Tak kot so Egipčani navijali za nas na tekmi z Alžirijo (jih je izločila v kvalifikacijah), tako so Rusi navijali za Alžirce.
Svetovno prvenstvo v nogometu 2010
Posted 15 June 2010 - 03:11 PM
Tak kot so Egipčani navijali za nas na tekmi z Alžirijo (jih je izločila v kvalifikacijah), tako so Rusi navijali za Alžirce.
Posted 15 June 2010 - 03:12 PM
After all this time?
Always.
Posted 15 June 2010 - 03:52 PM
Ronaldo meni deluje kot en pohlepen, nadut in neprofesionalni pamž, bljak.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 15 June 2010 - 03:59 PM
Posted 15 June 2010 - 04:12 PM
True.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 15 June 2010 - 04:50 PM
OK, sedaj mi je bolj ali manj jasno, zakaj ženske gledajo futbal. Zakaj bi ga gledali moški, mi pa še kar ni jasno.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 15 June 2010 - 05:00 PM
Meni pa Kristina Ronaldo ni povšeči, igra pa dobro - res.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 15 June 2010 - 05:23 PM
Glavno, da tvoje aktivnosti, življenski slog, izbor ogleda športnih disciplin in filmov, spadajo v rang superiornega, pametnega preživljanja časa. Daj se kaj pogosteje oglasi in še z nami podeli skrivnosti tako kvalitetnega življenja.
Sicer sem praktično prepričan, da ne razumeš, od kje podcenjujoč odnos do tistih, ki gledajo fuzbal (tisti, ki ga igrajo, seveda niso všteti v to). Hecno mi je, da folk iz fotelja s pivom v roki izjavlja "zmagali smo", "srečo smo imeli" in podobno ... s čim točno so oni pripomogli k zmagi?
Jaz sem tudi navijal recimo za nekaj motocross dirkačev, ampak po zmagi nekako nisem prišel na dan z "zmagali smo", četudi sem katerega od njih celo osebno poznal. Od kje pri timskih športih ljudem ideja, da so zmagali ... ne vem.
Kar se pa pogostejšega javljanja tiče, mi ga pa onemogoča ravno moj življenJski slog.
Posted 15 June 2010 - 06:25 PM
Joj da bi angleže nabili v njihovo naduto DUPE, ej, si kupim 17 vuvuzel in trobim cel mesec, ej.
Nein! Ne vem zakaj, ampak mam tak zasciten ljubec odnos do Anglezev. Mislim, ok, ce jih premagamo, ampak ce zarad tega ne bi sli naprej, bi bla pa vseeno malo zalostna.
Posted 15 June 2010 - 06:35 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 15 June 2010 - 07:01 PM
vuelvo a vos,
Posted 15 June 2010 - 07:32 PM
vuelvo a vos,
Posted 15 June 2010 - 07:46 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 15 June 2010 - 08:50 PM
[Napoleon]
Posted 15 June 2010 - 08:58 PM
Morm rečt da so me presenetl že k 50 minut ni blo gola
O buh pomagej, popušili na celi črti.
Posted 15 June 2010 - 08:58 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 15 June 2010 - 09:04 PM
Pa še parkrat je napačnga reku. Sej razumem, so pač si podobni pa mado čudna imena.
Sam to je res popuš za komentatorja.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users