@Frčica: "do sedaj", zato pa pravim, da poskusi, saj te v nič ne bojo silili.
Kar se tiče potovanj "z agencijami" moram reči, da jih tudi jaz ne maram zato, ker nočem, da kdo drug odloča o tem, kam bom šel, kaj bom videl in ob kateri uri, pa da moram tekati ves dan brez prestanka, ker moram videti čim več v čim krajšem času. Potovanje v London je bila moja odločitev. Sam sem si iskal hotel in ga tudi našel. Sam sem iskal letalsko vozovnico. Obe iskanji sem hotel preveriti, zato sem šel v TUI. Naročil sem, naj mi poiščejo hotel, kar so storili, pa vendar sem ga nato "poklikal" sam, sem se jim pa zahvalil za trud. Punca, ki je delala na letalskih vozovnicah, je videla vse, kar sem videl tudi sam, pa je vendar bila ona tista, ki mi je predlagala najpametnejšo izbiro. Hočem reči, v TUI sem povedal, da sem gledal že sam in da jih hočem uporabiti za preverbo, ker ni fer, da komu naložiš delo, pol pa spizdiš. Ne vem, kakšna je praksa potovalnih agencij, TUI je sprejel moj način in reč izpeljal tako, kakor sem pričakoval. Po drugi strani pa je res, da nimam neskončno časa se zajabevati po internetu, ki je itak narejen tako, da moj cilj ve, da nisem študent, ki gleda na vsak Euro, pa da ne iščem z "navadnega" laptopa, temveč z Meka, kar avtomatično nanese kak Euro/Dolar več. Na koncu tega zapisa pa moram korektno navesti tudi, da mi je takrat vaš feedback zelo pomagal. In to je bistveni point mojega sporočila: kadar kaj počneš, je bistveni dober feedback, ker le tako sprejmeš pametno odločitev. Ali je ta feedback fukfrendica, agencija, stric, ali sosed, ni bistveno. Frčici sem predlagal, naj stopi v TUI zato, ker sem tam naletel na izkušeno osebo, ki je korektno opravila svoje delo.