Letim z Eurowings in sem po nesreci obkljukala Mr. namest Ms/Mrs.
A bojo komplicirali, je potrebna sprememba? Sem jim pisala, cakam na odgovor...
Posted 29 October 2016 - 01:40 PM
Letim z Eurowings in sem po nesreci obkljukala Mr. namest Ms/Mrs.
A bojo komplicirali, je potrebna sprememba? Sem jim pisala, cakam na odgovor...
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 05 February 2017 - 05:38 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 05 February 2017 - 08:11 PM
Posted 05 February 2017 - 08:19 PM
Mi smo tudi pustili na enem parkingu mejbi 1km stran - pa imajo tako urejeno, da so nas pripeljali in potem pobrali na letaliscu in peljali na njihov parking. Vozi njihov kombi stalno gor in dol. In je precej cenejse. Bom vprasala mamo, ce se slucajno spomne, kako se je klical parking.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 05 February 2017 - 08:36 PM
Tale Uniontours parking je na isti strani ceste kot letališče in prideš peš hitro do letališča. Rabila pa bi za 6 ali 7 dni, še ne vem točno. Po ceniku sodeč imajo isto ceno za 6 in za 7 dni, 36 oz. 37 € na nepokritem parkingu. Na letališkem parkirišču pa bi prišlo od 50 € naprej.
Sarah, se priporočam za informacijo. Saj cene so verjetno na vseh teh privatnih tam tam.
Posted 05 February 2017 - 11:26 PM
Jaz sem parkirala na letališču, stane 6€ na dan. Če se pelješ od letališča še 50m naprej in zaviješ levo, potem pa do konca in desno. Voziš po ozki ulici in na tvoji desni so različni parkingi, za različne cene, zadnji je ta za 6€ na dan.
Posted 06 February 2017 - 09:58 AM
Marmelada, Park to Fly je. Žal se točnih cen ne spomnim več, ampak če na spletni strani poskusim rezervirat za 5 dni, mi izračuna 24€.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 06 February 2017 - 03:39 PM
Posted 06 February 2017 - 03:42 PM
A dej! Hvala za info, bom vedela za naslednjič.
Posted 08 January 2018 - 02:29 PM
A katera ve ali nam blog dopušča ustvariti podteme znotraj tem? Predvsem tukaj v potovanjih se mi zdi da bi znalo biti priročno, da bi lahko v temi npr. Anglija/Španija/karkoli odprl neko podtemo (npr. za posamezna mesta), drugače je v obsežnih temah precej zmede.
Posted 08 January 2018 - 08:33 PM
Ne vem če se da. Mislim, da ne. sajk help?
Posted 03 February 2018 - 05:32 PM
Ima katera izkušnje s termami Banovci?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 03 February 2018 - 05:35 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 03 February 2018 - 06:04 PM
Niti ne, samo splošen vtis. Hvala
Vem, da bazeni niso super, so pa savne nove, kar me bolj zanima.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 26 February 2018 - 03:51 PM
A je že katera bookirala prek Amoma.com? Meni je to danes ponudilo kot opcijo na booking.com, da je treba naredit log-in na Amoma.com (daš svoje podatke) in preko Amome bookiraš nastanitev. In je cena namesto 130 eur (booking.com) 88 eur, za isto sobo.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 27 February 2018 - 04:28 PM
Posted 27 February 2018 - 04:31 PM
Posted 27 February 2018 - 04:38 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 27 February 2018 - 04:58 PM
Rezervacije si pred odhodom deliva na pol, potem pa s sabo vsak vzame določeno količino gotovine + kreditno. Ne računava, koliko je kdo plačal, nimava skupnega budgeta, niti ga ne določava vnaprej, ker bi ga verjetno vsakič presegla.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 11 March 2018 - 12:26 PM
Kako je z puščanjem avta na letališču v Trstu? Sedaj še nebi smelo bit take gužve, da bi morala vnaprej rezervirat ali? Na spletni streni piše da na P izvajajo neka dela, ampak jaz sem za vikend tako nameravala avto pustiti na T2. Ima katera kaj več info?
0 members, 0 guests, 0 anonymous users