Jump to content

Photo

Umivanje las

• Please log in to reply
368 replies to this topic

#241 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 19 February 2006 - 04:56 PM

Ce pa imam zdajle Tigi ermm.gif
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#242 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 19 February 2006 - 06:15 PM

Kterga pa maš? Pa sej Tigi isto spada v rang kvalitetnih šamponov. Je bilo pač prej govora o Fitovalu, pa sem ga omenila. Lahko bi namesto njega tudi Tigija omenla, sej je vseen.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#243 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 19 February 2006 - 06:51 PM

Važno je samo, da šampon ni agresiven, ker taki uničujejo lase/lasišče.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#244 smarties

smarties

sramežljivec

• Člani
  • 81 posts

Posted 19 February 2006 - 07:11 PM

jst sm imela neki casa od subrine in sem bila zadovolna,zdaj sm si kupla od loreala ,balzam mam od panten,masko od gliss kur,zascito pred likannjem pa sm kupila pr frizerki.
  • 0

#245 čuča

čuča

sramežljivec

• Člani
  • 61 posts

Posted 19 February 2006 - 07:17 PM

lase si umivam nekje 2-3 krat na teden z dove šamponom in dove balzamom za zdej mi je super.
Dove pa zato, ker imajo vsi proizvodi enak vonj. Na živce mi gre ko mi telo diši po nečemu, lasje nekaj tretjega, intimno milo ima spet drugačen vonj, potem je treba še kreme odišavit z nekim x vonjem - vn pa dobiš neko smrdečo mešanico mad.gif
  • 0

#246 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 20 February 2006 - 10:56 AM

QUOTE(DiLeMa)
Lahko pa preprečiš cepljenje, izpadanje in lomljenje z uporabo kvalitetnih preparatov. In Fitoval je eden izmed njih.

Kateri pa spadajo še med kvalitetnejše izdelke? Kakšen pa je h&s?
  • 0

#247 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 20 February 2006 - 11:07 AM

QUOTE(DiLeMa)
Lahko pa preprečiš cepljenje, izpadanje in lomljenje z uporabo kvalitetnih preparatov. In Fitoval je eden izmed njih.

• 0

#248 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 February 2006 - 11:10 AM

Med kvalitetnejše šampone spadajo tisti, ki so izredno nežni in po možnosti še vlažilni, negovalni. Od Head & Shoulders ne vem točno sestavin, ampak mislim, da je čist v redu šampon.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#249 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 22 February 2006 - 09:14 PM

men je Fitoval totalno premasten... sem ga imela in mi še zdej pol flaške stoji v omarci rolleyes.gif
  • 0
Posted Image

#250 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 February 2006 - 09:15 PM

Premasten? blink.gif Uhh pa ta šampon ja nobenih olj ne vsebuje? Bom morala preverit sestavine ...
  • 0

#251 SlaybeLLe

SlaybeLLe

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 130 posts

Posted 22 February 2006 - 10:01 PM

herbal essences šampon & balzam za volumen...sm ga hotla že skenslat k vem da HE testira na živalih, sam noben šampon do zdej ni biu tok ql.. bleh ermm.gif
  • 0

#252 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 22 February 2006 - 10:14 PM

QUOTE(DiLeMa)
Premasten? blink.gif Uhh pa ta šampon ja nobenih olj ne vsebuje? Bom morala preverit sestavine ...

ne vem... mogoče sem imela že tako krizo na lasišču... zdej imam bolš, se mi ne mastijo tolk zlo, tko da bom mogoče spet probala - zato pa ga nisem hotla vržt stran

sam dej res plis prever, če je kej masten
biggrin.gif
  • 0
Posted Image

#253 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 22 February 2006 - 11:07 PM

jz sm ugotovila da mi je fructis totalno izsušil lasišče,kr tko podobne prhljaju so belt e pikce,kr neki ermm.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#254 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 22 February 2006 - 11:10 PM

Se strinjam, Fructis=agresija. Tudi Guhl za mastne lase (mislim da je Pivo) je podoben.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#255 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 23 February 2006 - 11:39 AM

[quote=Tanjci][quote=DiLeMa]Premasten? blink.gif Uhh pa ta šampon ja nobenih olj ne vsebuje? Bom morala preverit sestavine ...[/quote]
ne vem... mogoče sem imela že tako krizo na lasišču... zdej imam bolš, se mi ne mastijo tolk zlo, tko da bom mogoče spet probala - zato pa ga nisem hotla vržt stran

Sm hotla preverit in ugotovila, da na embalaži ni sestavin, ampak so na oni kartonski škatlci, ki je pa nimam več. ermm.gif Ampak sem gledala enkrat sestavine in sem 99,9% da ne vsebuje nobenih olj.
  • 0

#256 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 23 February 2006 - 01:19 PM

QUOTE(crna)
Se strinjam, Fructis=agresija. Tudi Guhl za mastne lase (mislim da je Pivo) je podoben.

guhl za mastne lase je limonina melisa,pivo mislim da je za čvrstitev las
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#257 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 23 February 2006 - 01:23 PM

QUOTE(mishka)
QUOTE(DiLeMa)

H&S je o.k. jaz sem jih imela in so mi bli dobri, še bolš so pa od Loreala. No sam jaz kr pogosto menjam šampon.
  • 0

#258 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 23 February 2006 - 04:25 PM

QUOTE(rea)
QUOTE(crna)

guhl za mastne lase je limonina melisa,pivo mislim da je za čvrstitev las

Možno. Jst sm ga mela na začetku prvega letnika v sr. šoli in se niti ne spomnem. Mislim da je bil pivo (vem, da se mi je zdel blazno kul met šampon "s pivom" rolleyes.gif 8) ).
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#259 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 24 February 2006 - 07:10 PM

[quote=DiLeMa][quote=Tanjci][quote=DiLeMa]Premasten? blink.gif Uhh pa ta šampon ja nobenih olj ne vsebuje? Bom morala preverit sestavine ...[/quote]

Sm hotla preverit in ugotovila, da na embalaži ni sestavin, ampak so na oni kartonski škatlci, ki je pa nimam več. ermm.gif Ampak sem gledala enkrat sestavine in sem 99,9% da ne vsebuje nobenih olj.[/quote]
dodajam tistih 0,1% do 100%... NI OLJA... jst sem se spomnila, da imam škatlico biggrin.gif
  • 0
Posted Image

#260 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 28 February 2006 - 03:11 AM

js sm bla vedno zmedena glede samponov, zdej pa k sm si nabavla tigi oatmeal&honey je dosti bols k se mi ni treba umivat las vsak dan mogoce vsak drugi al tretji dan. drgac pa prej fructis mi je delal neke bele sprijete kepice na lasiscu ermm.gif razen long&strong je bil kar ql sam vseen so ble lase drug dan mastne, pantene za volumen je imel ucinek samo prvi dan drug dan je blo že vse polezano, pantene full&strong sploh ni imel posebnega ucinka, herbal essences pa tud ne. zdej bo za enkrat ostala kr pr tigiju smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users