Česa ne bi nikoli oblekle/obule?
Posted 17 September 2011 - 07:52 AM
Naprimer majica brez naramnic, spodaj pa navadni modrc, ali po možnosti še prozorne naramnice (tega ne prebavljam). Res mi je grdo tudi, če imajo neko majico z odprtim hrbtom, potem pa navadni modrc, čeprav ok, to lahko izpade sexy, ampak večini se ne posreči.
Druga taka stvar pa so mi spodnje hlačke. Če ima res oprijeto jersy krilo, ali obleko NE MOREŠ imet spodaj hlačk s šivi, ker se vse vidi skozi.
Ko sem videla tole sliko sem se na vse zgornje spomnila. Meni zgleda res ful neokusno.
http://ulicnistil.co...moda/kongresni/
Posted 17 September 2011 - 07:54 AM

Posted 17 September 2011 - 08:01 AM

Pa malo nižje je Danica Lovenjak, deluje, kot da ima 40+ let.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 17 September 2011 - 08:02 AM
Jaz do čevljev sploh prišla nisem, ker samo njene gate vidim.

Posted 17 September 2011 - 08:11 AM

Posted 17 September 2011 - 08:52 AM

Posted 17 September 2011 - 11:04 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 17 September 2011 - 11:07 AM
Podpis pod Ano, pa ta ženska ima še premajhne gate oblečene. Jaz ne vem, a se ne pogledajo v špegel sploh.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 September 2011 - 11:12 AM
zakaj Danica?
aha, sm vidla, da je kasneje dol tud Danica slikana =)
Posted 17 September 2011 - 11:22 AM

Posted 17 September 2011 - 11:46 AM

Posted 17 September 2011 - 11:49 AM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 17 September 2011 - 11:55 AM

Posted 17 September 2011 - 11:58 AM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 September 2011 - 12:14 PM
Ful mi je grdo ko punce ne pazijo kakšno perilo oblečejo pod določena oblačila.
Naprimer majica brez naramnic, spodaj pa navadni modrc, ali po možnosti še prozorne naramnice (tega ne prebavljam). Res mi je grdo tudi, če imajo neko majico z odprtim hrbtom, potem pa navadni modrc, čeprav ok, to lahko izpade sexy, ampak večini se ne posreči.
Druga taka stvar pa so mi spodnje hlačke. Če ima res oprijeto jersy krilo, ali obleko NE MOREŠ imet spodaj hlačk s šivi, ker se vse vidi skozi.
Ko sem videla tole sliko sem se na vse zgornje spomnila. Meni zgleda res ful neokusno.
http://ulicnistil.co...moda/kongresni/
Včeraj sem po stotih letih bila spet zunaj in sem gledala, kako so naše partymuce oblečene - O M G. Prosojne pajkice, neka džersi tunika, dol pa neki čip čip čip čevlji črni/blešččasti s platformo, jaz nisem mogla verjet, kako neokusno je vse skombinirano. Če nimaš občutka, da bi kupil malo manj čipizgledajoča oblačila, pol pa raje pojdi ven v kavbojkah in navadni majici. Pa s tem spodnjim perilom, obup, včeraj sem se komaj zadrževala, da se nisem zadrla za eno punco, da bi lahko šla v Intimissimi po brezšivne gate; imela je oblečeno bež obleko, ki ji je komaj prekrila rit (pa se vsa prosojna je bila, in bolj oprijetna ne bi mogla bit), spodaj pa navadne gate, ki so se ji zarezale v rit in navaden bel modrc s nekimi čipkicami, ki so valda zgubale površino obleke na prsih.
Pablo Picasso
Posted 17 September 2011 - 12:19 PM

Mene kar zaboli, ko vidim kaj takega.
Pa o teh bejbah, ko si jih ti opisala- bruh. Take hodijo v top in so vse po istem kopitu oblečene.
Posted 17 September 2011 - 12:32 PM

Pablo Picasso
Posted 17 September 2011 - 01:19 PM
listek je ven štrlel
Ko si ravno omenila listek - meni grejo tudi na zivce, pa zadnje case so ti listki cele plahte (ja ja neke EU zahteve, whatever). O.o V glavnem - zanima me, kako se jih lotite? Meni se jih ne da vedno parati proc, vcasih se jih niti ne da, ker je listek zasit z isto nitjo kot obleka. Mislim, dalo bi se, samo potem moras obleko nazaj zasiti. Rezem jih tudi nerada, ker potem ostane oster rob, ki me nemalokrat riba po koži ali pri vrhnjih oblacilih cufa spodnja. Pa na zivce mi gre grdo odrezan rob listka. Maaaa.... . Skratka .. what?
Na usklajeno spodnje perilo sem tudi jaz obcutljiva s tem, da imam "za ven" vecinoma samo kupljene komplete, za doma pa kombiniram, seveda se vedno v stilu in barvah. Sem kar zivcna, ce se spodnje perilo ne ujema. : )
Posted 17 September 2011 - 01:21 PM
Jaz jih prerežem, na bolj obćutljivih mestih pa jih odparam (npr spodnje hlače, kakšna spodnja majica).
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users