Nazadnje deset mesecev nazaj. Bom morala še mal počakat, ker 100€ trenutno nimam od nikjer potegnit...

Ustna higiena
Posted 02 March 2013 - 06:59 PM
Posted 07 March 2013 - 09:31 AM
Meni je pa glih Parodontax ful pomagal. Včasih so mi res pri vsakem ščetkanju krvavele (toliko, da se je tudi v Parodontaxu videlo, pa okus krvi tudi prepoznam), zdaj mi pa res nikoli več ne. Uporabljam pa že par let pretežno njega.
Ja enako, meni je tudi pomagal. Čim sem hotela menjat zobno pasto sem spet opazila krvavenje.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 07 March 2013 - 09:47 AM
Nazadnje deset mesecev nazaj. Bom morala še mal počakat, ker 100€ trenutno nimam od nikjer potegnit...
Moja računa cca 60€? Vsaj kolikor pomnim...
Posted 07 March 2013 - 11:31 AM
^ Ja Frida, mogoče probaj najti kakšnega cenejšega. Razen če prav nočeš iti k drugemu. Že res, da je LJ, ampak se najbrž dobijo tudi cenejši.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 07 March 2013 - 12:07 PM
Moj je računal okrog 140€ in od njega grem stran. Potem je pa Kinky našla enega, ki naredi to za 100€ (kamen, peskanje itd...), plombe ima tudi cenejše.
Sej v bistvu se lahko tud kam ven iz Lj zapeljem. Bom šla v lov.
Hvala.
Posted 15 March 2013 - 04:45 PM
Jaz sem danes poskusila z marsejskim milom (popolnoma naravno milo iz oljčnega in kokosovega olja) in sem presenečena, kako dobro se obnese!
Zobje čisti, gladki, beli. Baje odpravi tudi neprijeten zadah.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 18 March 2013 - 10:41 PM
Če kateri pride prav, v Müllerju imajo zdaj eno Himalaya zobno pasto v akciji, dobiš dve za ceno ene.
Posted 18 March 2013 - 10:52 PM
Pa v novih DM kuponih je za pol znižana.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 18 March 2013 - 11:05 PM
Točno ja, tam tudi.
Posted 18 March 2013 - 11:19 PM
^^ jaz sem že naredila zalogo.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 March 2013 - 10:08 AM
Navdušena sem nad Himalaya Sensi-Relief pasto! Nič ne peče pa full dobro očisti zobe.
Pa res se jih full splača zdaj kupit, ko je akcija. Sem jih pa komaj našla, na Čopovi so 1+1 paketki samo na enem stojalu čisto pri blagajni. Ziher naredim zalogo.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 04 April 2013 - 03:36 PM
Jaz sem si danes tudi kupila himalayo za poizkušnjo.
Včasih, ko sem še bolj redno k zobozdravniku hodila so mi dostikrat namazali eno snov na zobe, če se prav spomnim naj bi služila proti kariesu pa potem nekaj časa nisi smel jesti. Imela je tak smešen okus, ali mogoče katera ve kaj je to in, če se da kje kupiti?
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 04 April 2013 - 05:11 PM
Meni ni nobena zobna krema tko dobra kot L'Angelica, so dejansko zobje nehali skeleti, kar niti Sensodyne ni pomagal.
Posted 04 April 2013 - 07:57 PM
jaz sem si omislila ionsko zobno ščetko. danes sem jo dobila in si dvakrat umila zobe. moram reči, da so moji zobje spolirani. popolnoma gladki, kot bi bili iz plastike. non stop se jih dotikam z jezikom. bom poročala kako bo na dolgi rok. zaenkrat (po dveh uporabah) sem zadovoljna.
Posted 04 April 2013 - 08:00 PM
Supergirl, kok te pa kej žgečka ta ščetka in katero imaš?
Moj bivši jo je imel in je mene tako žgečkalo, da nisem mogla zdržat.
Posted 04 April 2013 - 08:07 PM
imam tole: (www.ionex.si) nič me ne žgečka, malo je edino trda, ker sem navajena najmehkejše curaprox in električne. ampak ne toliko, da se je ne bi dalo navadit. kupila sem jo bolj za hec in probo, ker sem ravno naročala ionizatorje in sem še tole zraven naročila.
Posted 04 April 2013 - 08:18 PM
Hvala, bom mal pogledala.
Posted 15 April 2013 - 05:33 PM
Koliko pa stane ta ščetka? To imajo v vseh drogerijah? Ker prvič vidim
Posted 17 May 2013 - 03:25 PM
Če ima katera odveč trenutno aktualen DM kuponček za ustno vodico Listerine, se jaz priporočam.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 May 2013 - 08:38 PM
kako izmerite pravilno velikost medzobne ščetke? Rada bi si jih kupila, pa ne vem katero velikost.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users