Jump to content

Photo

Baričevič zlorabljal pse?

• Please log in to reply
270 replies to this topic

#241 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 11 February 2010 - 10:49 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 11. 2. 2010 - 22:45) View Post

Je pa Žerjav pravkar povedal, da se bo od tega distanciral (bolana nagnjenja vele-zdravnika in mučenje psov).

Hh, kdo bi si mislil.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#242 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 February 2010 - 10:50 PM

A ne no! Jaz sem v šoku.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#243 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 11 February 2010 - 10:52 PM

Oh joj, kriza no. Zadosti te teme zame.
  • 0

• Guests

Posted 11 February 2010 - 11:49 PM

ATLAS, star pet let
- Sluznica rektuma in anusa je močno zadebeljena.
- V končem segmentu rektuma, tik ob anusu, je bilo več polmesečastih, temno rdečih raztrganin.
- Anus je bil širok šest centimetrov.
- Deli sluznice rektuma so bili brez epitela.

ATOS, star šest let
- V začetnem delu sluznice rektuma je bilo pet vretenastih raztrganin, velikosti 1 x 0,5 centimetrov s sivimi, razcefranimi robovi ter centimeter široko krvavitivjo.
- Analna odprtina je bila delno odprta (1,5 centimetra).
- Površina sluznice je bila na prehodu iz kutane analne sluznice v žlezno rektalno sluznico brez epitela.
- Proprija je imela mulitfokalne akutne krvavitve.

JOY, stara deset let
- Sluznica rektuma je bila blago zadebeljena in rožnate barve.
- Vzdolžno odprt rektum je bil enakomerno širok (8,2 centimetra).
- Anus je bil širok 6,8 centimetra.
- Površina sluznice je bila na prehodu iz črevesne v kutano sluznico brez epitela.

vir: rtvslo.si

cry2.gif
  • 0

#245 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 12 February 2010 - 08:23 AM

@FTSE: Tebi pa tudi nikoli ni nič prav ... če bi bili tiho, bi bilo narobe, ko pa pripravljajo interpelacijo, pa svinje štepajo politične točke. laugh.gif

V tvojem idealiziranem svetu bi takoj odstopil vsaj kmetijski minister, čeprav je tudi notranja ministrica vsaj malo sumljiva pri tem. Ampak svet ni idealiziran, ker pa nista odstopila, sta si pač sama kriva, da sta na tapeti. Predvsem seveda kmetijski minister.
  • 0

#246 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 February 2010 - 09:22 AM

Meni je naravnost grozno, če pomislim, da če se to ne bi zgodilo, bi te pse še naprej zlorabljal. In jasno je, da jih je takrat pred leti želel nazaj, samo da bi nadaljeval s tem početjem.

Jaz ne zahtevam odstop ministrov, mi je pa mimo tudi odnos Pahorja (aka THE THINKER), ki nekje o tem en teden premišluje. unsure.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#247 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 12 February 2010 - 09:57 AM

Mater ej gnusnosti kr letijo na dan biggrin.gif Zdej sem že na parih straneh prebrala da sta bla na kraju 2 rešilca, in da sta bili poškodovani dve osebi, druga pa se je potem odpeljala s privatnim avtomobilom.

No kdo je bil pol še zraven...Senica, Kresalka?...Una Barbara something?
Wanna take bets?

Mene je sram da živim znotraj meja te države trenutno, res.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

• Guests

Posted 12 February 2010 - 10:41 AM

QUOTE(_Planet_ @ 11. 2. 2010 - 21:53) View Post

Sem cakala, da bo nekdo to napisal. Castim pangalakticni grlorez.

Men je pa cist ok, da si je Pahor vzel en teden, v tem tednu bojo prisla vsa porocila, konkretni dokazi itd itd, samo pol ko bo teden mimo, bi mogli pa letet vsi tisti, ki so bli vpleteni v to, da je Baricevic dobil pse nazaj (ne nujno ministri) - predvsem tisti, ki so bli obvesceni o njihovih anatomskih spremembah in so torej meli neko sliko, kaj bi se lahko dogajalo. Dali so mu jih pa najbrz itak zato nazaj - ker so kolegi in bi ga osramotili, ce bi prislo v javnost. Tako da... blah... IPB Image
  • 0

#249 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 12 February 2010 - 02:23 PM

Eh ne da se mi poglabljat v vse te umotvora, bom pač na kratko izrazila misli o vsem tem: prav je da so Saško psi raztrgali, je pa jasno, da so morali biti evtanazirani tudi sami, saj niso bili pravilno vzgojeni.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#250 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 12 February 2010 - 02:57 PM

