Res je rezveze postavljat leto kot mejo, kdaj se naj bi zacelo sexat, predtem pa ne. Vsak posebej je ja cisto drugace zrel, v vseh pogledih! Js sm bla recimo proti koncu osnovne sole razumsko in moralno popolnoma zrel osebek, custveno pa nikakor. In eni se pri tridesetih niso..
Izgubit nedolznost..hja, ful odvisno, kolk ti to pomeni.. Meni ni pomenlo nic, no skoraj nic. Nikol nism bla tip cloveka ki bi ga ful srala okol alpa se dol dajala, ker mi enostavno ni blo do tega, polega tega sm mela pa vedno pretezno mosko druzbo, s kero mi je blo super, in mi je blo pac bols z njimi se zabavat okrog pa z njimi za sankom viset na zurih, ko pa da bi se z enim tipom zavlekla v kot pa se tam neki lizarla pa otipavala.. Da bi bla s kom iz druzbe pa tut ni prislo v postev, ker bi to pac pokvarlo zadeve (saj ne da nebi blo kdaj kakih simpatij, ampak za smirat ga z enim pa pol bit se naprej najbols prijatelj, sem bla presramezljiva, do resnega fanta mi pa takrat ni blo).
Ampak to z nedolznostjo..mene je pac blazno zanimalo kako to pac je, ta opevani oh in sploh, in sm zgubla devistvo na eni domaci zabavi z enim tipom, ki mi je bil sicer simpaticen, ampak nic globljega.. V bistvu sm se odlocla..dans bom pa naredla to. Oba sma bla precej pijana, blo je brezvezno ful, na tleh da sm bla pol cela plava in obribana (kar mi je zdaj vsec

) On se je kasnej hotel se neki videvat, men pa ni blo do tega, tk da je vse skup pol izpadlo se bolj bedno, ampak pac.. takrat sm hotla probat, zdelo se mi je, da je ze cas in zakaj ne?
To je blo pr 17 letih. Zase lahko recem, da sm bla takrat tudi custveno ze zrela, mogoce ne cisto, ker kdaj pa smo cisto?, ampak dokaj.. Ni mi zal, ceprav ni blo glih blazno fajn.. se je pa vsekakor zabavno spomnit..
Ce bom mela kdaj svoje otroke bom mogoce razmisljala drugace

Zdaj se mi pa zdi, da vsak pri sebi sam ve, kdaj je pripravljen, al za sex z nekom, ki ga ma rad, al za eksperimentiranje ali pac samo spoznavanje spolnosti.. Ne odobravam pa niti sama tega, da zacnejo punce fejst hitro se dejansko dol dajat, na vsakem zuru z drugim in to.. takih pod prvo druge punce nikol ne marajo, tezje si kasnej dobijo fanta, ker veljajo za radodajke, pa se zdi se mi, da mogoce v eni zvezi ne morjo fantu dat tolko intimnosti kot druge, ker so jo pac dale ze tolk drugim in njim intimnost skoraj ni vec intimnost..
Eh cel spis..hotla sm pa sam napisat eno poanto, ki se je ne spomnim vec