Jump to content

Photo

Koliko jih je bilo?

• Please log in to reply
456 replies to this topic

#241 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 09 September 2006 - 07:55 PM

meni je full smešno brat 'otroci pri 14, 15, 16, 17', ker je že bla debata o tem, kako so najstniki ja že zreli pri 12 in ja že fuuuuuuuuull svega i svašta štekajo. se mi pa zdi brezveze neke meje starostne postavljat s seksom v zvezi, ker več al manj gre folk v to, ko ima kolikor toliko pošlihtano v glavi (jasno, tudi tu obstajajo izjeme).

jaz osebno nisem mnenja, da seks kakorokli poglobi razmerje, ga pa vsekakor popestri. in zakaj naj bi kar naenkrat, ko pač s partnerjem seksamo, s tem dejanjem 'avtomatično' poglobili zaupanje?

cvetkica, reče se cosy/cozy.

js pa čist razumem one, ki majo že celo četico za sabo pri zgodnjih 20ih. biggrin.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#242 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 09 September 2006 - 09:25 PM

ma kouzi no biggrin.gif

Zato ker mi seks, meni osebno in ne posplošujem, še vedno predstavlja nekaj veri imtimnega, kjer se svojemu partnerju razgališ v vsakem svojem kvadratnem milimetru. Ne le telesno, tud na insajd. Jaz. In upam, da tudi on. Ker je zadeva sicer v svojem napredovalnem stadiju ampak je še vseeno predmet zatike pri pogovoru.

To je seveda veri mač moj way of thinking in si ne predstavljam zaenkrat da bi bilo kakorkoli drugače. Seveda pa, velik velik stvari me zihr še čaka, samo ne razmišljam o njih, nočem razmišljat ker mi možgančki nekak še ustvarjajo iluzijo da bo vedno tako lepo in fino in brez problemov kot je zdejle. Čeprav se zavedam pomalem (nič pomalem, zadeva mi dejansko trka na vrata že celo leto) da.. No.. Ne bo. Racionalni del mene se sooča z mislijo da bo tale moj Moj prvi enkrat odšel in bo nadomeščan z drugimi..? Česar pa moj veri mač in deed srčič(ne kot organ ampak kot metafora za moje in deed sentimentalno možganovje, obnašanje, občutljivost) še ne sprejema najbolje in se posledično na takšno misel odzove z.. cmokom v grlu&.. ostalimi stranskimi produkti žalosti in obupanosti. A veš?..

Avtomatično poglobit razmerje s seksom - Sej itak ne drži-če se spušča v zadevo iz čistega užitka brez kakršnekoli misli o čustveni sliki sebe/njega, brez kakršnih koli umotvorov okrog resne zveze z dotično osebo seveda ne ustvariš nikakršne nazdemeljske čutne povezave s spodajležečim osebkom ;)
V obratnem primeru pa ja. No sej. Sej veš, dets maj veri hambl opinjon.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#243 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 10 September 2006 - 12:06 AM

QUOTE(cvetkolinka)

Zato ker mi seks, meni osebno in ne posplošujem, še vedno predstavlja nekaj veri imtimnega, kjer se svojemu partnerju razgališ v vsakem svojem kvadratnem milimetru. Ne le telesno, tud na insajd.  

Cvetkica, tu se zelo strinjam s tabo. Tudi pri meni gre za to, da seksa ne morem ločiti od čustev. Taka fizična bližina avtomatsko pomeni tudi drugo vrsto zbližanja, vsaj meni. Ravno zaradi tega ne morem razumeti tistih, ki so jih že res veliko dali čez. Meni moje telo pomeni preveč, da bi ga delila kar z nekom (mislim, da je Jenna enkrat nekje rekla: ni mi vseeno, kdo ga namaka vame). Spolnost je čudovita stvar, nekaj najlepšega; vendar zame samo, če je s pravo osebo in ne prezgodaj.
  • 0

#244 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 10 September 2006 - 09:09 AM

moram rečt, da vaju obe kar štekam, ampak se mi zdi vajino razmišljanje naivno (ne naivno v smislu otročjega, bolj pesniško naivno, povezano z romantiko).

darla: s tem, ko si rekla, da ti tvoje telo preveč pomeni, da bi kar nekdo rovaril po njem ... to meni predstavlja nekaj kontradiktornega. opevaš čustveno plat ljubezni in spolnosti, ob tem pa 'reduciraš' argument, zakaj ne seksaš kar z vsakim, na to, da ti tvoje telo preveč pomeni. meni moje telo ne ekskluziva, pri kateri bi zgolj jaz odločala, kdo bo rovaril po njem, kajti tudi v seksu nisem samo jaz. toliko o tem. wink.gif

cvetkica: meni veliko več kot to, da se razgalim obleke (sej vem, da nisi z razgaljenostjo pri seksu mislila samo tega), pomeni to, da nekomu pomagam luščiti skorjo moje samoobrambe in s tem nekak prideva do mojega pogojnega bistva.