QUOTE(Kinky @ 12. 2. 2010 - 9:22) View Post

Meni je naravnost grozno, če pomislim, da če se to ne bi zgodilo, bi te pse še naprej zlorabljal. In jasno je, da jih je takrat pred leti želel nazaj, samo da bi nadaljeval s tem početjem.
Jaz ne zahtevam odstop ministrov, mi je pa mimo tudi odnos Pahorja (aka THE THINKER), ki nekje o tem en teden premišluje. unsure.gif

Podpis. :|

QUOTE(izabela @ 12. 2. 2010 - 10:41) View Post

Men je pa cist ok, da si je Pahor vzel en teden, ...

Izabela, cemu si k temu svojemu razmisljanju citirala moj post, ki je letel na nekaj cisto tretjega? smile.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#251 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 12 February 2010 - 04:04 PM

QUOTE(Sally @ 12. 2. 2010 - 9:57) View Post

Mater ej gnusnosti kr letijo na dan biggrin.gif Zdej sem že na parih straneh prebrala da sta bla na kraju 2 rešilca, in da sta bili poškodovani dve osebi, druga pa se je potem odpeljala s privatnim avtomobilom.

No kdo je bil pol še zraven...Senica, Kresalka?...Una Barbara something?
Wanna take bets?

Mene je sram da živim znotraj meja te države trenutno, res.

Mene tudi in na jok mi gre cry.gif Bogi kužki, kako je folk lahko tako krut in ogabn, enostavno ne morem razumet tega!!!
  • 0

#252 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 12 February 2010 - 04:22 PM

Kdaj bodo to gnusobo od človeka pokopal?
Mene ma, da bi zorganizirala en ogromen protest, ker si tak človek za moj pojem ne zasluži bit nikjer pokopan.

• 0

#253 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 12 February 2010 - 04:36 PM

Si že zamudila, pogreb je bil mislim da v soboto.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

• Guests

Posted 12 February 2010 - 05:09 PM

Haha, Planet, zmotla sm se. smile.gif

(najbrz podzavestno, ker bi mi reees prav prisel zdaj en grlorez.. alpa vsaj tista opeka zavita v limonino lupino... tongue.gif )
  • 0

#255 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 12 February 2010 - 05:26 PM

Se mi je zdelo. : D Hmmm opeka v limonini lupini, tega pa ne poznam? woot.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

• Guests

Posted 12 February 2010 - 05:37 PM

"Pangaakticni grlorez naj bi deloval nekako tako, kot bi vam raztreščili možgane z rezino limone, ovito okrog velike zlate opeke." wink.gif

• 0

#257 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 23 February 2010 - 01:31 PM

Po eni strani mi je čisto ok, da so ga požrli. Sodomija mi je nekaj najbolj izprijenega in bolanega in ne morem razumet, kako lahko nekdo muči živali, sploh na tak način.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#258 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 23 February 2010 - 01:50 PM

Na pogrebe se pa _RES_ ne hodi protestirat, a smo bolani al kaj? Storilec je mrtev pa bomo kaj, šikanirali familijo in druge?

Taka dejanja enačim z unimi cigani ameriškimi ki hodijo protestirat pred pogrebe homoseksualnih ameriških vojakov padlih v Iraku.
  • 0

#259 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 23 February 2010 - 02:03 PM

O mrtvih tako kot o živih. Nič ni sum na zlorabo-bila hudiča. A ker je bil bogat in poznal pol LJ se bo pa o njem lepo govorilo.
Baričevič in Zora sta bila premaknjena, egoistična, nevarna ljudem, jim grozila, spuščala pse na druge pse in tudi 1x je Zora zagrozila poznancu, da bo pse spustla na njega, če ji bo sledil do doma, pred tem pa njen pes napadel psico od poznanca.

Klinc pa tako sprenevedanje. Se mi kar obrača, če pomislim, da so lepo o njem govorili na pogrebu in da se je še kak politik tam prikazal. Ma pujsom vreč take gnilobe od ljudi. evil.gif

Ufff ja besna sem...Besna ker bomo vsi ostali lastniki psov (nad40CM) polno najebali, pa ni važno kako uvideven, sposoben in odgovoren si. evil.gif
  • 0
IPB Image

#260 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 23 February 2010 - 02:10 PM

Nic nisem rekel o govorjenju. Rekel sem, da se na pogrebe ne hodi protestirat.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users