Jump to content

Photo

Študentski boni

• Please log in to reply
512 replies to this topic

#241 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 11 May 2011 - 02:21 PM

hmm... men se zdi, da je mel Penjas tud bone ob vikendih!
pa cantina tud!
za ostale pa ne vem =)
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#242 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 May 2011 - 03:52 PM

Vsi imajo bone ob vikendih, koliko sem jaz informirana.
  • 0
Viens, reste ici!

#243 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 11 May 2011 - 04:07 PM

^^Ja.

Jaz sem bila danes prvič v Dabudi in mi je bilo ogabno, res. Najboljša stvar je bil sladoled na koncu. Ne vem, mogoče sem naročila nekaj, kar ni bilo dobro (piščanec z indijskimi oreščki, vsi ga hvalijo, meni je bil pa fuuul slab), juha je bila skoraj mrzla, solata pa napol zgnila in presušena. down.gif
Bom šla še enkrat preverit, če bo kaj boljše, če pa ne bo, me tam ne vidijo več.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#244 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 May 2011 - 04:09 PM

Zanimivo ohmy.gif .
Jaz sem bila v Dabudi že stokrat, pa nisem nikoli dobila mrzle juhe. Zdaj glede tega piščanca z indijskimi oreščki ne bom pametna, ker možno, da pač tebi ni dobro - meni je ful. smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#245 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 11 May 2011 - 05:25 PM

Jaz v Da Budi velikokrat jem tega piščanca (na začetku sem ga skos) pa se mi je tud že zgodilo, da je bilo meso čis čudno. In juho sem tudi že dobila mrzlo. Mam rada vročo hrano! Ne mlačno, fuj!
So mi pa nadodvratne sladice! Ewww, tista koruza v eni zeleni spužvi, tapioka, želeji, fuj fuj.
  • 0

#246 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19121 posts

Posted 12 May 2011 - 12:25 PM

Ok v DaBudo pol definitivno ne greva. biggrin.gif Itak fant ni preveč za kaj bolj eksotičnega. smile.gif
  • 0

#247 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 12 May 2011 - 12:26 PM

Jaz sem bila v DaBudi samo enkrat, mi je bilo totalno zanič, nisem jaz za take začimbe očitno. Ne grem več.
  • 0

#248 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 May 2011 - 12:47 PM

QUOTE(Plain Jane @ 11. 5. 2011 - 18:25) View Post
Ewww, tista koruza v eni zeleni spužvi, tapioka, želeji, fuj fuj.

JAAA, omfg, kaj je tisto oz. kaj je s tistim? SKOS je bilo tisto za sladico, ko sva šle s sošolko
jest na bon, hahahaha. Jaz sem se samo smejat začela, ko sem to dobila. laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#249 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16957 posts

Posted 12 May 2011 - 01:50 PM

Jazz sem bila včeraj v Hiši Dobrot, pa me tam ne bodo več videli. juha je bila tak razrečena, da sploh ni imela okusa. Za glavno jed sem imela piščančje trakove v smetanovi omaki, ampak so v omako pozabili dat smetano očitno, sama moka, okusa nikakvega. Kot prilogo pa pomfri, ravno toliko da je bil pečen, spet brez okusa. Ma nagravžno res. Škoda vsakega centa. down.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#250 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 13 May 2011 - 01:56 PM

Katero kul restavracijo priporočate v CityParku na bone? Pa rabila bi hitro kakšen predlog, ker bom počasi šla. Merci.
  • 0

#251 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6705 posts

Posted 13 May 2011 - 02:11 PM

Do zdaj sem jedla samo v AlCapone dvakrat pico in enkrat solato in je blo vedno ok. So pa včasih malo čudni natakarji. No, kakor naletiš, nisem bla res že dolgo tam.
  • 0

#252 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 May 2011 - 02:18 PM

Jaz sem rada šla v Oljko. Pa I. Mexicano tudi ni napačen.
V Al Capone sem bila samo enkrat in nikoli več - bljak.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#253 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 13 May 2011 - 02:51 PM

Jaz sem bila danes v Al Capone-jedla božanske bavette z gamberi in šparglji. Priporočam! thumbup.gif
  • 0

#254 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 May 2011 - 02:51 PM

Potem pa so se očitno popravili. Jaz sem tam jedla najslabšo možno pico, za sladico pa so bile
neke skup zbite testenine, unlol.

• 0

#255 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 13 May 2011 - 03:31 PM

Men pa Oljka ni neki baš- predvsem zato, ker majo za testenine peresnike, men so pa to taki pasji makaroni in jih sploh ne morem jest. laugh.gif Zadnjič sem jih jedla s šparglji pa mi ful ni bilo dobro, omaka taka mokasta pa par razkuhanih špargljev. Brr! Majo pa zelo zelo dobre juhe (kar za Al Capone ne morem rečt).

Hahaha, ampak pazi to kaj dobim danes v Al Capone za sladico! Eno tortico ( od Dulcis), tanko odrezana, ampak je zgledalo, kot da je en že odgriznil oz. vzel z vilco. Ampak to samo na enem delu, ne čez celo rezino. Če veste kaj mislim, jaz sem bila samo WTF? laugh.gif Sem secirala tisti kos al je uporabljeno al ne, fant mi reče, dej pojej, loh je skrita kamera butl.gif . Je itak nisem pojedla, ker je bil nek marcipan. Haha, kr nekii! laugh.gif

edit: Sem prav poiskala sliko-na tak način, samo da je bilo pri meni naravnosti odrezano. laugh.gif
IPB Image
  • 0

#256 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 May 2011 - 03:33 PM

Pasji makaroni, ROFL. Jaz sem parkrat šla tja pred leti na bon jest in vedno bila izjemno zadovoljna. Je pa res,
da so redko imeli na meniju kaj meni všečnega, ampak takrat, ko je pa bilo, pa je bilo zelo okusno. Ne morem
pozabit ene ribe v rožmarinovi omaki, mmm.

• 0

#257 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 13 May 2011 - 03:50 PM

PJ, pa je bila samo tvoja taka ali so bile pač mogoče samo tako "aranžirane"? hmm.gif laugh.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#258 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 13 May 2011 - 03:53 PM

Samo moja! Vsi ostali so mel tiste tipične študentske sladice, neko kocko biskvita, nekateri pa rulado. Samo jaz sem mela tortico, tud tam v hladilniku ni bilo nobene moje. laugh.gif
  • 0

#259 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 14 May 2011 - 11:08 AM

Bla sem v oljki. Super je bilo!!! Na koncu pa še panacota smile.gif
  • 0

#260 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 14 May 2011 - 11:36 AM

Meni imajo pa v AlCapone ful dobro hrano! Pa v CP mehiška tudi ni slaba.

Kar se tiče Dabude, sta dve skrajnosti - ali jo obožuješ, ali sovražiš. Jaz jo obožujem, razen sladic. To pa čist vedno pustim, razen poleti, ko imajo sladoled. biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users