Jump to content

Photo

težave..

• Please log in to reply
1012 replies to this topic

#241 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18460 posts

Posted 28 August 2007 - 07:46 AM

Jutro: hvala za odgovore. In ne, sploh vas ne zajebavam. Meni je kompjuter okretnejše in pripravnejše pisalo. Ob tem lahko pošpegam še na internet in dobim kako informacijo. Nimam pa pojma ne o programih ne o tem, kako se kak program imenuje in ne kako se ga inštalira. Seveda pa vem, kaj je internet explorer, Windowsi in znam uporabljati reči, ki jih rabim pri delu. Prostodušno priznam, da ne vem, kaj je blog, ter da si še nobenega nisem ogledal. Laptop mi nadomešča beležnica, ki jo lahko vtaknem v žep. Doma nimam računalnika iz preprostega razloga, ker grem raje ven, za študij moram še vedno brati knjige in članke. Malček pogledam tv in to je to. Torej mi zmanjaka časa za neskončna brskanja po netu, downloadnja filmov in nadaljevank itd. Pač 21. stoletje malo drugače.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#242 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 28 August 2007 - 07:57 AM

Sploh ni slab odnos, jaz tudi ne maram preveč računalnikov, predvsem v smislu, ko vsaj po mojih kriterijih znižujejo kvaliteto človekovega življenja, a dandanes vseeno človek mora poznati vsaj nekaj osnovnih računalniških pojmov in zadev.
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#243 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 01 September 2007 - 10:13 PM

Forum je počasen kot polž sad.gif
  • 0

#244 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 01 September 2007 - 10:15 PM

ne pa ni smile.gif
  • 0

#245 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 01 September 2007 - 10:21 PM

Ja men pa ful počas dela, vse ostalo pa normalno confused.gif
  • 0

#246 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 01 September 2007 - 10:22 PM

jeba? biggrin.gif

Sej bo boljš. Spat pejt. Jutr je nov dan smile.gif
  • 0

#247 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 02 September 2007 - 01:24 PM

Kako pomanjšam ekran, če sem ga ponesreči neki povečala? pisava, okna, vse je večje?
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#248 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 02 September 2007 - 02:15 PM

mogoče ctrl+gumbek za scroll na miški
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#249 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 02 September 2007 - 02:20 PM

če je problem v resoluciji ekrana, potem z desnim gumbon klikni na namizje->lastnosti->jeziček nastavitve->zaslonska ločljivost in jo povečaj smile.gif
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#250 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 02 September 2007 - 02:26 PM

knov na računalniku je bil, hvala!
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#251 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 03 September 2007 - 02:57 PM

one kveščn...A se da kje nastavit da pišeš z neko določeno barvo,a je treba vsak post posebej barvat? Tko k sade npr....
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#252 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 03 September 2007 - 10:44 PM

Vsak posebej (ali pa jaz česa ne vem), ampak saj ne da ti vzame več kot dve sekundi časa ... toliko kot če hočeš eno besedo dati v bold. Pač označiš celo besedilo in izbereš barvo wink.gif
  • 0

#253 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 04 September 2007 - 07:27 AM

Veš, kak dolgo sem rabla, da sem poštudirala "tahitri" način označevanja?! Šele pred kakim mescom sem ugotovla to foro, da pač označim besedo/stavek in kliknem za željeno spremembo.

Prej sem zmeraj delala tako, da sem najprej kliknila npr. Bold, in po koncu kopirala tisti [b] na konec ter dodala slash wacko.gif
Je blo kar zamudno.

Medtem ko na bratovem računalniku, če pritisnem bold, se s prve pokažeta oba "B" v oklepaju in "B v oklepaju s slashom. Pol pa samo na sredo vneseš željeno besedilo
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#254 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 04 September 2007 - 08:23 AM

Adriane...Še lažje je če besedilo (besedo) samo počrniš z miško in pritisneš b biggrin.gif Se ti bo sam lepo postavil na začetek in konec besede.

sajk: hvala smile.gif

• 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#255 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 04 September 2007 - 12:04 PM

Ja, saj o tem sem pisala. smile.gif Sem rabla 100 let, da mi je kapnilo.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#256 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 September 2007 - 03:08 PM

QUOTE(Minnie @ 4. 9. 2007 - 9:23) View Post
Adriane...Še lažje je če besedilo (besedo) samo počrniš z miško in pritisneš b biggrin.gif Se ti bo sam lepo postavil na začetek in konec besede.

Hm, meni od pred kratkim noče tega več delat. Tako da moram najprej pritisniti bold, pa potem vnesti besedilo. Al pa še lažje - če na roko natipkam ta dva b-ja, al pa za ležečo i-ja.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#257 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 04 September 2007 - 07:54 PM

Jenna, mene je tud to nekej časa hecal. Sm skor živce zgubila, ker sm npr. napisala celo črevo, pol pa hočem odebelit, pa sm mogla kopirat pa to sranje, ostalo besedilo pa še brisat.... rolleyes.gif

Sam zdej je kr naenkrat vse kul... Pojma nimam kako in zakaj, sam js nism nič šaltala po nastavitvah... hmm.gif
  • 0

#258 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 September 2007 - 08:37 PM

Ja meni tudi to dela, še vedno. ermm.gif Če hočem oddebeljeno pisavo, se odpre tisto okence, kamor morem napisat, in tisto kar sem prej pa zbrisat. ermm.gif To je zdaj na novo tako, par dni..
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#259 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 September 2007 - 08:46 PM

Ma meni to od vedno dela..... hmm.gif Od vedno se mi to blesavo okence odpira. biggrin.gif

Heeeelp!
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#260 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 September 2007 - 09:20 PM

Res se je najboljše navaditi kar natipkati.
Gre hitreje!
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users