Jump to content

Photo

UMRL MICHAEL JACKSON

• Please log in to reply
322 replies to this topic

#241 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 07 July 2009 - 09:56 PM

Jaz pa sem ob gledanju imela mešane občutke. Najbolj mi je bilo glupo gledat očeta kak na veliko žveči žvečilno. Ni bilo videt, da ga karkoli gane. Kot, da gre za nek biznis. Zasmilili so se mi edino njegova mama in otroci. Mama iz tega razloga, ker mu je res edina stala vedno ob strani, tudi ob samem sojenju. Medtem, ko ga je La Toja javno obtožila pedofilije, čeprav je izjavo kasneje vzela nazaj. Jaz resnično upam, da vse to ni bilo zaigrano in da so ga res imeli radi.
  • 0

#242 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 07 July 2009 - 09:57 PM

Foter je res psiho. huh.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#243 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 07 July 2009 - 10:12 PM

A mogoče kdo ve, kaj je bil čisto zadnji komad (ko so odpeljali krsto)??

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#244 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 07 July 2009 - 10:16 PM

Je bil mogoče Moonwalking?

Ko sem videla Paris je bilo samo... cry.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#245 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 07 July 2009 - 10:18 PM

QUOTE(Jinadaze @ 7. 7. 2009 - 22:57) View Post

Foter je res psiho. huh.gif

Ma ja, če se je par dni po smrti pojavil na unih BET nagradah čist neki hepi. Pa so ga uprašal glede smrti on pa boli me patka stil.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#246 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 07 July 2009 - 10:20 PM

QUOTE(Immortelle @ 7. 7. 2009 - 23:12) View Post

A mogoče kdo ve, kaj je bil čisto zadnji komad (ko so odpeljali krsto)??

Man in the mirror??

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#247 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 July 2009 - 10:25 PM

Jaz sed nič ne znajdem. Rada bi vidla tisti del, ko je Paris govorila, ampak ne najdem.
Gledam na tem linku - http://edition.cnn.c...?stream=stream1 ampak se sploh ne da naprej prestavljat, jaz pa res ne bi gledala vsega.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#248 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 07 July 2009 - 10:27 PM

• 0

― V. Van Gogh

#249 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 07 July 2009 - 10:27 PM

QUOTE(Kinky @ 7. 7. 2009 - 23:20) View Post

Man in the mirror??

Ja! Hvala! smile.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#250 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 07 July 2009 - 10:32 PM

A točno ja. Sem vedela da je ena od teh dveh. biggrin.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#251 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 07 July 2009 - 10:35 PM

IPB Image
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#252 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 July 2009 - 12:29 PM

O jebemti, boga Paris (pa sinek tudi). cry.gif Ful mi je hudo otroka, pa Janet se tudi vidi, da je čist skrušena. Njegov fotr je za ubit.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#253 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 08 July 2009 - 12:59 PM

Trije so.

IPB ImageIPB Image

• 0

― V. Van Gogh

#254 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 July 2009 - 02:05 PM

Ojej, najmlajši otroček je božanski, samo ne morem razbrat - je fantek ali punčka?
  • 0

#255 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 08 July 2009 - 02:13 PM

Fantek je, sam ima res dolge lase, do sredine hrbta.
  • 0

#256 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 08 July 2009 - 02:22 PM

No, sej ste že dobile govor, drugače je še tukaj ...

Ime otrok pa so Paris, Michael Jackson, Jr. in Prince Michael Jackson II.

http://justjared.buz...ackson-tribute/
  • 0

#257 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 July 2009 - 02:32 PM

Kok Paris lepo za tamalega skrbi, tak se mi smilijo, bogi revčki.
  • 0

#258 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 08 July 2009 - 09:17 PM

Od kod ime Blanket? huh.gif

Meni je Paris nebeško lepa. Wow.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#259 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 08 July 2009 - 10:14 PM

Ok, jaz sem vidla to spominsko slovestnost samo koliko so poročali po dnevniku, tako da nisem vidla vsega. Na eni strani ok, da so se lahko oboževalci poslovili, ampak po drugi strani pa ne morem mimo tega, da se za vsem tem skriva biznis. Kot da bi na vsak način radi ustvarili ikono. Mislim, da to ne bi bilo potrebno, ker je Michael po smrti tudi brez tega pompa postal ikona.
Malo preveč se mi tudi zdi ta nastop hčere. Mislim, a jih ni Michael vedno skrival, jih varoval pred mediji? Zdaj pa kar dum. Prva poteza po Michaelovi smrti... njegova hčera se skoraj zlomi pred očmi svetovne javnosti... Ne vem. Meni se ne zdi prav. Se pa strinjam z vami. Paris je lepa punca.
  • 0

#260 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 08 July 2009 - 10:59 PM

^^To se pa tut jaz strinjam. Mislim da on ne bi hotel, da se otroci tam pojavijo.

• 0

― V. Van Gogh

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users