Grčija
Posted 03 August 2011 - 10:14 PM
Ne, ne zajebavam se, saj menda dobro veš, da jih obožujem!
Jaz sem si od lani malo računala in sem za njih definitivno več zapravila kot za hrano, itak (pa sva imela
samo zajtrk, torej sva ostalo zunaj jedla) ... nasploh je bilo skoraj največ stroškov z njimi. XD
Dobri niso poceni ... eni pa pač pijejo razvodenele in ogabne v nekih beznicah ob happy hours.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 03 August 2011 - 10:24 PM
Res je!
Midva sva plačevala povprečno 7eur za njih. Potem pa to pomnožiš z vsak enim na noč, pa si že na 50eurih samo za to.
Posted 03 August 2011 - 10:27 PM
Hm, ja. Jaz sem sicer v povprečju spila po pet, šest na dan. Že samo za zajtrk dva, ha ha.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 03 August 2011 - 10:30 PM
Ja, midva sva jih tudi par na dan. Ok, 5 ali 6 ne

Posted 04 August 2011 - 01:19 PM

Cen se pa ne spomnim, pomoje podobno kot pri nas, razen če so zdaj zaradi te krize kaj drastično podražili. Fotke loh pa pri meni na fbju pogledaš.

After all this time?
Always.
Posted 04 August 2011 - 02:42 PM
Pa še nisi tolk omejen na hotel, lahko raziskuješ naokoli, vedno bolj me tudi navdušujejo plaže na Karpatosu, prej že po slikah zdaj pa si še ti omenila. Punce, ki ste že bile v Grčiji, kake so pa cene najema avta in skuterja? Kaj bi priporočale eno bolj kot drugo? Jaz bi ziher vzela to za vsaj en dan, če ne več...
Pa to tele plaže in to o katerih si govorila so to velike distance med enim in drugim?
Nina par stvari bi te še rada vprašala o tvojih počitnicah čist tak mimogrede, ker so slike res božanske. Če boš kaj na fb chatu al pa MSN te bom zahaklala za par minutk

Posted 04 August 2011 - 02:57 PM
Midva s fantom sva lani na Kreti plačala 70 - 90 € za najem avta za 1 dan. Če vzameš za 2 ali več dni je precej ceneje

Posted 04 August 2011 - 05:11 PM
Se pravi - kratke razdalje skuter, daljsi izleti avto. Cena priblizno ista - skuter 17e/dan, 4kolesnik30-35e/dan, s tem, da skuter manj popije, bencin je na otokih drazji - okoli 1.7e na l.

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 04 August 2011 - 06:03 PM
Jaz bi svetovala avto. Midva sva lani na Kefaloniji za 5 dni plačala 270€, pa nekje 100€ za bencin. Sva se pa dosti vozila, raziskovala otok. Skuter je sranje.
Posted 04 August 2011 - 06:05 PM

Prednost je, da prideš z njim prav do plaže.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 04 August 2011 - 06:18 PM
Ker Karpathos lahko pol štejem pod manjše otoke.
Glede hotela pa nekak sva že pozabila na tisto Esperido 2*, ker sem našla en fenomenalen hotel, ki je sicer malo dražji, ampak koliko se spomnim je Nincha rekla da sta s fantom dala 600€ za nočitev z zajterkom, tule pa naju bo prišlo ene 560€. Je pa najbolje ocenjen na tripadviserju, posebej pohvaljena hrana in lokacija. V Esperido pa bova zagotovo vseeno šla kak večer jest.
Sem vesela, da je letos fant ful našparal in nisva tolk omejena kot lani.
Evo to je pa tale hotel: Apolis.
Posted 04 August 2011 - 07:07 PM

Olivija, to so malo nerealne cene - 77eur za tri dni? Midva sva gledala avtomobile (tiste A kategorije, kar je najceneje) 50eur za en dan. Vem, da je potem ceneje, ampak 100% je več kot 77eur. Za skuter pa sva plačala 25 eur. Kaj pa je res, da če vzameš nekje prinevemkom je najbrž fuul ceneje kot pa če vzameš v hotelu. Pa še nekaj - če želiš rentat avto ali skuter moreš bit star minimalno 21 let.
Posted 04 August 2011 - 07:11 PM

Ti pa skoraj bolj priporočam avto, mi smo ga najeli za tri dni, ampak nimam pojma koliko je stalo, ker smo bili s fantovimi starši tam in so oni to rihtal. Otok je bolj hribovit, do plaž so kar precejšnji klanci, pa tut razdalje niso tako majhne. Pa za kakšen Olympus (ki ga moraš NUJNO vidt, ker je res spektakularno) že skoraj nujno potrebuješ avto, cesta je zelo strma in ovinkasta, zdaj so jo hvalabogu vsaj malo razširili in se lahko dva avta srečata, ampak je makedam in dvomim, da skuter pride gor. Koliko pa je dolg otok? Sem že pozabila, vem da je precej ozek, ampak ful dolg. No ja, jst bi vama skuter skoraj odsvetovala, ali pa vsaj nujno avto za par dni, pa potem še skuter za preostale.
Drugače pa ta hotel zgleda super, je precej blizu našega, mi smo bili v Amoopi Bay Hotelu, je tam tut bivalo dosti Slovencev. Je pa malo hoje do plaže, sicer malo, ampak v klanec. Jst sem bila kar malo lena, pa lani na Mallorci sem se razvadila.

Je pa Karpathos super lep, pomojem ne boš razočarana.

Pa še nekaj - če želiš rentat avto ali skuter moreš bit star minimalno 21 let.
To si pa upam trdit, da ni res. Midva sva oba voznika začetnika in pod 20 (no, zdaj že 20, takrat še to ne), pa sva brez problema dobila avto.
After all this time?
Always.
Posted 04 August 2011 - 07:14 PM
Posted 04 August 2011 - 07:15 PM
Nincha - nama so komplicirali! Mogoče pa se to razlikuje od otoka do otoka? Kaj vem.
Posted 04 August 2011 - 07:19 PM

Drugač pa noro kakšne cene, midva sva za tri dni skuterja na Mallorci dala 150€ u PM.

After all this time?
Always.
Posted 04 August 2011 - 07:20 PM
Fak!?

Posted 04 August 2011 - 07:48 PM
Jaz bi svetovala avto. Midva sva lani na Kefaloniji za 5 dni plačala 270€, pa nekje 100€ za bencin. Sva se pa dosti vozila, raziskovala otok. Skuter je sranje.
To se mi zdi pa OGROMNO, mi smo dali pribl. toliko:
Te cene lahk potrdim tudi jaz, lani sva na Lefkasu plačala za 3-dnevni najem Fiat Pande okrog 80 €...
Drugače pa priporočam taksi, če se ne boste veliko vozili, je ful poceni.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users