Jump to content

Photo

Slovenija ima talent

• Please log in to reply
1425 replies to this topic

#241 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 02 May 2010 - 09:45 PM

Joj, kako da niso Boštjana zbrali za naprej?! down.gif
Fanika zna dobr zafušat, pa boga reva še na oder ne more sama.
Ne vem no, B.Č.-ju je mal sočutje naprej udarlo... škoda... sad.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#242 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 May 2010 - 09:46 PM

Ne poje boljše od Boštjana (slabše pa tudi ne), je pa bistveno manj zoprna.

QUOTE(Immortelle @ 2. 5. 2010 - 22:45) View Post
Fanika zna dobr zafušat, pa boga reva še na oder ne more sama.

So what ... za petje ne rabiš nog.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#243 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 02 May 2010 - 09:47 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 2. 5. 2010 - 22:46) View Post

So what ... za petje ne rabiš nog.

Če pa hočeš met neko pevsko kariero, pa. sleep.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#244 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 May 2010 - 09:47 PM

Bo lahko pela po barih, kjer bo sedela.

Jaz sem tudi prepričana, da je njena invalidnost tukaj igrala pomembno vlogo, čeprav pa ne moremo rečti, da poje slabo.
Kvaliteta je primerljiva s petjem od Boštjana, po mojem mnenju. S tem, da ima meni ta Boštjan resnično
totalno odvraten nastop, spominja me na mlajšega brata od Ivana Hudnika. Se bo pa zdaj vsaj lahko
ponašal z zgodbo, da ga je kao premagala bolezen, ne pa boljše petje - to je pa tudi nekaj.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#245 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 May 2010 - 09:48 PM

Ne vem no, B.Č.-ju je mal sočutje naprej udarlo... škoda... sad.gif

Ja točno to, nisem pričakovala tega.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#246 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 02 May 2010 - 09:54 PM

meni pa Boštjan ni tako hudo dobro pel. Ne vem...imam visoke kriterije. Fanika je točno vedela, kje ima omejitve glasu in je temu primerno "priredila" pesem. Pri njem me je ful motila izgovorjava....

Jaz izklapljam sočutje pa gre moj glas še vedno njej....
  • 0

#247 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 May 2010 - 09:55 PM

mene pa je izgovorjava blazno motila pri oni učiteljici al kaj je, tudi v angleščini je pela butl.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#248 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 May 2010 - 09:57 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 2. 5. 2010 - 22:54) View Post
Jaz izklapljam sočutje pa gre moj glas še vedno njej....

yes.gif

• 0

#249 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 02 May 2010 - 10:10 PM

QUOTE(Sarah @ 2. 5. 2010 - 22:55) View Post

mene pa je izgovorjava blazno motila pri oni učiteljici al kaj je, tudi v angleščini je pela butl.gif
A niso rekli, da je učiteljica angleščine? twisted.gif

Fanika & Boštjan pa sta bila meni nekje enako. Sem pa vseeno malo bolj na Fanikini strani, pa ne zaradi bolezni, ampak zato ker mislim, da bo Boštjan tud brez finala naredil solo kariero (kariero v skupini že itak ima), medtem ko za Faniko nisem tako prepričana, da bi ji to uspelo.
  • 0

#250 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 02 May 2010 - 10:11 PM

To se pa strinjam, da si bo Boštjan vseen ustvaril kariero. Mi pa sploh ni tok antipatičen, kot večini tuki gor oops.gif biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#251 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 02 May 2010 - 10:25 PM

QUOTE(Sinnaia @ 1. 5. 2010 - 11:28) View Post

Škrube? Sva bila na isti gimnaziji. Totalni nadutež deluje.

QUOTE(Sinnaia @ 1. 5. 2010 - 12:54) View Post

Ja, to tudi.

Mi pa sploh ni kul, da se na tak šov prijavi nekdo, kii je že tako ali tako precej uveljavljen.

Podpis. Priznam, da obvladajo, sam Š. face ne prenesem, on je samovšečnež! Obvlada pa, ni kej.

Beatboxer mi je bil kul, sej Boštjan tudi, sam nič 'posebnega, pa tudi če na radiu dela, ima ogromno vez in bo že kam prišel.

