Jump to content

Photo

Predlog za Spletni Forum

• Please log in to reply
347 replies to this topic

#241 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 14 December 2006 - 10:21 PM

ma ja, prou, boli me. kar se mene tice, smo opravl s tem
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#242 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 15 December 2006 - 02:07 PM

hehe v bistvu je to zdej ful hecn v teh temah ratal, ker tko dejansko ne bo nobenih novih slik. samo slike članic, ki so bile videne že prej in se ne spreminjajo s tako svetlobno hitrostjo, da bi lahko vsak dan ponudile nekaj novega. samo razmišljam... mal bo dolgočasno ratal. recimo lany je začela svojo kariero forumašice prov v tej temi o laseh, prej omenjnea inchy prav tako, pa anjbrž je še nekaj takih. se mi zdi, da prov te teme privlečejo največ novih članov in kasnješih aktivnih uporabnikov.
to je v razmislek. dejansko mi je pa vseeno, js sm itak not biggrin.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#243 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 15 December 2006 - 02:13 PM

Članov je bilo že prej vedno dovolj novih, imamo skos stalni pritok, tudi veliko preden so bile te teme - namreč dotične teme niso tako stare in smo bili prej kar nekaj časa brez njih. In sem tudi trdno prepričana, da niso te teme glavna stvar, ki privablja nove forumaše. Že če pogledam sebe - meni je bil ta forum pred temi temami enako zanimiv, predvsem zaradi simpatičnih forumašev in sproščene komunikacije. Mal žalostno bi blo, če bi vrednost foruma slonela samo na dveh temah, kje se dejansko ne dela druga, kot lepi slike.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#244 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 15 December 2006 - 02:42 PM

no potem bom pa tkole rekla: men je kul ideja, če bi te teme vidli registrirani člani foruma, neregistrirani gosti pa ne. tko bi se pridobival nove člane brez privlačnega elementa slik, poleg tega pa ne bomo prikrajšani za lasne in MU pridelke novih članov in članic. biggrin.gif
btw, kaj če bi kak ČLAN tut kako svojo frizuro nalimu? laugh.gif
  • 0

#245 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 December 2006 - 02:46 PM

Sej se bo skos dodajal novi folk, takoj ko se bo vidlo, da kdo redno sodeluje, bo dobil dostop. Ni to nobena ozko zaključena družba, že zdle ima dostop preko 80 forumašev. Zdej se mi pa ne da več o tem razpravljat, je bilo že vse povedano - vsi itak nikol ne boste zadovoljni.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#246 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 15 December 2006 - 02:49 PM

oooo dilema, pa ne se jezit noooooo smile.gif
predlog pač, ni bil namenjen kot provokacija
  • 0

#247 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 December 2006 - 02:52 PM

QUOTE(pinga @ 15. 12. 2006 - 14:49) View Post

oooo dilema, pa ne se jezit noooooo smile.gif

Sej nism jezna, mi je žal, če tko delujem. oops.gif Samo tolk smo že o tem razpravljali, da mi je zmanjkal besed - itak mam filing, da skos neki nakladam. laugh.gif Drgač pa js pravim - power to the people. tongue.gif Se mi je zdelo, da je večina ZA predlog, pa smo potem nardili, kar se je pač dalo narest. Če pa se bo dolgoročno izkazalo, da zadeva ne funkcionira, se lahko pa še zmeraj kaj druga uvede. Konec koncev se mi zdi pozitivno, da se forum skos spreminja in izboljšuje.
  • 0

#248 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 15 December 2006 - 02:55 PM

Enako z moderatorji - pade nekaj kritik in vsi "v jok pa na drevo" (tole je ciljano predvsem na Sajka). Ja v redu nikoli ne bodo vsi zadovoljni, vsaka zadeva se čez čas poleže in sprejme.

Zmeraj bo nek folk, ki bo videno skritiziral - pa če bo imel 1586 postov al pa 2, ko bo imel dostop do teh treh debat je čist možno da si bo mislim kaka bedastoča je tole in pljunil.

Pa tudi ne rabiš videt slikc nekoga, da osebo prepoznaš in če ti jo je namen spljuvat to itak lahko narediš. Pa tudi mi ni čist jasno, kako vas neke namerne zajebancije spravijo ob živce, osebno mi grejo bolj na "kutijo" reklame in spami, pa vem da se proti temu ne da narest veliko in konec štorije.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#249 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 December 2006 - 03:09 PM

QUOTE(crna @ 15. 12. 2006 - 14:55) View Post

Zmeraj bo nek folk, ki bo videno skritiziral - pa če bo imel 1586 postov al pa 2, ko bo imel dostop do teh treh debat je čist možno da si bo mislim kaka bedastoča je tole in pljunil.

