Študentski boni
Posted 11 May 2011 - 02:21 PM
pa cantina tud!
za ostale pa ne vem =)
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 11 May 2011 - 03:52 PM
Vsi imajo bone ob vikendih, koliko sem jaz informirana.
Posted 11 May 2011 - 04:07 PM
Jaz sem bila danes prvič v Dabudi in mi je bilo ogabno, res. Najboljša stvar je bil sladoled na koncu. Ne vem, mogoče sem naročila nekaj, kar ni bilo dobro (piščanec z indijskimi oreščki, vsi ga hvalijo, meni je bil pa fuuul slab), juha je bila skoraj mrzla, solata pa napol zgnila in presušena.

Bom šla še enkrat preverit, če bo kaj boljše, če pa ne bo, me tam ne vidijo več.
Pablo Picasso
Posted 11 May 2011 - 04:09 PM
Zanimivo

Jaz sem bila v Dabudi že stokrat, pa nisem nikoli dobila mrzle juhe. Zdaj glede tega piščanca z indijskimi oreščki ne bom pametna, ker možno, da pač tebi ni dobro - meni je ful.

Posted 11 May 2011 - 05:25 PM
So mi pa nadodvratne sladice! Ewww, tista koruza v eni zeleni spužvi, tapioka, želeji, fuj fuj.
Posted 12 May 2011 - 12:25 PM

Posted 12 May 2011 - 12:26 PM
Posted 12 May 2011 - 12:47 PM
JAAA, omfg, kaj je tisto oz. kaj je s tistim? SKOS je bilo tisto za sladico, ko sva šle s sošolko
jest na bon, hahahaha. Jaz sem se samo smejat začela, ko sem to dobila.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 12 May 2011 - 01:50 PM

[Napoleon]
Posted 13 May 2011 - 01:56 PM
Posted 13 May 2011 - 02:11 PM
Posted 13 May 2011 - 02:18 PM
Jaz sem rada šla v Oljko. Pa I. Mexicano tudi ni napačen.
V Al Capone sem bila samo enkrat in nikoli več - bljak.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 13 May 2011 - 02:51 PM

Posted 13 May 2011 - 02:51 PM
Potem pa so se očitno popravili. Jaz sem tam jedla najslabšo možno pico, za sladico pa so bile
neke skup zbite testenine, unlol.
Posted 13 May 2011 - 03:31 PM

Hahaha, ampak pazi to kaj dobim danes v Al Capone za sladico! Eno tortico ( od Dulcis), tanko odrezana, ampak je zgledalo, kot da je en že odgriznil oz. vzel z vilco. Ampak to samo na enem delu, ne čez celo rezino. Če veste kaj mislim, jaz sem bila samo WTF?

edit: Sem prav poiskala sliko-na tak način, samo da je bilo pri meni naravnosti odrezano.

Posted 13 May 2011 - 03:33 PM
Pasji makaroni, ROFL. Jaz sem parkrat šla tja pred leti na bon jest in vedno bila izjemno zadovoljna. Je pa res,
da so redko imeli na meniju kaj meni všečnega, ampak takrat, ko je pa bilo, pa je bilo zelo okusno. Ne morem
pozabit ene ribe v rožmarinovi omaki, mmm.
Posted 13 May 2011 - 03:50 PM

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 13 May 2011 - 03:53 PM

Posted 14 May 2011 - 11:08 AM

Posted 14 May 2011 - 11:36 AM
Kar se tiče Dabude, sta dve skrajnosti - ali jo obožuješ, ali sovražiš. Jaz jo obožujem, razen sladic. To pa čist vedno pustim, razen poleti, ko imajo sladoled.

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users