Kar se pa tiče Fanike... omenjate preveč sočutja, smiljenje. Ne, punce, ženska je zmaga. Ne morem verjet, da ima takšno energijo, tako samozavest. Sem bila ful v stiku s takimi osebami pa verjemite, niti zdaleč je ne dosežejo. Ponavadi se zaprejo vase, sovražijo svet in so polni nesramnih opazk, a v sebi trpijo. Ona je pa tak fenomenalen primer tega, da si še vedno človek, z enakimi pravicami in enakimi dolžnostmi!
Pa še poje krasno, ni se šolala in nihče je prej ni poznal. Privoščim ji, od srca, ona bo naredila marsikaj tudi za druge, ne samo zase. V njej je cela poanta!

QUOTE(Kalypso @ 2. 5. 2010 - 22:07) View Post

Pa daaaaj kaj zdaj oni kokoš dela? A si ni že dovolj velike sramote naredil? lol1.gif lol1.gif

On se zajebava. Na ST je šel zaradi stave biggrin.gif

EDIT: Aja, pa še to-za vse prepričane, da je paraliza tista, ki jo je pripeljala do tja... Ja je! Ampak paraliza, ki je del nje in ki jo ona sprejema. In tukaj je bistvo. Lepo poj in izžarevaj. Ona izžareva na popolnoma svoj način. Zato, ker je samozavestna, zato, ker se sprejema, zato, ker je marsikaj prebredla. Zato. Mislim, da se od nje lahko marsikdo veliko nauči. Če pa ne verjame, naj gre za kak dan na Sočo, lepo prosim. Še vedno se teh stvari tok bojimo in nanje kažemo s prstom, kot da se nam ne bi moglo kaj takega zgodit v sekundi.

In človek je najprej človek. Je najprej oseba in je nato bolezen. Ni celebralec, ampak OSEBA s cerebralno paralizo.

No, mal moralnih ne škodi tongue.gif

pa boga reva še na oder ne more sama.

Kako ste nekateri patetični, ne morem verjet!

• 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#252 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 May 2010 - 11:00 PM

Na FBju se že množično vključujejo v neke debilne skupine, katerih poslanstvo je razočarano in
zgroženo sporočati, kako bi moral Boštjan iti v finale.
Da ne omenjam raznih komentarjev v temah ... briljirajo razna nevzgojena in nedorasla babšeta.
Mater, je narod glup.

• 0

#253 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 02 May 2010 - 11:16 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 2. 5. 2010 - 22:47) View Post

Bo lahko pela po barih, kjer bo sedela.

Jaz sem tudi prepričana, da je njena invalidnost tukaj igrala pomembno vlogo, čeprav pa ne moremo rečti, da poje slabo.
Kvaliteta je primerljiva s petjem od Boštjana, po mojem mnenju. S tem, da ima meni ta Boštjan resnično
totalno odvraten nastop, spominja me na mlajšega brata od Ivana Hudnika. Se bo pa zdaj vsaj lahko
ponašal z zgodbo, da ga je kao premagala bolezen, ne pa boljše petje - to je pa tudi nekaj.

Se popolnoma strinjam z vsem napisanim!

• 0

#254 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 02 May 2010 - 11:20 PM

Se strinjam s Princesko in Fluffly glede Fani.
Pomoje bodo Maestro zmagal, že zaradi velike socialne mreže k jo majo. Pa itak so vse punce čis ponorene. biggrin.gif
  • 0

#255 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 02 May 2010 - 11:22 PM

No men pa ta Fanika ni tok v redu pela. Mi je bil Boštjan boljši in gledam objektivno na to.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#256 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 02 May 2010 - 11:26 PM

KLIK laugh.gif
  • 0

#257 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 May 2010 - 11:26 PM

Jaz pa težko gledam objektivno, glede na to, da mi je Boštjan utelešenje zoprnije.
Torej precej bolj subjektivno gledam na Boštjana, kot na Fani.
Sicer je pa celi show hud debilizem in me je sram, da sem sploh danes gledala in da tukaj pametujem.

• 0

#258 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 02 May 2010 - 11:31 PM

QUOTE(Baby @ 3. 5. 2010 - 0:26) View Post

Jaaaa, sem vedla, da je to ta! laugh.gif laugh.gif