Jump to content

Photo

IKEA

• Please log in to reply
501 replies to this topic

#241 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 28 September 2010 - 11:33 AM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 28. 9. 2010 - 12:00) View Post

Ana, na žalost je v Grazu nimajo (niti v Celovcu).

Ven dobim: Dieser Artikel ist in diesem Einrichtungshaus nicht erhältlich. Bitte wähle ein anderes Einrichtungshaus - to pomeni, da artikel ni na voljo v izbrani trgovini.

Sam, to je za 160/200, koliko pa jaz razumem, bi Ana imela manjšo dimenzijo, ki je ni na spletni strani?!
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#242 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 28 September 2010 - 11:35 AM

jst sem pač pogledala za točno tisto, ki jo je prilepila smile.gif
  • 0

#243 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 September 2010 - 11:46 AM

jaz bom šla jutri lepo tja, pa pogledala/vprašala in bomo vidli. Bi mi bla pa ta res popolna, ker je nizka, jaz pa imam mansardno sobo !
  • 0
Viens, reste ici!

#244 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 28 September 2010 - 12:24 PM

Ana, kaj pa če bi šla v Italijo? Sam ti si iz Mb, verjetno ti je potem predaleč?
  • 0

After all this time?

Always.

#245 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 September 2010 - 12:44 PM

Ja, predaleč mi je žal ..
  • 0
Viens, reste ici!

#246 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 30 September 2010 - 12:31 PM

Na koncu sem zbrala čisto drugo posteljo smile.gif in sicer to :

IPB Image

Se mi je zdela najbolj fiksna, tak da mislim, da bo super. Komaj čakam! biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#247 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46028 posts

Posted 30 September 2010 - 12:46 PM

Malm? Midva imava isto. smile.gif Meni je fajn. Je kar stabilna in močna.

Katero dimenzijo si potem vzela?
  • 0

#248 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 30 September 2010 - 12:54 PM

Ja MALM. No fajn, da je stabilna, meni se je tudi zdela. Veš finta je v tem, da bom jaz mela posteljo dejansko na sredini sobe (vem, da si je zdaj to težko predstavljat, saj dobite slike!) in pač rabim posteljo, ki ima nizko stranico pri glavi, pri nogah pa je sploh ne sme imet. Zato sem vzela to posteljo, ker se mi je zdela nekak najboljša izbira.

Želela sem to, ampak ta ful dobro pride če lahko posteljo stisneš na zid ! No, anyway, PJ je rekla da se ji je ta dvakrat sesula. Upam, da bom z MALM zadovoljna, sem pa vzela 140x200 !

IPB Image
  • 0
Viens, reste ici!

#249 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46028 posts

Posted 30 September 2010 - 01:04 PM

Meni je bila ta tud ful lepa, ampak je takrat ravno zaradi PJ-ine izkušnje nisva vzela. S to Malm pa sva zaenkrat zadovoljna. Upam, da boš tudi ti. Pa le prilepi slike, ko boš si vse uredila. smile.gif
  • 0

#250 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 30 September 2010 - 01:24 PM

Bom ;) .
Sem jaz malo sprobala v trgovini in se ta malm ni niti malo guncala, medtem ko se je ta od PJ kr gumncala že ko sem malo zatresla to desko pri glavi.
  • 0
Viens, reste ici!

#251 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32308 posts

Posted 30 September 2010 - 02:58 PM

sej ta je dost lepša, ki si jo kupla. thumbup.gif
  • 0

#252 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 October 2010 - 10:15 PM

Danes sem bila v Ikei in moram rečti, da si ne bi mogla niti 10% od tam opremiti stanovanja, tudi, če
bi si želela. Če nisi ljubitelj košar, si oplel. laugh.gif Kupila sem zgolj 2 polici (ena je bela, ki bo šla na črno
stran stene, druga črna, ki bo šla na belo stran woot.gif ), 2 beli in 1 črno škatlo (na koncu sem ugotovila,
da sta bile v vsakem paketu 2, torej jih imam zdaj 6 (un)lol) in koš. Pisalne mize katastrofa, male ali pa
grde. 2x sem šla naokoli, na koncu mi je pa itak bilo že tako vroče zaradi ogabnega lufta in poln organ
sem imela vseh Slovencev in Hrvatov, ki so naglas razpravljali, da sem samo še šla ven. FAIL.
Aja, pa cenovno so res precej ugodne zadeve, ampak veliko zadev, iskreno povedano, deluje cheap ali
tik pred razpadom. Vprašanje, kako to kasneje funkcionira.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#253 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 October 2010 - 08:56 AM

^Kakšne ugotovitve laugh.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#254 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 October 2010 - 04:09 PM

Ja kakšne, čist realne. twisted.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#255 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46028 posts

Posted 15 October 2010 - 04:42 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 13. 9. 2010 - 8:20) View Post

za laptop (tud za brata):
IPB Image IPB Image

Ančka kak sta zadovoljna s torbami?

Ta kovček si slučajno vidla?
IPB Image
  • 0

#256 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 18 October 2010 - 06:05 AM

sva oba ful zadovoljna. Edino tamala (škatlasta) je za max 15" laptop.... smile.gif

Kufer so pa tudi imeli smile.gif
  • 0

#257 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27344 posts

Posted 18 October 2010 - 08:26 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 14. 10. 2010 - 23:15) View Post

Danes sem bila v Ikei in moram rečti, da si ne bi mogla niti 10% od tam opremiti stanovanja, tudi, če
bi si želela. Če nisi ljubitelj košar, si oplel. laugh.gif Kupila sem zgolj 2 polici (ena je bela, ki bo šla na črno
stran stene, druga črna, ki bo šla na belo stran woot.gif ), 2 beli in 1 črno škatlo (na koncu sem ugotovila,
da sta bile v vsakem paketu 2, torej jih imam zdaj 6 (un)lol) in koš. Pisalne mize katastrofa, male ali pa
grde. 2x sem šla naokoli, na koncu mi je pa itak bilo že tako vroče zaradi ogabnega lufta in poln organ
sem imela vseh Slovencev in Hrvatov, ki so naglas razpravljali, da sem samo še šla ven. FAIL.
Aja, pa cenovno so res precej ugodne zadeve, ampak veliko zadev, iskreno povedano, deluje cheap ali
tik pred razpadom. Vprašanje, kako to kasneje funkcionira.

Če ti hodjo škatle odveč bi jaz kašno rabila verjetno smile.gif, odvisno kolk so ble.

• 0

#258 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46028 posts

Posted 18 October 2010 - 11:57 AM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 18. 10. 2010 - 7:05) View Post

sva oba ful zadovoljna. Edino tamala (škatlasta) je za max 15" laptop.... smile.gif

Kufer so pa tudi imeli smile.gif

Hvala. smile.gif
  • 0

#259 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 October 2010 - 05:31 PM

QUOTE(ora @ 18. 10. 2010 - 9:26) View Post

Če ti hodjo škatle odveč bi jaz kašno rabila verjetno smile.gif, odvisno kolk so ble.

Si jih je že mama pobrala. XD

• 0

#260 tejči

tejči

sramežljivec

• Člani
  • 76 posts

Posted 26 March 2011 - 11:26 AM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 14. 9. 2010 - 9:12) View Post

1x ANNO INEZ pliz biggrin.gif

IPB Image

Mene pa zanima, če imate izkušnje s pranjem teh panelnih zaves? Ročno ali strojno?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users