Svetovalnica
Posted 02 January 2008 - 07:53 PM

Posted 02 January 2008 - 09:23 PM
Posted 03 January 2008 - 04:46 PM

Posted 03 January 2008 - 04:53 PM
Pelji mucko k veterinarju, sej ni tolk drago. Verjetno te je strah zaradi cene. Te čist razumem glede tega, ker je bilo mene tud, ampak mi je blo bolj važno mačkino zdravje, kot pa tistih 20€. Tko vsaj veš, kaj je narobe z mačko.
Posted 03 January 2008 - 06:22 PM

Posted 17 January 2008 - 11:05 AM
Posted 31 January 2008 - 01:07 PM
No, in ni blo nič bolje.
Na kliniki so jo dali na rtg, ugotovili so da ima vročino, srce ji bije hitreje kot sicer, nekaj malega hrope. Rtg je pokazal da ima neko bakterijo v pljučih, pri čemer vet. ni bila čisto prepričana a je zgolj bronhitis ali celo pljučnica, pa srček ima malo povečan, oz. obremenjen (je pač stara mačka, ima 16 let). Razen tega je zdrava, nikakršnih tumorjev nima.
Glede na to da je dehidrirana ji je vet poleg antibiotikov pod kožo dala še malo vode da si opomore, pa jutri jo moramo nest pokazat, da jo spet malo pregledajo, oz. bolj v primeru če še ne bi jedla in pila, da bi jo malo nafilali s čem.
Ugl, gre za neko kombinacijo obolenja zgornjega režnja pljuč in verjetno tudi srca, kar se kaže tudi s povišano temperaturo. Jst mislim da bo prišla k sebi, upam da že jutri, jasno pa če je ne bi peljali bi hitro poginila.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 31 January 2008 - 04:05 PM
crna,
iskreno navijam za mucolino, da bo kmalu boljše.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 31 January 2008 - 04:08 PM
To je ona, ki študira tvoje zapiske?

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 31 January 2008 - 04:15 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 31 January 2008 - 08:57 PM
vuelvo a vos,
Posted 01 February 2008 - 10:31 PM
Doma je nekaj malega hrane pojedla (Science Plan), a je tudi bruhala (kdaj in kako ne vem, ker sem vmes spala). Pila je zelo malo, zdej sem ji dala še malo Becela. Skrbi me ker še vedno ne je, pa pije zelo malo.

vuelvo a vos,
Posted 01 February 2008 - 09:59 PM

Crna tvoja muca pa tud, važno je da čim več pije oz vsaj poskuša. Sam kolkor vidim, je v dobrih rokah

Posted 02 February 2008 - 09:17 AM
Bellini, mi smo dve mačkici peljali sicer na sterilizacijo, pa je blo tak: mačka je bla pol po posegu ful zmedena, omamljena od narkoze, in je blo celi dan treba zravn nje bit. Mislim, da sta obe tud bruhale, skratka tisti dan&večer&noč sta ble obe ful omotične. Pol je bil pa pri tadrugi revici štos, da je imela bolhice, in ker so ble pripopane na mačko, ko je dobila narkozo, je tud njih neslo

Skratka, mal ga bo treba čuvat, revčka bogega, drugač se pa v 1-2 dnevih poštima. Karakter je pri obeh mojih mačkolinkah ostal isti, čeprav sem brala, da se znajo po posegu spremenit. Jst to zdej bolj z rezervo jemljem.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 02 February 2008 - 09:56 AM
Crna kak je pa s tvojo? Že boljše?
Posted 02 February 2008 - 02:05 PM
Crna - kako je?
Posted 02 February 2008 - 02:53 PM

vuelvo a vos,
Posted 17 February 2008 - 07:08 PM

Če bi to šlo, še doolgo časa ne bom imela rib, če jih bom sploh še kdaj. Se mi zdi skoraj v vsakem primeru to matranje rib, razen če imaš res ogromen akvarij čez osmino sobe. Šit, kako grozno se počutim zaradi tega

Posted 17 February 2008 - 08:03 PM

Kaj več pa ne vem, ti pa svetujem, da se obrneš na forum akvazin . com (diskusije) pa ti bodo svetovali kako pa kaj

Posted 17 February 2008 - 09:47 PM

Joj, kako sem grozna

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users