štos je samo v tem, da mi ni jasno, zakaj morata biti seks&ljubezen tako močno povezana in soodvisna.

sicer pa pohvaljeni obe za fajn diskusijo.
wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#245 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 10 September 2006 - 11:03 AM

16/2
  • 0

#246 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 10 September 2006 - 11:17 AM

Jaz se sicer strinjam z Darlo oz. z njeno poanto, samo mi je pa naravnost smešno (tako kot je že Špela rekla) nekoga pri 15-19 let imenovati otrok. Moje mnenje je (zdaj se ponavljam), da je bolj pomembno mlade punce poučit o odgovornem seksu (kontracepcija, itd.) kot pa paničarit okoli tega, koliko bi morale bit stare, da sploh lashko seksajo.

Druga stvar pa so ti razlogi, iz katerih je 'primerno' seksat - seveda je to globoka ljubezen in 'pravi' partner. Meni je to milo rečeno neumnost. Jaz sem pri 16ih seksala iz dveh razlogov. 1. - bila sem tako radovedna, da me je skoraj pobralo in 2. hotela sem 'znat seksat' (ok, tak pač razmišljaš, ko si 16), da ne bom totalni štor, ko bom imela resnega fanta biggrin.gif

Jaz sem še vedno mnenja, da kar se spolnost tiče, je ok vse, dokler ustreza posamezniku in dokler ni noben prisiljen v karkoli.
  • 0

#247 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 10 September 2006 - 11:36 AM

Oni so ponavad tisti, k se najbl userjejo style_emoticons/default/laugh.gif style_emoticons/default/laugh.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#248 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3358 posts

Posted 10 September 2006 - 11:42 AM

mene je to splošno poimenovanje nas otrok tut kr mal užalilo... mislm ene se hitrej razvijamo kot druge in smo lahk velik bol zrele za seks pri petnajstih letih (jst sm namreč takrat zgubla junfr, pa ne zarad tega ker bi hotla znat al karkol že ampak ker sva bla s tipom osm mescov skupej in sva počas prešla tut na to fazo) kt so pa ene pri 20h.

jst sm zj 16 in bla sta dva tipa
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#249 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 10 September 2006 - 11:43 AM

[quote=Špela]
darla: s tem, ko si rekla, da ti tvoje telo preveč pomeni, da bi kar nekdo rovaril po njem ... to meni predstavlja nekaj kontradiktornega. opevaš čustveno plat ljubezni in spolnosti, ob tem pa 'reduciraš' argument, zakaj ne seksaš kar z vsakim, na to, da ti tvoje telo preveč pomeni. meni moje telo ne ekskluziva, pri kateri bi zgolj jaz odločala, kdo bo rovaril po njem, kajti tudi v seksu nisem samo jaz. toliko o tem. wink.gif

iskusijo.

em klele pa morm neki rečt. o ekskluzivi telesa. jasno je, da ne morš seksat z nekom, ki noče seksat s tabo. govorimo torej o tipih (ali žensakh), ki so prirpavlejni seksat s tabo. in TU nastopi moment, ko telo je tvoja ekskluziva in samo ti odločaš, ali bo dotični tip rovaril po njem al ne. al pr teb ni tko?
aja kaj v zgornjem postu je kontradiktornega?
  • 0

#250 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 10 September 2006 - 12:37 PM

Sploh ni fore. Sexaš pač k ti paše. Če si zrel al pa ne, itak je prvi sex ponavad totalno hecn. Pr men je bil pr 14-ih pa mi kej dost globokega ne pomeni, sm pa vesela da sm dala to čez laugh.gif
  • 0

#251 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 10 September 2006 - 01:47 PM

Tudi meni se zdi neumno 16-19 letne ljudi poimenovat za otroke, ker to enostavno niso in so pri teh letih dan danes že konkretno poučeni o tem in onem, tudi neprimerljivo hitreje odraščajo kot včasih. Je pa tle še nekaj drugega in sicer to, da se mi zdi, da so po drugi strani vedno manj čustveno zreli, zaletavi, neodgovorni ... tko da je to spet en dvorezni meč.

