritegnil.
Posted 09 November 2011 - 09:15 PM
JAAAA, a ne!!? Jaz sem prav, hm, ne ravno kriknila, ampak ful prestrašeno (in glasno. in edina v dvorani, ki je to naredila

Ej, ja, jaz nisem tega pričakovala, sem pa z začetkom tega prizora začela slutit, da se bo nekaj zgodilo. In me je ful šokiralo, sem tudi sama skoraj zakričala, mi je začelo srce ful razbijat.
Posted 11 November 2011 - 10:28 AM
Serge: [taking notice to Axel's interest in the artwork] I see you look at this piece.
Axel Foley: Yeah. I was wondering how much something like this went for.
Serge: One hundred and thirty thousand dollar.
Axel Foley: Get the fuck out of here!
Serge: [laughing] No, I cannot! It's serious! Because it's very important piece.
Axel Foley: Have you ever sold one of these?
Serge: [proudly] Sell it yesterday to a collector.
Axel Foley: Get the fuck out of here!
Serge: No! I'm serious! I sell it myself!
Serge:Donny, run and tell Miss Summers that, uh, Mister Achmed Foley is here to see her...
Axel Foley: No, *Axel* Foley. Axel.
Serge: Achnell...? Achwell...
Axel Foley: *Axel*.
Serge: ...Foley is here to see her, he's an old acquaintance.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 11 November 2011 - 11:42 PM
Posted 11 November 2011 - 11:45 PM
Posted 12 November 2011 - 12:03 AM

Keira je meni huda, sploh kot igralka.

Posted 12 November 2011 - 08:48 AM
Poleg nje pa 2 najbolj fenomenalna igralca naše dobe.
One je pa hlod. Sorry, ampak ženska ne zna igrat.

Posted 13 November 2011 - 12:21 AM
Sem samo prišla povedat, da je Incendies tudi mene močno navdušil. Priporočam tistim, ki še niso gledale.
zdejle sem prišla iz CD, kjer sem ga gledala. tudi mene je navdušil, sicer mam težko dušo trenutno, ker je film tudi tak, ampak tko lep in full lepo zaokrožen. ko sem že mislila, da se delčki zlagajo, se niso in obratno. prekrasne scene in glasba, prehodi v materino zgodbo .... dobesedno srce parajoč, v pozitivnem smislu.
letos sem zgleda same super filme izbrala, še trije me čakajo.
EDIT: mal sem prespala in zdej vidim tut neodpustljive felerje v filmu. nikakor se nisem mogla znebit občutka, da me hoče ta film v nekaj prepričat, recimo v to, da ni film. bleh.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 13 November 2011 - 02:24 PM
nikakor se nisem mogla znebit občutka, da me hoče ta film v nekaj prepričat, recimo v to, da ni film. bleh.
Lahko razložiš, ne vem če razumem. Oziroma vem, da ne razumem.

Ste gledale ta film:
http://www.imdb.com/title/tt0309698/
Jaz si ga bom danes privoščila, pričakujem veliko, malo odmora od (pre)dolgih dram.

Posted 13 November 2011 - 05:41 PM

sem pa prišla napisat, da je Lubna Azabal res kraljica, tudi v filmu Here igra in je res dobra - kljub temu, da je film bolj shit. je pa full lepa panorama in metafora 'popotniške ljubezni'. pa spet sem dobila vpogled v en svet, ki mi je bil do zdaj neznan: Armenija.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users