QUOTE(Sinnaia @ 1. 5. 2010 - 11:28)

Škrube? Sva bila na isti gimnaziji. Totalni nadutež deluje.
QUOTE(Sinnaia @ 1. 5. 2010 - 12:54)

Ja, to tudi.
Mi pa sploh ni kul, da se na tak šov prijavi nekdo, kii je že tako ali tako precej uveljavljen.
Podpis. Priznam, da obvladajo, sam Š. face ne prenesem, on je samovšečnež! Obvlada pa, ni kej.
Beatboxer mi je bil kul, sej Boštjan tudi, sam nič 'posebnega, pa tudi če na radiu dela, ima ogromno vez in bo že kam prišel.
Kar se pa tiče Fanike... omenjate preveč sočutja, smiljenje. Ne, punce, ženska je zmaga. Ne morem verjet, da ima takšno energijo, tako samozavest. Sem bila ful v stiku s takimi osebami pa verjemite, niti zdaleč je ne dosežejo. Ponavadi se zaprejo vase, sovražijo svet in so polni nesramnih opazk, a v sebi trpijo. Ona je pa tak fenomenalen primer tega, da si še vedno človek, z enakimi pravicami in enakimi dolžnostmi!
Pa še poje krasno, ni se šolala in nihče je prej ni poznal. Privoščim ji, od srca, ona bo naredila marsikaj tudi za druge, ne samo zase. V njej je cela poanta!
QUOTE(Kalypso @ 2. 5. 2010 - 22:07)

Pa daaaaj kaj zdaj oni kokoš dela? A si ni že dovolj velike sramote naredil?

On se zajebava. Na ST je šel zaradi stave

EDIT: Aja, pa še to-za vse prepričane, da je paraliza tista, ki jo je pripeljala do tja... Ja je! Ampak paraliza, ki je del nje in ki jo ona sprejema. In tukaj je bistvo. Lepo poj in izžarevaj. Ona izžareva na popolnoma svoj način. Zato, ker je samozavestna, zato, ker se sprejema, zato, ker je marsikaj prebredla. Zato. Mislim, da se od nje lahko marsikdo veliko nauči. Če pa ne verjame, naj gre za kak dan na Sočo, lepo prosim. Še vedno se teh stvari tok bojimo in nanje kažemo s prstom, kot da se nam ne bi moglo kaj takega zgodit v sekundi.
In človek je najprej človek. Je najprej oseba in je nato bolezen. Ni celebralec, ampak OSEBA s cerebralno paralizo.
No, mal moralnih ne škodi

QUOTE(Immortelle @ 2. 5. 2010 - 22:45)

pa boga reva še na oder ne more sama.
Kako ste nekateri patetični, ne morem verjet!