Še vedno bi rekla, da se ljudje kljub vsemu med sabo precej razlikujemo, mogoče v globalnih zadevah ne, ampak vseeno so tle neke variacije, vsak človek je svet zase. Nekateri se prej srečajo s puberteto, sexom, prvo zaljubljenostjo, drugi so pač dlje časa otroci. Težko je kar rečt, da nihče pri 15ih ne sexa iz ljubezni, sama imam prijateljico, ki je stara 20 let in ima fanta od 14. leta, torej že 6 let ... in onadva sta že pri 15ih sexala iz ljubezni. So torej izjeme, ki menda potrjujejo pravilo (in pravilo je - ljubezen in dober sex se začne po 20. letu?) ali pa tudi ne ... si pri nečem takem sploh lahko drznimo postavljat splošna pravila? Sem bolj mnenja, naj si jih postavi vsak posameznik sam ...

Čeprav potem se človek tle vpraša, če grem malo nazaj na temo, kaj sploh je sex iz ljubezni? Ne sexamo ljudje v prvi vrsti zaradi potešitve neke naravne potrebe, spolnega nagona? Ta sex iz ljubezni je en lari fari, ki so si ga izmislili tipi, češ 'če me imaš rada, mi boš dala' in tudi ženske v času, ko je bil še velik bav bav, če si je ženska želela dobrega fuka in je potem kao sexala samo zato, da je osrečila svojega moža, torej se je milostljivo žrtvovala za njegovo dobro in mu nastavila češpljo, da si jo vzame. Jaz zase vem, da sexam izključno zato, ker mi paše in si to želim. Je pa res, da je po mojem mnenju sex boljši z moškim, s katerim sem v zvezi, ga imam rada in ga spoštujem, z nekom, s katerim sem sproščena in za katerega vem, kaj mu paše, poznam njegovo telo in odzive ... tako kot on to ve zame. Mislim tudi, da ne bi mogla imet s tipom one night standa, ki bi vključeval sex ... meni je to ena ful preveč osebna stvar, ki jo lahko delim le z ljubljeno osebo, pred tujcem ne bi bila sproščena in tko, pa tud na splošno ... pogledat med sexom v oči nekomu, ki ga imaš ful rad in ne kar nekemu tujcu, ki ga prvič vidiš ... brrr, to ni za mene.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#252 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 10 September 2006 - 02:18 PM

QUOTE(DiLeMa)
Mislim tudi, da ne bi mogla imet s tipom one night standa, ki bi vključeval sex ... meni je to ena ful preveč osebna stvar, ki jo lahko delim le z ljubljeno osebo, pred tujcem ne bi bila sproščena in tko, pa tud na splošno ... pogledat med sexom v oči nekomu, ki ga imaš ful rad in ne kar nekemu tujcu, ki ga prvič vidiš ... brrr, to ni za mene.

zelo dobro napisan, se podpišem ja wink.gif
  • 0

• Guests

Posted 10 September 2006 - 02:57 PM

Res je rezveze postavljat leto kot mejo, kdaj se naj bi zacelo sexat, predtem pa ne. Vsak posebej je ja cisto drugace zrel, v vseh pogledih! Js sm bla recimo proti koncu osnovne sole razumsko in moralno popolnoma zrel osebek, custveno pa nikakor. In eni se pri tridesetih niso..
Izgubit nedolznost..hja, ful odvisno, kolk ti to pomeni.. Meni ni pomenlo nic, no skoraj nic. Nikol nism bla tip cloveka ki bi ga ful srala okol alpa se dol dajala, ker mi enostavno ni blo do tega, polega tega sm mela pa vedno pretezno mosko druzbo, s kero mi je blo super, in mi je blo pac bols z njimi se zabavat okrog pa z njimi za sankom viset na zurih, ko pa da bi se z enim tipom zavlekla v kot pa se tam neki lizarla pa otipavala.. Da bi bla s kom iz druzbe pa tut ni prislo v postev, ker bi to pac pokvarlo zadeve (saj ne da nebi blo kdaj kakih simpatij, ampak za smirat ga z enim pa pol bit se naprej najbols prijatelj, sem bla presramezljiva, do resnega fanta mi pa takrat ni blo).
Ampak to z nedolznostjo..mene je pac blazno zanimalo kako to pac je, ta opevani oh in sploh, in sm zgubla devistvo na eni domaci zabavi z enim tipom, ki mi je bil sicer simpaticen, ampak nic globljega.. V bistvu sm se odlocla..dans bom pa naredla to. Oba sma bla precej pijana, blo je brezvezno ful, na tleh da sm bla pol cela plava in obribana (kar mi je zdaj vsec biggrin.gif ) On se je kasnej hotel se neki videvat, men pa ni blo do tega, tk da je vse skup pol izpadlo se bolj bedno, ampak pac.. takrat sm hotla probat, zdelo se mi je, da je ze cas in zakaj ne?
To je blo pr 17 letih. Zase lahko recem, da sm bla takrat tudi custveno ze zrela, mogoce ne cisto, ker kdaj pa smo cisto?, ampak dokaj.. Ni mi zal, ceprav ni blo glih blazno fajn.. se je pa vsekakor zabavno spomnit..