Jaz 'poznam' vse forumaše, ki imajo dostop do tistih tem in upam jamčit za vsakega, da niti eden ne bo dajal nesramnih ali neprimernih komentarjev.

• 0

#250 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 15 December 2006 - 03:12 PM

Dobr sej, pač VIP forum je, konec ne bo nikogar od tega, upam pa da se bo obdržal.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#251 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 December 2006 - 03:13 PM

Bomo na koncu vidl, kok bo - sej pravim, boste sami vidl, kako vam bo vse skupi ustrezal, še zmeri se da potem kej spremenit, nič ni dokončno.
  • 0

#252 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 15 December 2006 - 11:02 PM

QUOTE(crna @ 15. 12. 2006 - 14:55) View Post

Enako z moderatorji - pade nekaj kritik in vsi "v jok pa na drevo" (tole je ciljano predvsem na Sajka).

Kakšen v jok pa na drevo? Vedi, da jaz tu ničesar ne počnem po neki svoji odločitvi. Skratka samo vašim muham strežem. Ali pa onim ki te vaše muhe vkalupijo v konkretne želje. Edina samoiniciativna stvar ki je bila narejena je bila migracija na novi forum in pa - vid' budalo, a - slovenjenje le-tega. To je edina samoiniciativnost.
  • 0

#253 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 16 December 2006 - 09:31 AM

...
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#254 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 December 2006 - 09:57 PM

QUOTE(sajk @ 15. 12. 2006 - 23:02) View Post

Kakšen v jok pa na drevo? Vedi, da jaz tu ničesar ne počnem po neki svoji odločitvi. Skratka samo vašim muham strežem. Ali pa onim ki te vaše muhe vkalupijo v konkretne želje. Edina samoiniciativna stvar ki je bila narejena je bila migracija na novi forum in pa - vid' budalo, a - slovenjenje le-tega. To je edina samoiniciativnost.

worship.gif

• 0

#255 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 18 December 2006 - 06:49 PM

mene pa res mot, da nekateri ta forum imenujete VIP forum. Tudi sama lahko sodelujem tam, pa se zaradi tega ne počutim nič bolj pomembna od drugih. sploh pa se mi zdi meja 1000 postov absolutno prevelika. Kaj če kdo, ki sodeluje kar redno in napiše post samo takrat, ko ima kaj res pametnega za napisat in na videz ne sodeluje, pa bo mogel napisat dolgih 1000 postov, da bo sprejet med t.i. VIP-ovce...
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#256 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 December 2006 - 06:58 PM

Parvinder, to je samo ime, ki se uporablja zato, ker je kratko. Da ne govorimo skos 'podforum za redne člane' se uporabi pač ta besedica 'vip' kar pa dejansko ni - sej poanta tega podforuma je že bila razložena in tle ne gre za noben strašni ekskluzivizem.

In še enkrat ponavljam tole - meja NI izključno 1000 prispevkov, ker je bilo že ogromnokrat lepo razloženo, da je tukaj upoštevanih več faktorjev - nekateri so pač že dolgo na forumu, so stari člani, ampak ne pišejo veliko, zato ima dostop veliko članov z recimo 300 ali še manj prispevki.
  • 0

#257 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 18 December 2006 - 10:05 PM

QUOTE(Parvinder @ 18. 12. 2006 - 18:49) View Post

mene pa res mot, da nekateri ta forum imenujete VIP forum.

Jaz nekako nimam vpliva na to, kako kdo temu reče, dejansko ima dostop do tistih vsebin tisti, ki je dodan v skupino "Redni člani". To se mi zdi pove vse ... smile.gif
  • 0

#258 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 18 December 2006 - 10:15 PM

joj ste zabiti eni. Pi*da sam je res. DileMa ne vem kako se ti da pisat stokrat eno in isto, ce se jim ne da dva posta gor prebrat nej pa zivijo v svetu kjer so moderatorji samovsceni nadpomembni pra*ci, ki skrbijo samo za svojo korist. Tak misljenje jih bo zihr osrecu biggrin.gif
  • 0

#259 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 December 2006 - 11:16 PM

QUOTE(lejck @ 18. 12. 2006 - 22:15) View Post

ce se jim ne da dva posta gor prebrat nej pa zivijo v svetu kjer so moderatorji samovsceni nadpomembni pra*ci, ki skrbijo samo za svojo korist

Tvoj cinizem mi je polepšal večer, čist res. laugh.gif laugh.gif wink.gif

• 0

#260 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 27 December 2006 - 09:59 PM

A je kdo za to, da se pod "Vsi o vsem" nardi ena tema Cvek alpa Nakladalnica, kjer mamo lahka clani prost pogovor med sabo..

Lahka tut disejblate stetje postov v uni temi.

IRC kanala ni, men je pa ucasih dougcajt. :]
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users