Tole je pa iz obiska razstave buč na drugi lokaciji Jucker Farme - Bächlihof:
Tale kmetija je od vseh treh Jucke kmetij, ki sem jih obiskala, najboljša za otroke. Priporočam obisk.
Posted 02 October 2021 - 04:28 PM
Tole je pa iz obiska razstave buč na drugi lokaciji Jucker Farme - Bächlihof:
Tale kmetija je od vseh treh Jucke kmetij, ki sem jih obiskala, najboljša za otroke. Priporočam obisk.
Posted 09 October 2021 - 07:08 PM
Posted 20 October 2021 - 02:03 PM
Posted 20 October 2021 - 03:01 PM
Oboje, v dveh ločenih izletih. Do Sattla nismo šli z gondolo, ampak smo se z avtomobilom zapeljali do gor. Luškan video. :-)
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 20 October 2021 - 05:07 PM
Posted 21 October 2021 - 12:29 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 21 October 2021 - 08:47 AM
Posted 28 October 2021 - 08:47 AM
Spet jaz.
Poleti smo obiskali Aletsch Glacier, najdaljši ledenik v Alpah. Sicer nismo imeli sreče z vremenom, ampak vseeno so pogledi iz razgledne točke na ledenik spektakularni. Definitivno ena najbolj spektakularnih destinacij v Švici. Se zagotovo še vrnemo.
Posted 29 October 2021 - 11:15 AM
Ful dobro Kalypso.
Jaz sem bila v Švici leta 1997 in je bilo ful lepo, bi bil čas, da grem spet.
Posted 03 November 2021 - 01:07 PM
Pridi. Ful je lepo.
Kje si pa se vse potikala l. 1997?
Posted 06 November 2021 - 08:48 PM
Tole je en super kraj za obisk z otroci: Sörenberg
Narava je ful lepa, ponuja pa tudi veliko igrišče, kjer je naš mulc neizmerno užival, ogromno pohodniških poti, prostor za piknike in grilanje in restavracijo. Mi smo tokrat ubrali enostavno luštno tematsko pot z info postajami, kjer smo izvedeli več o značilnostih močvirne pokrajne, ki je značilna za to območje. Nekaj postaj je res luštnih in izvirnih. Pot je enostavna in primerna tudi za majhne otroke.
Pozimi se Sörenberg spremeni v smučarsko središče. Pred leti sva tam že smučala in je bilo luštno. Upam, da se nam letos uspe vrniti tja pozimi za kakšno snežno avanturo. Lani je smučišče zaradi koronskih žal ostalo zaprto.
Posted 07 November 2021 - 08:11 PM
Posted 09 November 2021 - 10:07 AM
Kalypso, najprej smo se ustavili v Liechtensteinu, potem pa v St. Gallen, Zurich, Bern in nekam ob Ženevsko jezero, ne spomnim se več. Zelo lepo je bilo.
Posted 09 November 2021 - 01:12 PM
Super.
Če te pot spet kaj zanese sem, pa le povej. Te povabim na kavo/sok
Posted 09 November 2021 - 01:31 PM
Ja, veš da! Na kavo
Sem se spomnila zdele, še v Basel smo šli. V bistvu smo kar veliko videli v tistem tednu.
Posted 09 November 2021 - 01:41 PM
Zmenjeno.
Posted 26 November 2021 - 04:00 PM
Video iz muzeja transporta:
Posted 02 December 2021 - 09:13 AM
Takšno zimsko pravljico smo še imeli par dni nazaj:
Včeraj in danes pa je žal že pobralo ves sneg.
Posted 14 December 2021 - 03:37 PM
Tako pa letos zgleda Luzern v božičnem času:
Posted 13 January 2022 - 11:04 AM
V Luzernu se trenutno odvija LiLu Lichtfestival, v katerem so po celotnem mestu ustvarili svetlobne instalacije. Nam sicer ni uspelo videti vseh, ampak te, ki smo jih, so me navdušile.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users