Ce bom mela kdaj svoje otroke bom mogoce razmisljala drugace smile.gif Zdaj se mi pa zdi, da vsak pri sebi sam ve, kdaj je pripravljen, al za sex z nekom, ki ga ma rad, al za eksperimentiranje ali pac samo spoznavanje spolnosti.. Ne odobravam pa niti sama tega, da zacnejo punce fejst hitro se dejansko dol dajat, na vsakem zuru z drugim in to.. takih pod prvo druge punce nikol ne marajo, tezje si kasnej dobijo fanta, ker veljajo za radodajke, pa se zdi se mi, da mogoce v eni zvezi ne morjo fantu dat tolko intimnosti kot druge, ker so jo pac dale ze tolk drugim in njim intimnost skoraj ni vec intimnost..

Eh cel spis..hotla sm pa sam napisat eno poanto, ki se je ne spomnim vec smile.gif
  • 0

#254 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 10 September 2006 - 03:06 PM

Kar se tiče starševstva ... ko si starš najstnika, ki je v tvojim očeh še vedno otrok in pač tvoja mala bebica, potem se je res verjetno blazno težko sprijaznit, da ta tvoj 'otroček' že sexa, ali pa po vsej verjetnosti kmalu bo. Starši so itak večinoma precej zaščitniški, še toliko bolj do deklet, gre pač za tisti nagon, da ščitiš svojega potomca pred vsem hudim in zlim oziroma potencialno nevarnim. Ampak starši se pomoje ne zavedajo, da s prepovedmi v najstniku samo še povečajo tisto silno radovednost in zanimanje za 'prepovedani sadež'. Najstnik je pač tempirana bomba, ena sama zmes ponorelih hormonov in nikakor se tega ne da držat nazaj z nekimi grožnjami. Je bolje otroka postopno pripravit na neizbežno, ga uvidevno poučit o pomenu in posledicah sexa, da bo znal reagirat čimbolj zrelo in odgovorno, ko bo do sexa prišlo ... kadarkoli že pač, tle itak starš nima vpogleda v zadeve, razen če otroka zapre v stanovanje in ga sploh ne spusti ven.

Sej to je zdej na izi rečt, bomo vidli, kako se bom jaz obnesla, ko bom enkrat mama ... vsekakor upam, da se bom lahko držala zgoraj napisanega.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#255 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 10 September 2006 - 03:15 PM

Moje mnenje glede zrelosti in nezrelosti za spolne odnose je, da se ljudje razlikujemo v tem, torej da nekateri dozorijo prej nekateri pa pozneje. In ko človek ni več najstnik, (upam da) vsak sam zase ve ali je bil dovolj pripravljen, ko je prvič sexsal.
Neki ekstremi v letih se mi pa tudi ne zdijo "zdravi".
  • 0

• Guests

Posted 10 September 2006 - 03:18 PM

biggrin.gif Itak je vedno lazje govort kot pa narest.

Mimogrede, zdaj sm se spomnila.. poznam par ljudi, predvsem so punce, ki so se sle ze po 3x testirat za HIV. Kk neumn mors bit, da ce obstaja utemeljen sum, da si to fasal, pa dobis negativen test, da se gres pol se 2x izpostavljat?!? Matr so butasti eni..

