Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3504 replies to this topic

#241 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 15 January 2006 - 08:18 PM

Zadnje čase opažam da se mi po m24 na obrazu nardijo kapljice..tko ne upije se mi krema... po drugi strani pa a je možno da je premal mastna za pozim?
ker men se dogaja, da če sm doma je moja koža ok..kadar pa grem vn na mraz pa obvezno dobim mozolje nasledn dan. mislm...ne zdej ful, ampak kašen pa zihr.
  • 0

#242 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 15 January 2006 - 08:59 PM

Sonchika eno vprašanje še imam ... mami ima doma ono temno rjavo kremo Anew Alternative, tisto k je nazadnje prišla ven in je kao tudi proti pigmentnim madežem pa to ... kakšna je ta krema če mogoče veš? Je kvalitetna? Pa zanima me komedogenost, AOK in tako naprej. Bi ta krema ublažila tudi flekce od mozoljev?

Uglavnem zanima me če bi bila ta krema primerna kot (občasna) nočna nega za mojo kožo, mami krema namreč ne paše ker pravi da ima raje tisto belo in nam zdej kr stoji na polici.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#243 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 15 January 2006 - 09:44 PM

mene pa zanima če je Avon M24h bolša za polet kot TF? Al obratno? Sej vem, da se je neki o tem že govoril, sam kje bi človk to stauhu ermm.gif biggrin.gif
  • 0
Posted Image

#244 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 January 2006 - 09:45 PM

Gre za dve zelo, zelo podobni kremi ... obe sta približno enako 'težki' le M24 ima nekoliko več antioksidantov če se prav spomnim. Lažja verzija teh dveh krem je Clinians Jabolko ... jaz jo imam poleti in mi je the best.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#245 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 January 2006 - 10:06 PM

Samo pri klinijansu so tak prefrigani. Jaz sem jo kupla in škatla zgleda ekstra vlka in vse pol pa odprem to gor in vidim, da je posodica ful mala .. pa pol posodice je steklo. Mah... biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#246 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 January 2006 - 10:11 PM

Men se posodica navzven ne zdi tako mala, je pa fora v tem, da je fuuuuul debelo steklo, sploh dno ... matr ej, so porabl pol kile steklovine za to zadevo. wink.gif
  • 0

#247 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 January 2006 - 10:13 PM

Jaaaaaaa ful debelo. Kr roko ti dol potegne, ko vzameš iz škatlce. twisted.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#248 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 15 January 2006 - 11:26 PM

sj piše količina gor! a lahko primerjate,(te,k mate kero od teh 2 kremc?)
a m24 je bolj bogata z aok od tf,kaj pa če primerjaš s clinians jabolko
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#249 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 15 January 2006 - 11:32 PM

QUOTE(DiLeMa)
Sonchika eno vprašanje še imam ... mami ima doma ono temno rjavo kremo Anew Alternative, tisto k je nazadnje prišla ven in je kao tudi proti pigmentnim madežem pa to ... kakšna je ta krema če mogoče veš? Je kvalitetna? Pa zanima me komedogenost, AOK in tako naprej. Bi ta krema ublažila tudi flekce od mozoljev?

Uglavnem zanima me če bi bila ta krema primerna kot (občasna) nočna nega za mojo kožo, mami krema namreč ne paše ker pravi da ima raje tisto belo in nam zdej kr stoji na polici.

Ta krema ima isti učinek kot CP, vsebuje glikolno kislino. Ja odstranjuje flekce, ampak ni za mlado kožo.

Bela ima pa tudi glikolno, ampak na 5. mestu, Alternative pa na 2. mestu in je kar močna.

Jaz jo imam, jo nanašam 3x na teden zvečer.
  • 0

#250 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 15 January 2006 - 11:45 PM

se prav bejbike moje lepe, bi jst lahko namest da posegam po preveč agresivnem peelingu, uporabla to kremco, po kateri isto bledijo flekci in ni tok močna kokr peeling, ja? biggrin.gif
  • 0

#251 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 16 January 2006 - 09:44 AM

Krema je skoraj tako močna CP, je le v drugi obliki, torej kremi. Glikolna je na 2. mestu in je še vedno močna in ni za mlado kožo.
  • 0

#252 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 16 January 2006 - 09:50 AM

[quote=Tanjci]mene pa zanima če je Avon M24h bolša za polet kot TF? Al obratno? Sej vem, da se je neki o tem že govoril, sam kje bi človk to stauhu ermm.gif biggrin.gif
Ne moreš reči, katera je boljša. Obe kremi sta dobri.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#253 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 16 January 2006 - 09:50 AM

QUOTE(rea)
sj piše količina gor! a lahko primerjate,(te,k mate kero od teh 2 kremc?)
a m24 je bolj bogata z aok od tf,kaj pa če primerjaš s clinians jabolko

Tu nekje so vse. Vse so podobne. En AOK gor ali dol.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#254 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 January 2006 - 11:33 AM

QUOTE(lejck)
se prav bejbike moje lepe, bi jst lahko namest da posegam po preveč agresivnem peelingu, uporabla to kremco, po kateri isto bledijo flekci in ni tok močna kokr peeling, ja? biggrin.gif

Ja, tako je. Sej zlo podobna reč je tudi Avene Cleanance K, ki ima na 4. mestu glikolno kislino. Jaz jo bom nabavila, so mi na enem drugem forumu svetovali, da jo naj uporabljam največ vsak 3. dan ker je zadeva močna. Jo bom pa nanašala samo na brado malo, imam tam ene dva flekca.

So pa te zadeve skoraj tako močne kot peeling ... ta rjava krema od Avona pa sploh.
  • 0

#255 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29872 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 January 2006 - 11:41 AM

ali ima katera od vas, ki uporablja lusheve kreme za obraz (katerokoli), normalno (do mešano) kožo? ker kolikor sem gledala sestavine od teh kremic, mi moj laični feeling pravi, da znajo bit mastne (furt naprej olja na prvih parih mestih) ... in katera od njih je najbolj lahka?
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#256 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 16 January 2006 - 11:45 AM

mislim da bo za mesano kozo primerna imperialis krema od lusha. jaz sem jo imela nekaj casa nazaj in mi je bila fenomenalna, res najboljsa krema kar sem jih imela do zdaj. po njej sem imela garnier, clinians, zdaj imam SD pa mi nobena ni bila tako ok kot ta. a slucajno ve katera kaksne ima kaj sestavine?
  • 0

#257 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5832 posts

Posted 16 January 2006 - 11:47 AM

špela, ultralight je zelo lahka. jaz sem jo imela za poleti!
  • 0

#258 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 January 2006 - 11:48 AM

Sem našla sestavine, bom odprla ustrezno temo v 'sestavinah'.

Me je že Špela prehitela! wink.gif
  • 0

#259 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 16 January 2006 - 11:55 AM

Jst mam od Lusha Ultralight. Sem jo tud že dala ocenit pa je ful dobra. Ma še SPF. Men se ne zdi mastna. Se ful hitr lepo vpije.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#260 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 16 January 2006 - 12:01 PM

jst sm to že v temi sestavine vprašala, pa bom še tuki ..a ima mogoče katera sestavine od kreme garnier fresh? če poznate kakšno stran na kateri bi bile, lahko napišete?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users