Jump to content

SLOVENIJA - novice, članki, kolumne, blogi, mnenja

• Please log in to reply
4608 replies to this topic

#241 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 August 2011 - 11:10 PM

QUOTE(Sally @ 15. 8. 2011 - 0:01) View Post

In kaj pol?

In da se vedno sklepa, da je tam zadaj neko pranje denarja al neki,

V 90% tudi je. Bogat si lahko samo tako da dobiš loto, da prodaš neko idejo ali da maš mutne posle. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#242 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 August 2011 - 11:40 PM

Ravno Jelinčič je tisti, ki najglasneje tuli, da naj bo vse vidno javnosti in da pa je on eden izmed redkih
(menda celo edini) v politiki, ki nima kaj za skrivat. Torej? Volijo pa tega klovna itak v povprečju samo
neki 17-letni naci smrkavci, mislim, da ta človek ne more imeti niti enega volivca, ki bil imel glavo na pravem
mestu.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#243 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 15 August 2011 - 07:23 AM

Da se razumemo, nisem Jelinčič fan.
Samo take stvari me blazno piknejo. Mogoče pa ima kakšno dobro idejo, na to pa ni nihče pomislil. Mogoče je res prodal tiste svoje starine.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#244 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 15 August 2011 - 07:59 AM

Če je res prodal starine, naj to tudi pove, a ne? Ne pa da se dobesedno roga vsem ljudem v faco s to aroganco. To me je najbolj zmotilo, saj vem, da ima enih 5 nepremičnin, naj jih ima, ni ne prvi ne zadnji, da bi kje pokradel kaj, ampak ta njegov odnos. To mi gre na živce. Zame je to zafrkavanje javnosti v glavo.

Plus:

Že skoraj dve desetletji prejema poslansko plačo, drugih dejavnosti kot poslanec pa ne sme opravljati.

Da niti ne pomislim, kaj bi bilo, če bi recimo Pahor, ki je trenutno na tapeti in grešni kozel za vso nesrečo Slovenije, kupil kaj podobnega za pol milijona, po moje bi ga ličnali, če pa kupi Jelinčič . . . se pa vsi malo nasmehnemo, in smo brezbrižni, češ . . . kaj se pa vtikujemo, kaj nas briga kje je pobral denar.

In zato smo tam kjer smo, zato nekateri nimajo za jest, Jelinčiči (pišem v množini) si pa kupujejo vile za pol milijona.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#245 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 18 August 2011 - 04:41 PM

Črtomir Janša

laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#246 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 18 August 2011 - 04:42 PM

Ne odpre linka.
  • 0
Viens, reste ici!

#247 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 18 August 2011 - 04:50 PM

Pa jaz povem. biggrin.gif Janez Janša in Urška Bačovnik Janša sta dobila sina Črtomirja.
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#248 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 18 August 2011 - 04:54 PM

Ok zdaj dela. Ja lepo. tongue.gif

• 0
Viens, reste ici!

#249 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 18 August 2011 - 04:57 PM

Čestitke! Se mi pa zdi, da je bila celo večnost noseča. Ime mi je grozno. biggrin.gif

• 0

#250 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 August 2011 - 10:00 PM

Bvahahaha.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#251 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 24 August 2011 - 11:22 PM

Irena Avbelj se je poškodovala na tekmovanju v Srbiji. Utrpela je kompliciran zlom noge in je že na zdravljenju v UKC Ljubljana.
Mi je pa zanimivo, da je to zanjo "šele" prva poškodba (pri tako dolgi in ekstremni karieri).

http://www.zurnal24....u-clanek-133190
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#252 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 25 August 2011 - 05:29 PM

Joj, jaz prvič slišim zanjo. blush2.gif blush2.gif
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#253 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 29 August 2011 - 08:05 PM

http://www.dnevnik.s...nika/1042468717

Njenega zdajšnjega tipa poznam, zanjo pa tut vem kera je. PSIHOPATSKO, fak.
  • 0

After all this time?

Always.

#254 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 29 August 2011 - 08:18 PM

"Zapisala si je, da mora imeti lase spete v figo, da rabi trak za lase in lak za lase, očitno za to, da za njo na kraju dejanja ne bi ostala kakšna sled te vrste. Napisala je, da mora v avtu pustiti rezervna oblačila, s seboj v Tivoli pa prinesti celo vrečko za bruhanje - očitno ni vedela, ali bo prenesla pogled na krvavega Ivana"
blink.gif wacko.gif
  • 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

#255 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 05 September 2011 - 05:15 AM

KLIK

Za družinski referendu je zbranih že 25 000 podpisov

surrender.gif confused.gif mgun1.gif mgun1.gif

Nasploh se malo sprehodite po tej strani. AJEBES.jpg
  • 0

• Guests

Posted 05 September 2011 - 07:38 AM

blink.gif Obup.
Zmagovit mi je pa ta odstavek:
"Zakonska redefinicija zakonske zveze in družine bi odprla vrata diskriminaciji učiteljev, ki po svoji vesti ne bi mogli učiti, da sta zakonska zveza in istospolna zveza po svojem pomenu enaki, ter matičarjev, ki po svoji vesti ne bi mogli poročati istospolnih parov. Zaradi svojega stališča ne bi mogli dobiti službe oz. bi jo lahko izgubili, kar prav tako pomeni diskriminacijo teh oseb. Redefinicija zakonske zveze in družine prav tako odpira vrata homoseksualni indoktrinaciji otrok heteroseksualnih staršev v izobraževalnih programih. S tem bi bila kršena pravica staršev, da odločajo o tem, v kakšnem vrednostnem svetu bodo otroci izobraženi."

Zanimivo, da se izpostavi problem, da če si sam zategnjen in diskriminatoren, hočeš pravico, da svojega otroka vzgojiš, da bo takšen. Res, ja. Dobro se nam obeta. down.gif

In pa verjetno se že zdaj omenjeni učitelji počutijo diskriminirane, ker morajo govoriti o evoluciji, ko pa vendar vedo, da nas je ljubi Bogec naredil. laugh.gif Kolikor je meni jasno, naj bi učitelj učil po učnem načrtu, ne pa po svoji vesti. tongue.gif
  • 0

#257 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 05 September 2011 - 03:22 PM

Meni gre kar na bruhanje, ko to berem. wacko.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#258 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17285 posts

Posted 09 September 2011 - 03:49 PM

Slovenci odkrili način za bolj učinkovito kemoterapijo za vsa lokalizirana obolenja (tudi za raka).

KLIK
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#259 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 11 September 2011 - 09:45 PM

thumbup.gif

Končno nekje prednjačimo, in to ni lestvica števila samomorov ali brezposelnih.
  • 0

#260 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 14 September 2011 - 12:32 PM

Pohvalno!

Zadnjič sem na poroki, na oglasni deski pred cerkvijo videla, da imajo prav razporede, kje in kdaj lahko daš svoj podpis za družinski referendum. ermm.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users