Se opravicujem za OT smile.gif

Aja, pozabla sm prej zgoraj. Moje stanje je 23/3.
  • 0

#257 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 10 September 2006 - 03:35 PM

[quote=pinga][quote=Špela]

iskusijo.

em klele pa morm neki rečt. o ekskluzivi telesa. jasno je, da ne morš seksat z nekom, ki noče seksat s tabo. govorimo torej o tipih (ali žensakh), ki so prirpavlejni seksat s tabo. in TU nastopi moment, ko telo je tvoja ekskluziva in samo ti odločaš, ali bo dotični tip rovaril po njem al ne. al pr teb ni tko?
aja kaj v zgornjem postu je kontradiktornega?[/quote]
Pinga je že razložila biggrin.gif
Dobr, vem, da sm mal staromodna. Izhajam pač tud iz tega, da prezgodnja spolnost pušča posledice (tako telesne, še bolj pogosto pa duševne). Miselnost večine ljudi je pač naravnana preveč hedonistično, da bi s takimi stvarmi še malo počakali, pa bi bilo kasneje slajše twisted.gif Za seks ni nikoli prepozno, je pa velikokrat prezgodaj.
Aja, se opravičujem, če sem koga užalila s poimenovanjem mladoletnikov otroci ... ni bil moj namen. Vendar, dejstvo je, da jih je prekleto veliko v teh letih zeloooo otročjih (to se kaže tudi v raznih romancah za 3 tedne, lizarjenjem vsak vikend v diskačih itd), čeprav se najde tudi kak zrel vmes. Je pa teh dosti manj, zato si tu upam posplošiti.
Me pa zanima nekaj. Starostna meja prvega spolnega odnosa se niža. Za večino je danes normalno, da seksajo 15 in 16-letniki. Kaj bo pa z našimi pravnuki, če bo šlo tako naprej? Bodo seksali pri 10-ih?
Torej, še enkrat: my whole point je, da ne razumem tega prehitevanja svojega telesnega in predvsem čustvenega razvoja. Ampak saj, vsak je odgovoren za svoje telo. Žalosti me samo, da bi toliko negativnih posledic lahko zlahka preprečili, če bi še kako leto ali dve počakali.
  • 0

#258 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 10 September 2006 - 03:48 PM

izabela: meni se ne zdi nič narobe ali sporno, da se gre folk po večkrat testirat. pač ziher je ziher. pa tudi njihova stvar je, če se večkrat izpostavljajo tveganjem. ali pa pisanim pogledom sester na infekcijski.

darla (&pinga): kontradiktorno mi je to, da je glavni argument v opevanju romantične ljibezni pač telo (as in ljubezen: telesu) - no, sej ni važn, ne da se mi še enkrat vsega razlagat. wink.gif btw: tut tip, ki je meni dober za znoret, in jaz njemu, mi lahko reče, da noče seksat z mano - tu ne odločam samo jaz. in sploh mi to, da tam, kjer naj bi resnično stala dvoijna, le-ta ne stoji, ni všeč.

dam pa princeski prav, ko pravi, da naj se seksa takrat, ko nam paše - posledice itak nosimo sami. ne vem, zakaj se večina tak boji ščepca morebitnih negativnih posledic ali izkušnj - te nas ravno tako bogatijo kot pozitivne. wink.gif

• 0

• Guests

Posted 10 September 2006 - 03:56 PM

Saj ne morem rect, da se mi zdi sporno, ker se ne gre zame, ampak.. ce punca seksa brez zascite s tipom, ki je znan po avanturah pa obstaja konkretna sansa, da ma AIDS, se pol sekira ko nora, kaj ce sem kaj dobla in jo skor infarkt vmes, ko caka na rezultate, cez dva tedna pa spet zahakla enga drugega zenskarja, spet ve da obstaja sansa da bi kaj mel, pa spet seksa brez zascite..ja, men se zdi to neumno. Sploh ko mi pol po telefonu ze drugic in potem se tretjic zganja cele melodrame, kaj pa ce sm kaj dobla, kaj ce to, kaj ce ono..in je spet trda od strahu na pregledih.. Ne vem a mors bit clovk mazohist da to pocnes, al kaj.. Js bi dala vsak naslednji pregled od prvega za placat..
  • 0

#260 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 10 September 2006 - 08:31 PM

QUOTE(DiLeMa)
... Jaz zase vem, da sexam izključno zato, ker mi paše in si to želim.
Mislim tudi, da ne bi mogla imet s tipom one night standa, ki bi vključeval sex ... meni je to ena ful preveč osebna stvar, ki jo lahko delim le z ljubljeno osebo...

Pol pomoje (upam, da se ne sliš grdo) še nisi naletela na moškega/fanta, ki bi te tako privlačil, da bi šla seksat z njim izključno na podlagi potebe, želje, strasti...
Jst sm in lahko rečem, da sm si takrat tega želela prav tako močno, kot si je pomoje on, in nism tega storila zato, da bi mu ustegla, ampak je bil res noro dober tip biggrin.gif in že neki časa ena kemija med nama v zraku...
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users